- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.061
Aynen guzum kolay oldu :))
didem gız bitanecik kalpciğin olmuş bile ohhhhhhhh
hamilim geldinmi garii
hamilim geldinmi garii
hamilim geldinmi garii
gız ilknurum napıyo yaaaaaaa
mısiri guruttun mii ambarda duruttun mii nenen çaruk giyerdiii havunları unuttun miiiiii oohhhh anaaammmmmm yandan yandannnanam bacımm ben horon depe depe iş yapym bacılık yazdıma saa fazla gireemem dieee yavru ceylaanımmm
Sizi yirim çok tatlısıniz yaa:)))bu arada hala gelmedi kırmızılar canlarım..
hamilim geldinmi garii
oyy gıcıı bende senii yiriimmmkemençemin telleri eriktendirr erikten gızlar bana vermiyuu havu yanacuğundaannn valla hamı gıızz anam bacımmm sen bi test al bak bakmmm idrarda çıkmazsa hemen ümitsizleşme pazartesi muhakkak kan ver emi gıcııı annnuummmm bize yiğen geliyu garılaarrrr
gızz kaç gün gecikti test yap gız ohhhhhh
oyy gıcıı bende senii yiriimmmkemençemin telleri eriktendirr erikten gızlar bana vermiyuu havu yanacuğundaannn valla hamı gıızz anam bacımmm sen bi test al bak bakmmm idrarda çıkmazsa hemen ümitsizleşme pazartesi muhakkak kan ver emi gıcııı annnuummmm bize yiğen geliyu garılaarrrr
Pazartesi ye kadar gelmezse yapcem guzumm hadi inşallah. .
gız özletme fazla anan gelcek unutcan biziiiiiiiiiiiiiiiiii
kemençemin telleri eriktendir erikten gızlar bana vermiyu havu yanaciklerindennnn oyy anam gıcıı bende seni yiriimmmmm gıızz bacım sen en iisi bi test al bakm yap çıkmazsa pazartesi kan ver emiii anaaaaammm geliyu yiğeennnn oyyyyy
yok gıcıııımmm ben sizi unutu muyum gııı aklımdan zorum yok benim heriiiiiiyazarm ama sık gelemem işte ama muhakkak yazarm heriii kambersiz düğün olu mu hiç gııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?