Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

inşallah bacım ben çıkıyorm emii az anama yardm ediimm öptm seni

tamam gız bende cıkıyom çok yoruldum bügün salak gibiyim valla annenin yanaklarından öptüm yorma gızzzz ananı fazla kak azcık iş yap gariiiii ben yatıyom ilknurum iyi geceler gariiiiiii

herkeseeee slmmmmm napıyosunuz kızlarrrr nasıl keyiflerrrr dısarı cıkacaz birazdan esımle gıtmeden bı ugrayım dedımmmm

Selam kızlar halaa hastalanmadim gittik özel de kan testi yaptırdık tabikiii Negatif çıktı moralim bozuldu(

kız artık öteki aya kaldı umutlarımıız napcaz artık sabredcez gariii üzülme bende hastalandım canım ...aslında kafaya takmadığın zaman oluyo hiç kendini dinlemiceksin akışına bırak hayatım...

ben hastalandım olarak okumuşum canım pardon...

herkeseeee slmmmmm napıyosunuz kızlarrrr nasıl keyiflerrrr dısarı cıkacaz birazdan esımle gıtmeden bı ugrayım dedımmmm

gız haftasonu olduğu için herkezler biyere gitmiştir ..bende şimdi giriyom ..keyifler iyi neolsun işte ...oh vallaa gez gez gari

Günaydın kislarrrrrrr ilknurum hamilimm hayalimm didemimm cimbomumm ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız

saol cnmm :9 ben çanakkaledeyim ama aslen bursalıyım veeeee adetime 2 gün var dualarınızı bekliyorummm :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…