Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hicran vera gelmiş ama beni çıkmam gerek birazdan canım çay koymam gerek kociş gelir birazdan

Huuuuu geldim ama herkes gitmişben yalnız mıyım?????:26::26::26:

HICRAN4242 ilknurum28 hamil immm nerdesiniz yahuu

Huuuuu geldim ama herkes gitmişben yalnız mıyım?????:26::26::26:

HICRAN4242 ilknurum28 hamil immm nerdesiniz yahuu

ben geldiimmm duruummmmmgız çornba yapcam daha bu heriflere yemek yap et git anam yaaa... gız durum benim karnımağryo adet olacak gibi akıntım çok bide galiba yumurtlyorum haaaaaaaa

kemençemun sapuni gülle donatacağumda gülle donatacağum.. alacağum başka yar seveceğum başka yar senu çatlatacağumda senu çatlatacağummmmm ohhhhhh haydeeeeeeeeee

ben geldiimmm duruummmmmgız çornba yapcam daha bu heriflere yemek yap et git anam yaaa... gız durum benim karnımağryo adet olacak gibi akıntım çok bide galiba yumurtlyorum haaaaaaaa

küstümmmmm hıhhhhh

canımm hoşgeldinnnbende sıkıntıdan doktor bakıyodumyumurtluyosundur canım benimde öyle 2 akşamdır sakın boşgeçme bu akşamları

bu akşam içeceğummm bi büyük bide yarum buz koyun bardağuma belki geçer efkarummmm ooyyyyyyyyooooooffffff uleeyyyyyyyynnnnnnnn ooooooooffffffffffff

yok gız boşgeçirmem vallaaaa..... elimden kaçamaazzz heriiffffffff bi şarkı patlatim duuu kovaladıkça kaçan ateş böceğim misiinnnnnnn

Allah iyiliğini versin bak bende şunu söylicem çık güzelim çık ortaya çık aşktan saklanmak ne demek mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben bir de BEBEKKK

ağlama be yaaa bende ağlarım

duru bacımmm az ben habu gocama çorba yapim emiçok basit gız soğanı kavurcam kaynar suyu koycam kaynar su kaynayınca tarhanayı sıcak suda eritcem suyun içine tencereye koycam kaynicaaaaakkkkkkkk bu kadar şekercan 10 dk ya burdayım sakın doktor moktor arim demeeeeeeebeni araaaaaaöptümmmmmm

Tamam canım bende bi wc ye gidiyim hemen geleyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…