- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.261
gız cok duygulandım ya offfffffff
yaaa bennnn cıldırdımmmm sevınctennnnn şoktayımmmmmmmmmmm bennnnnnnnn halaaaaaaaaaaa
ya ben hisetmiştm zaten gızzzzzzzzzzzzz allahım hamilesin yaaaaaaaa bayılcam simdi offfffffff
alllahmm sanada versınnnnnn ınsalllh en kısa zamanda tatlımmm cok guzell bır duyguymusssssssssssss
amin canım cok sevindim ağlıyorum gızzzz offfffffff
aynennn canım hamıleyımmmmmmmmmmmmmm cokk mutluyummmm
gızzz yarın hemen sağlık ocagına koş eşine söledin mi gızzzz bayılcam simdi
gurbannn olurummm sanaaaa bıtanemmm allahm sanada versın ınsalllahhhhhhhhhhhhhhh
allahım bebegin cok sanslı olcak kızz sanki ben hamileyim okadar sevindim allahım cok acayip duygular içindeyim
yokkkk o uyuyooooooooooooooo ona süprizi sabah yapcammmmm
gız git uyandır söle gızzzzzzzzzzz havaya uçarr
allahımmm sanada tattırcakk ınsllah bıtannemmm umıdını yıtırmee hıcbırzamannn
gız ağlıyom gızzzzz naptın bana yaaaa allahım sağlıklı kucana versin insallah gızzzzzzz ...benimki yatalım diyo yatcam canım cok sevindim delircem yaaaa allahım nası uyucam ben ilk defa böle oluyom yaaaaaaa gızzz daha kalırdım ama eşim cagırıyoo seni çok seviyom öptüm ecemmmmmmm
gız ağlıyom gızzzzz naptın bana yaaaa allahım sağlıklı kucana versin insallah gızzzzzzz ...benimki yatalım diyo yatcam canım cok sevindim delircem yaaaa allahım nası uyucam ben ilk defa böle oluyom yaaaaaaa gızzz daha kalırdım ama eşim cagırıyoo seni çok seviyom öptüm ecemmmmmmm
hicran günaydın canım nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?