- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.281
Günaydın canım kocis kahvaltı yapıyor bende cay içiyorum iyiyim aynı bildiğin gibi sen nasıldın
bende iyiyim canım.bugun gayet ıyı hissediyorum kendımı :) ınsallah aksama kadar böyle gider :)
slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldumşimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum
iyiyim canım ben sen nasılsın.bugun keyfım yerındegünaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ..? iyisinizdir inşallah ...
slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldumşimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum
iyiyim canım ben sen nasılsın.bugun keyfım yerınde
canım benım cok gecmıs olsun cok üzüldüm yasadklarına.gercekten cok zor rabbım sabır versın ama üzülme ınsallah hep beraber hamile kalcaz.
rabbim daha iyi keyifler versin inşallah bende bugun evde yanlızım annem yakın akrabamıza yardıma gitti kociskomda calısıo pofffffffff sıkıcı
aminn canım hepimize insallahhh.
sende evde keyif yap işte ne güzel
celal ile cereni izliom bende bide tvde emanet babayı izliom senle konusuom hehehehe arada bebişlerimle konusuomşaşkoloz gibi oldum
saolun kızlar.. benim sorunum kan pıhtılaşmasıymış var mı aranızda aynı sorunu yaşayan?
gecmş olsun cnm bende öyle bı sorun yok ama bendede myom var
kadın olmak ne kadar zor ya bekarken hiç bilmezdik böyle sorunları inşallah en kısa zamanda tüm sorunların üstesinden geliriz canım
masallah aynı anda 4 işi yapıyon yani :) hamilemisin canım sen
evet tatlım 4 aylık olduk kocamn olduk
hemde cok zor canım haklısın.insallah tüm sıkıntılarımızda kurtulur bıran önce bebeklerimizi kollarımıza alırız canım.
pekı senın kan pıhtılasması nasıl oluyormus
tekrarlayan düşüklerden sonra genetik test yapıldı cnm orda anlaşıldı bende herkesten daha fazla pıhtılaşma yatkınlığı oluyormuş bu yüzden de damarlarda kan pıhtılaşınca bebeğe kan gitmiyomuş ve bebekler ya hiç gelişemiyo yada ölüyoartık hamile kaldığım andan itibaren kan sulandırıcı iğne vurulcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?