- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.041
tm seni son kez affetm gıcıımmmm ben sana küser miyim heeçççgıcııı bak bi karar verdm sen bana aynur dersen bendesana hami dicemmm nasıl ama
tamam gız yeter ki küsme gariiiii anlaştık gariiiiiiiiiii
gızz sen gaçtınmııııııanaaaaaa yok bacım ben gaçmadmmm benm ailem ailecek kaza yaptı annrm babam kardeşlerm ondan sonra kendilerni toparlayamadılar annemde fobi oldu arabaya falan binemedi hep ben gittim gıcıı o yüzdeennnn sen konşmyon mu hala gııı ailenleee yoksammm
Yok canım evlendikten 1 ay sonra barıştık biz gidip gelioz sürekli ama onlarda daha gelemedi gelcez nisanda diyolargelirler yakında guzum
Yok canım evlendikten 1 ay sonra barıştık biz gidip gelioz sürekli ama onlarda daha gelemedi gelcez nisanda diyolargelirler yakında guzum
anladm gıcıı bu ay bizim ayımız demekkii haydin horon tepelim heriiiiiiii:664::64 ben şimdi kaçar gıcılarımmm horon radyomuda açtmmm haydin horonaaaaaaa
anladm gıcıı bu ay bizim ayımız demekkii haydin horon tepelim heriiiiiiii:664::64 ben şimdi kaçar gıcılarımmm horon radyomuda açtmmm haydin horonaaaaaaa
gız didem sende mi kaçtın bende kaçtım gariiiiiiiiii
gız ecemmmmmmmmmmmmmm geldimi sabak gelirim demişti
Kaçtım vallahi şekerim :))
gız bizde hemen barıştık ailemle kolay oldu valla
gız bizde hemen barıştık ailemle kolay oldu valla
gız şu ilknurun sacını cekcem tutmayın beniiii gariiiiiiii
Aynen guzum kolay oldu :))
gız ilknurum napıyo yaaaaaaa
Ütü yapcekmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?