Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

uyyy kıyamam ben sanaa yvru ceylanım beniimmmmkızz inşalah bebeğin gelir canım yaaa rabbim hepimizn kucağını bebeklerle doldursn anam olsunda 10 tane olsun valla razıyımm ama sağlıklı olsunnnn

Aminnnnnn cnmmmm hamil nerde oda gelse yaaaaa gizz hadi horon depej+64:

hoş geldin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

hoşgeldinn meryeeemmmmmmnasılsn ii misinnn.. kız inşallah gelmez o kırmızı olacak andıırrrrrr

slm tatlm hg allah gönlüne göre versiinn

bu pkonun nedenini anlayan bir allahın kulu yok malesef çok saçma geliyor bana bu durum kızlar

hoşgeldinn meryeeemmmmmmnasılsn ii misinnn.. kız inşallah gelmez o kırmızı olacak andıırrrrrr
hosbuldukk canimm hayirlisi diyorum
Kaç yaşındasın nerden katılıyorsun aramıza konyaliyim ben yaşındayım 9 aydır bebek istiyoruz 6 aydır tedavi görüyorum regle iki gün var

ben 27 yasindayim canim memleketim usak ama almanyada yasiyorum bir oglum var agustosta 3 yasina giricek ben iki ay once bilmeyerek hamile kalmisim ama dusuk yaptim ozamana kadar cocuk istemiyoruz diyorduk ama o hevesle ikinci karari aldik.ben ogluma ikinci ayimda hamile kalmistim bakalim bunda ne olucak yumurtlamadan sonra 5 gun kadar kasik agrilarim oldu simdi goguslerim agriyor ama yine kasik agrilarim var acaba regl mi olucam diye korkuyorum bir tane cocugum var ama ikincide inanin onun kadar heycanliymis ya ben hep ikincide boyle olmaz sanirdim ama degilmis bakalim hayirlisi ne ise o diyorum

Dilerim en kısa zamanda gelir meleğin

oğluşun çok güzel Allah analı babalı büyütsün canım Allah ayırmasın sizleri iyiliklerle güzelliklerle büyütürsünüz inşallah ikinc de olur Allahın izniyle sıkıntı stres yapmadıktan sonra dua herşeyin başı dua cnm

Kızzz bacımm yumurtluyon mu pembe akıntı mı geldi bak ben sana diyim benim karsı komsumunda öyle oldu adet olcam dedi bende dedim ki bak gör sen hamilesin oda tedaviyle hamile kalmış düşürmüştü yook dedi tedavisiz olmaz dedi ama ertesi gün adet olmadı test yaptı ve çiifft çizgiinşaallah içime doğdu senn hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…