Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

Canım coook sevindim uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizeeeeeeeeeeee

slm kızlar ben bu bölüme ilk kez yazıyorum morale ihtiyacım var ben 13 haftalıkken düşük yapmıştım sonrasında da 10 haftalıkken boş gebelikten dolayı kürtaj oldum şimdi 8 aya yakın bi süre geçti korunmayı bıraktım doktorum artık bebek düşünebilirsiniz dedi ve folik asidede başladım ama aynı şeyleri yaşıcam diye çlok korkuyorum

Günaydın kızlar .. ecemm tebrik ederim umarım sağ salim bebeğini kucağına alırsın çooook sevindim ilk hamişimiz oldun arkandan ben gelirim inşallah:))

canım benim çok üzüldüm olanlara ama moral cok onemli moralini hep yuksek tut gül herseye herşey yoluna giricek inan bak boş gebelik ve düşüklerin tek sebebi üzüntü sitres inan bana sen ne kadar sakin olursan okadar cabuk hamile kalırsın ... herkez yasıyor bunları daha kötülerini bile yasıyorlar ama umutlarını asla yıtırmıyorlar sende yıtırme tatlım rabbine sıgın hep dua et o ellerini boş bırakmayacaktır ...

günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz ..? iyisinizdir inşallah ...
iyiyim canım ben sen nasılsın.bugun keyfım yerınde

canım benım cok gecmıs olsun cok üzüldüm yasadklarına.gercekten cok zor rabbım sabır versın ama üzülme ınsallah hep beraber hamile kalcaz.

iyiyim canım ben sen nasılsın.bugun keyfım yerınde

canım benım cok gecmıs olsun cok üzüldüm yasadklarına.gercekten cok zor rabbım sabır versın ama üzülme ınsallah hep beraber hamile kalcaz.

rabbim daha iyi keyifler versin inşallah bende bugun evde yanlızım annem yakın akrabamıza yardıma gitti kociskomda calısıo pofffffffff sıkıcı

kadın olmak ne kadar zor ya bekarken hiç bilmezdik böyle sorunları inşallah en kısa zamanda tüm sorunların üstesinden geliriz canım

hemde cok zor canım haklısın.insallah tüm sıkıntılarımızda kurtulur bıran önce bebeklerimizi kollarımıza alırız canım.
pekı senın kan pıhtılasması nasıl oluyormus

hemde cok zor canım haklısın.insallah tüm sıkıntılarımızda kurtulur bıran önce bebeklerimizi kollarımıza alırız canım.
pekı senın kan pıhtılasması nasıl oluyormus

tekrarlayan düşüklerden sonra genetik test yapıldı cnm orda anlaşıldı bende herkesten daha fazla pıhtılaşma yatkınlığı oluyormuş bu yüzden de damarlarda kan pıhtılaşınca bebeğe kan gitmiyomuş ve bebekler ya hiç gelişemiyo yada ölüyo artık hamile kaldığım andan itibaren kan sulandırıcı iğne vurulcam..

hımm anladım canım cok gecmıs olsun .umarım sorunsuzca hamıle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…