Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

amin canim insallah oglumun resimleri burada bayagi bir eski olmasi lazim uzun zamandir topige girmedim rabim isteyen herkeze versin dunyanin en guzel seyi

uumutlanmanı da istemem hüsrana uğramanı da istemem sen tedbiri elden bırakma bu aralar ayagını uzat dinlen belli mi olur belki önünü görmüşsündür bizde öyle derler canım o yüzden iş güç yapma bir kaç gün canımmm

Bu gece olmazsam ins yarın test yapcam canım buraya yazarım ins doğru hissetmissindir ağrı biraz kesildi ama bakalım

Tmm canım umutlu değilim zaten canım olursa olur olmazsa dr giderim olurum aşılama mi

Gerçi elimdeki testler dandirik olsa bile çıkmaz ki laboquik marka

valla belli olmaz o döllenmeyle alakalı eğer geö döllenmeyse idrara geçmemiştir çıkmayadabilir sen bilirsin artık ne yaparsın bilmem...sonuç ne olursa olsun bildirirsin bize can...buarada sen 91 doğumlumusun??

Tmm canım umutlu değilim zaten canım olursa olur olmazsa dr giderim olurum aşılama mi

ummadık anda çıkagelir meleğin canım kazandb olanı biliyorun ikimiz şait oldum canım o yüzden ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeyelim şekerim tamam mı biz pkoluyuz lakin bu öldürücü bir hastalık değil Allaha şükür sadece tedbir alıyoruz yaın yaşımız ilerlediğinde olası durumlardan korunmak için.öyle düşün

valla belli olmaz o döllenmeyle alakalı eğer geö döllenmeyse idrara geçmemiştir çıkmayadabilir sen bilirsin artık ne yaparsın bilmem...sonuç ne olursa olsun bildirirsin bize can...buarada sen 91 doğumlumusun??
5 tane test var elimde yaparım belki yumurtam 14.gün çatladi
Evet canım 91 sen?

Kazandibi büyük umut oldu bana canım olacak allahın izniyle

5 tane test var elimde yaparım belki yumurtam 14.gün çatladi
Evet canım 91 sen?

Kazandibi büyük umut oldu bana canım olacak allahın izniyle

evet kesinlikle canım sana oldu .. oyüzden sıkılma boşuna üzülme canım ya bişi sorcam hicran benim regl 3. günündeyim kesilmeye başladı fazla gelmedi anlamadım ben bunu

evet kesinlikle canım sana oldu .. oyüzden sıkılma boşuna üzülme canım ya bişi sorcam hicran benim regl 3. günündeyim kesilmeye başladı fazla gelmedi anlamadım ben bunu

Canım ilaçla geldiği için olabilir normal benim 7 gün olur ilaçla olduğunda 5 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…