- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.381
Günaydın kislarrrrrrr ilknurum hamilimm hayalimm didemimm cimbomumm ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım nasılsınız
saol cnmm :9 ben çanakkaledeyim ama aslen bursalıyım veeeee adetime 2 gün var dualarınızı bekliyorummm :9
saol cnmm :9 ben çanakkaledeyim ama aslen bursalıyım veeeee adetime 2 gün var dualarınızı bekliyorummm :9
gızz bacım nbe napıyosn bakm .. bende bu sabah test yaptm idrar testii tabii tek cızgı çıktıbakalm daha 2 günüm var hayırlısı tabii... gezdm bende bugün annem yarın gidyoo
aaa benimde 2 günüm varrrhadi hayırlısı bacım yaaa inşallah tutmuştr bebiş
Çok geçmiş olsun canım nane limon ıhlamur falan iç iyi gelir bende iyiyim temizlik yaptım yoruldum biraz bide hava çok basik canım sıkıldı
slm kızlaarr be geldimmm... moralim çookk bozuk annem gittiallah kimseye gurbetlik yaşatmasın çookkk zorrr sizleride çookk özledm .. bu arada didemim inşallah geç döllenmedrr geçmiş olsun grip olmuşsn:2::2:
hicranım alo alo alo
Efemmmmmmmmmmm naber kızlar
üzülme gız üzülme yine gelir ssende gidersim offffff üzülme
naslsın gız haftasonu naptın bakim
çookkk üzgünümm ağlammak elde deil .. gözlerine bakamadım giderken kendimi çookk zor tuttum ağlamamk içinn ooffffff offf
gız ilknurum benim bu adet bitmek bilmedi gari bügün ayın 9 u hala leke var normalde 4 gün sürer ndn böle oldu asence
Cumartesi güne gittim yine dün de kocisle alışveriş yaptık gezdik göl kenarında falan oturduk güzel geçti sen ne yaptın gariiiiii[/QUOTE
oh valla bizede misafir geldi gızzzz napıyım onlarla uğraştım yemek cay meyve kahve ooooooo bitmezz işler yani
bacım olabilir bence böle uzun sürmesi normal hatta annem der ki için temizlenyo der
Cumartesi güne gittim yine dün de kocisle alışveriş yaptık gezdik göl kenarında falan oturduk güzel geçti sen ne yaptın gariiiiii[/QUOTE
oh valla bizede misafir geldi gızzzz napıyım onlarla uğraştım yemek cay meyve kahve ooooooo bitmezz işler yani
Kv ile birliktesin dimi sen canım allah kolaylık versin bende temizlik yaptım bugün yoruldum ütü yapcam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?