- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.021
Günaydın herkese güzeller :)) ilknur um çok sevindim gıı
memleketin ücra bir köşesindensaaoolll gıcııııayy bugüünn çokkk mutluyumm yavvv bu arada nerden katlyosn topiciğmzeeeee
günaydın herkese güzeller :)) ilknur um çok sevindim gıı
saolll gıcıımmgız anamlar ben evlendm evşeneli gelmemişti yani 19 aydrrrr şimdi gelecekleeerrr ayy çookk mutlymm senide öpcm duu
memleketin ücra bir köşesinden
günaydın
çok mu uzaktalar :44:
aslına bakarsan otobüsle 8 saat özel araçla 5-6 saat aramz var ama benim ailem kaza geçrdi fobi oldu annemde araca binemedi daha yeni yenii alıştı o yüzdeeenn gelememişlerdii ki zatn hep ben gidiodmmmm
aslına bakarsan otobüsle 8 saat özel araçla 5-6 saat aramz var ama benim ailem kaza geçrdi fobi oldu annemde araca binemedi daha yeni yenii alıştı o yüzdeeenn gelememişlerdii ki zatn hep ben gidiodmmmm
uzakmışlar da...
Geçmiş olsun :26: Allah kaza bela vermesin inşallah bi daha
Günaydın herkese güzeller :)) ilknur um çok sevindim gıı
uzakmışlar da...
Geçmiş olsun :26: Allah kaza bela vermesin inşallah bi daha
ben sana küsümmmmmmm
ben sana küsümmmmmmm
ilknurum bitanem noldu hayatım göz bebegim
neden gız noldu..... gece ecemmmmmmm le tanıştık gız sevdim sizi uğrarım didi
saolll gıcıımmgız anamlar ben evlendm evşeneli gelmemişti yani 19 aydrrrr şimdi gelecekleeerrr ayy çookk mutlymm senide öpcm duu
okudummm... sen bana yine aynur dimişsinnnnnn
Benimkilerde 10 ay oldu gelmediler daha yoksa sende mi kaçtın benim gibi:)
gız özürdiledim valla nası oluyosa aynur yazıyom gızzzz ama bende cok üzüldüm sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?