- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.241
selam cnm yeni topiğinz hayırlı olsun mesajnı aldım da geldim
gız sonunda geldin bbende diyodum unuttu beni gariiiiiiiiii
ya anca gelebildim ne oldu da bole oldu diye gecmişi arastır arastır bulamadm noldu bole ayran içtik ayrı dustuk millet 2ye bolunmus yaa
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
yok dedm ya unutmadm da ne oldugnu anlamaya calışıyodum arada ugrarm cnm ben sık girmiyom bide diger topikten pek ayrılmaya da niyetm yok ama sizin de gelip gonlunuzu almaya calışırım cnm..sana da ii geceler
analadm cnm da yine de uzuldum hep beraber mutluyduk bizzz.neyse hayırlısı ne diyimm hadi ii gec sna
gız negüzel yazmışşın azını öpim dicem ayıp olcak gari yanagını öpim bariiiiii .iyi gecelerrr ilknurummmmm
gız almeda uzaktan bakma gel konuşalım gariiiiiiiiiiiiiii
,almedaa gızzzz
hamilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm test yaptımmmmmmmmmmmmmmm
gııııııızzzzzzzzzzz cok sevindim allahım yaa gecenin bu vakti sevincimden delirdim ya cok mutlu oldum canım artık çok dikkat et kendime offfffffff fene oldum yaaaaaaa
hamilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzz hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm test yaptımmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?