- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #5.401
uyyy kıyamam ben sanaa yvru ceylanım beniimmmmkızz inşalah bebeğin gelir canım yaaa rabbim hepimizn kucağını bebeklerle doldursn anam olsunda 10 tane olsun valla razıyımm ama sağlıklı olsunnnn
evet nereden bildin <:)
merhaba arkadaslarr ben bu topige yeni takildim :)
bende ikinci cocugumu istiyorum allah nasip ederse bir oglum var ikinciye karar verdik bakalim allah ne goseicerkk..
son adet gunum 30 mart ti bu durumda beklnende 30 nisan galibaa bakalimm allah hayirlisini versin hepimize
Bende izliyorum ama artık tadı kaçtı ikk zamanlar gibi değil sıkıcı geliyor
Mrb cnm hoşgeldin aramıza
hosbuldukk canimm
bende ikinci cocugumu istiyorum allah nasip ederse bir oglum var ikinciye karar verdik bakalim allah ne goseicerkk..
son adet gunum 30 mart ti bu durumda beklnende 30 nisan galibaa bakalimm allah hayirlisini versin hepimize
Ins canım rabbimin hazinesinde çok hepimize birden versinDualarinizi esirgemeyin kızlar benden[/QUOT
her zaman canım sen merak etme inşallah bebişin olur canım haklı çıkarım umarım er geççç
hoş geldin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
bende kumandayı kocaya verdim bugün geldimevet haklısın inan sadece dinliyorum gözüm sizde :)durgun geçiyor
hosbuldukk canimm hayirlisi diyorumhoşgeldinn meryeeemmmmmmnasılsn ii misinnn.. kız inşallah gelmez o kırmızı olacak andıırrrrrr
Kaç yaşındasın nerden katılıyorsun aramıza konyaliyim ben yaşındayım 9 aydır bebek istiyoruz 6 aydır tedavi görüyorum regle iki gün var
kızlaaarr ben kaçar kaynanam geldi şimdi dizi izliyoruzz... öptm sizi gelirim yine canlaaarrrrr
kızlaaarr ben kaçar kaynanam geldi şimdi dizi izliyoruzz... öptm sizi gelirim yine canlaaarrrrr
hosbuldukk canimm hayirlisi diyorum
ben 27 yasindayim canim memleketim usak ama almanyada yasiyorum bir oglum var agustosta 3 yasina giricek ben iki ay once bilmeyerek hamile kalmisim ama dusuk yaptim ozamana kadar cocuk istemiyoruz diyorduk ama o hevesle ikinci karari aldik.ben ogluma ikinci ayimda hamile kalmistim bakalim bunda ne olucak yumurtlamadan sonra 5 gun kadar kasik agrilarim oldu simdi goguslerim agriyor ama yine kasik agrilarim var acaba regl mi olucam diye korkuyorum bir tane cocugum var ama ikincide inanin onun kadar heycanliymis ya ben hep ikincide boyle olmaz sanirdim ama degilmis bakalim hayirlisi ne ise o diyorum
hosbuldukk canimm hayirlisi diyorum
ben 27 yasindayim canim memleketim usak ama almanyada yasiyorum bir oglum var agustosta 3 yasina giricek ben iki ay once bilmeyerek hamile kalmisim ama dusuk yaptim ozamana kadar cocuk istemiyoruz diyorduk ama o hevesle ikinci karari aldik.ben ogluma ikinci ayimda hamile kalmistim bakalim bunda ne olucak yumurtlamadan sonra 5 gun kadar kasik agrilarim oldu simdi goguslerim agriyor ama yine kasik agrilarim var acaba regl mi olucam diye korkuyorum bir tane cocugum var ama ikincide inanin onun kadar heycanliymis ya ben hep ikincide boyle olmaz sanirdim ama degilmis bakalim hayirlisi ne ise o diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?