- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.361
iilginç bi rüya görmüşşün bitanem inşallah bebiş vardır ama yarın test yaparsan negetif cıkar üzülüzsün bekle gününü bence gızzzzz ilknurum
inşallah bacım ben çıkıyorm emii az anama yardm ediimm öptm seni
slmm bacılarımmmmmben geldiimmmkimsecikler yokmuuuu nerdesiniiiiiizzzzzz
hosgeldin kuzucuk
Selam kızlar halaa hastalanmadim gittik özel de kan testi yaptırdık tabikiii Negatif çıktı moralim bozuldu(
kız artık öteki aya kaldı umutlarımıız napcaz artık sabredcez gariii üzülme bende hastalandım canım ...aslında kafaya takmadığın zaman oluyo hiç kendini dinlemiceksin akışına bırak hayatım...
herkeseeee slmmmmm napıyosunuz kızlarrrr nasıl keyiflerrrr dısarı cıkacaz birazdan esımle gıtmeden bı ugrayım dedımmmm
Kızlar mrb nerelerdesiniz kimse yok yaw uff
hoşbuldummm keçiciiimmm sen nerdesnn yaaaa özledim ben seniiiiihiç görşemyoruuzzzzz
gız ilknur yine yakalayamadım seni gariiiiiiiiiiiiii
kız artık öteki aya kaldı umutlarımıız napcaz artık sabredcez gariii üzülme bende hastalandım canım ...aslında kafaya takmadığın zaman oluyo hiç kendini dinlemiceksin akışına bırak hayatım...
melter bacıımmm hoşgeldin topiciğimizeee sefalarr getirdnnninşallah bu tpicik sana bebiş getirirr şans geitirir gızz bacımm burda hepimiz bebiş beklyorzz inşallah gelir sıpalaarrr ve şöle diimm sakın moral bozmak yokk hayata pozitif bakacazz ve herşeyy gırgır şamata olacak bizim için burda herkes derini 1 defa anlatır sonra hatırlamamak gerekr hep gülcez hep güülcez yoksaa kafaya takarsaakkk kendimizi üzerizzz o yüzdeen üzülmek yookkkkkk hep gülmek varr bacımmm sen canını sıkma ben senii hep güldürürm bu arada nerelisinn ben giresunluyum meselaa burda neredeyse her şehirden arkadaşlarımız varr ve ben hepsii çookkk sevyormmmm rahat olmak için kasmamak için şivemizle konuşuyorz arada daha rahat oluo gülyorz eğlenyoruzz hatta du bak sana bi mani yazim kemençemin tellerii erktendir erikten gız baa vermiyu havu yanaciklerdennn öpüldün şekeriimmm
Günaydın kislarrrrrrr ilknurum hamilimm hayalimm didemimm cimbomumm ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız
Çok hastayım kuzum gribim yatıyorum ve halaa hastalanmadim( sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?