- 29 Haziran 2012
- 1.914
- 376
- 398
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.001
kız melekim hoş geldin..............
hoşbulduk ruya busemavatar resmin neka güzel olmuş kısceni yerim senin
teşekkür ederim melekim...........Sen de koycabn bi gün avatarına bebişini............Allah büyüktür.........Kutlucaz burda inşllh..... ......
Günaydın Hayırlı Cumalar
günaydın canım hoşgeldinanlat kendini birazda tanışıp kaynaşalım
günaydın canımGünaydın kizlar nörüyonuzzzx bakim valla heci kaynatmissinizz
daha çiçeği burnunda evlisin...bende 29 yaşındayım 6yıl 9 aylık da evliyim nerde yaşıyosun10 aylık evli, 24 buçuk yaşında, çalışan bir hatunum
Sizler ?
kız şimdi bütün arkadaşlar uyuyo yarın hepsiyle tanışırsın gariiiiiii aynurla ben topiğim sahibiyizzzz hayal de var arkadaşimiz daha cok yaniiii dertlerimizi anlatıyoz senin derdin ne bacımmmmmm
eVET YENİ SAYILIRIM :) SENİNLE DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞTIK SANIRIM ALLAH SANA TEZ ZAMANDA Bİ MELEK NASİP ETSİN İNŞALLAHgünaydın canım
daha çiçeği burnunda evlisin...bende 29 yaşındayım 6yıl 9 aylık da evliyim nerde yaşıyosun
günaydınn canolaarrrrr ben bugün çookkk mutlymm dün gece çookk güzel bi haber aldmm ailemmm memleketteen geleceklermiş güyaaa bana sürprüz yapacaklarmışş ama benn ilknurr bütün organizasyonlarını iptal ettiimmmm yanii öğrendmmm hala benim haberm olmadğını bilyolaarrr ayy çookk mutluyuum çıookkkkk
yarın gelmeye calıscam gariiiiiiiiiiiiiiiii bende senı sevdımmm gariiiiiiiiii
eVET YENİ SAYILIRIM :) SENİNLE DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞTIK SANIRIM ALLAH SANA TEZ ZAMANDA Bİ MELEK NASİP ETSİN İNŞALLAH
NE GÜZEL :) ALLAH KAVUŞTURSUN ŞİMDİDEN.
melekim ruyam ikilisi kisceler gelmis gittmisisnizzzz
goguslerımde batmalar varr uclarıı dıken gıbı batıyorr akıntılarımm cokk oluyorr çısımı yapıyrum gıbı hıssedıyorumkasıklarım batısıyr test yapsam cıkarmıkııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?