Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gızz bacım nbe napıyosn bakm .. bende bu sabah test yaptm idrar testii tabii tek cızgı çıktı bakalm daha 2 günüm var hayırlısı tabii... gezdm bende bugün annem yarın gidyoo

gızzzz üzülme gelir yine sen gidersin ooooooo çok görüşürsünüzzzz ağlama gariiii beni de ağlatcan gızz

slm kızlaarr be geldimmm... moralim çookk bozuk annem gitti allah kimseye gurbetlik yaşatmasın çookkk zorrr sizleride çookk özledm .. bu arada didemim inşallah geç döllenmedrr geçmiş olsun grip olmuşsn:2::2:

slm kızlaarr be geldimmm... moralim çookk bozuk annem gitti allah kimseye gurbetlik yaşatmasın çookkk zorrr sizleride çookk özledm .. bu arada didemim inşallah geç döllenmedrr geçmiş olsun grip olmuşsn:2::2:

üzülme gız üzülme yine gelir ssende gidersim offffff üzülme

çookkk üzgünümmağlammak elde deil .. gözlerine bakamadım giderken kendimi çookk zor tuttum ağlamamk içinn ooffffff offf

gız bide beni düşün ben annemi hiç görmedim ben 1 yasındayken öldü ben napıyım ozaman 22 sene oldu annemi kaybedeli anneler günü geliyo sen yine arayıp konuşcan ben napcammmmmmmmmmm ağlama üzülme bak yeter gızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…