Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

hoşbulduk ruya busem avatar resmin neka güzel olmuş kısceni yerim senin

teşekkür ederim melekim...........Sen de koycabn bi gün avatarına bebişini............Allah büyüktür.........Kutlucaz burda inşllh...........

günaydınn canolaarrrrrben bugün çookkk mutlymm dün gece çookk güzel bi haber aldmm ailemmm memleketteen geleceklermiş güyaaa bana sürprüz yapacaklarmışş ama benn ilknurr bütün organizasyonlarını iptal ettiimmmm yanii öğrendmmm hala benim haberm olmadğını bilyolaarrrayy çookk mutluyuum çıookkkkk

kız şimdi bütün arkadaşlar uyuyo yarın hepsiyle tanışırsın gariiiiiii aynurla ben topiğim sahibiyizzzz hayal de var arkadaşimiz daha cok yaniiii dertlerimizi anlatıyoz senin derdin ne bacımmmmmm

aynurr seenn gözüne girsin emii garııben aynur deiliiiiiiiiimmmmmmmmmküstüm gız ahada küstüm hıh

günaydın canım

daha çiçeği burnunda evlisin...bende 29 yaşındayım 6yıl 9 aylık da evliyim nerde yaşıyosun
eVET YENİ SAYILIRIM :) SENİNLE DAHA ÖNCE KARŞILAŞMIŞTIK SANIRIM ALLAH SANA TEZ ZAMANDA Bİ MELEK NASİP ETSİN İNŞALLAH

NE GÜZEL :) ALLAH KAVUŞTURSUN ŞİMDİDEN.

goguslerımde batmalar varr uclarıı dıken gıbı batıyorr akıntılarımm cokk oluyorr çısımı yapıyrum gıbı hıssedıyorum kasıklarım batısıyr test yapsam cıkarmıkııı

gızz ecooşşş bendede aynı belirtler var bide belim ağryoo bide ateş basyo bana yaavvvama benm daha 5 günüm var test yapsm hemen çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…