- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.341
offfff çok yorgunum gızzzzzz kaynanamla gezzzzdikkkkkkk oh ohh ama cok yoruldum gariiiiiiiiiii
gıcııı gızz sen nerdesn heee ben geldm habu anam geldi belki gelemem diodum o halde geldimde sen nerdesn heeeeegızz bacım ben seni özledime gankaaaaa napiyusun bakimmmmm bu arada ecemm hamileymiişş gızzz annoommm çookk sevindmmm hiç girmiyu mu ooo az tebrik ederdime gızzz
a.s. gankaaaa anamında sana slmı varrbende çok gezdm gıı ayaklarım ağrıdı haaa bide ben yaniyum bacım yaaa ateş basiyu baaa anamadım gitti valaaa neler oluo banaaaaa
gız daha var şimdilik bişi düşünme gari sona ümitsizlik olurrrrrrr akışına bırak .......sen ateşli gaısın ondandır ateşin yada beni görünce çıkmıştır gariiiiiiiiiiiii
gız ecem gec giriyo calıştığı için ama artık bırakır işi galiba ......bügünde c.tesi kutluyolardır eşiyle dün gece ağlayarak yattım valla sanki ben hamileymişim gibi çok sevindim gızzzzzz ........gız ben sensizzz yapamıyom özledim valla çok kocaman büsbüyük özledim gariiiiiiiiii
gız daha var şimdilik bişi düşünme gari sona ümitsizlik olurrrrrrr akışına bırak .......sen ateşli gaısın ondandır ateşin yada beni görünce çıkmıştır gariiiiiiiiiiiii
bendeeeeeee senszz yapamyoommmmmgızz eceeemmm nerdesiiinnn:44::44::44: gızzz ecemin belirtileri neydii günü geçtimiydiii
ahahaaaadimiii yanıyoomm garılaarr yangın vaaarrrr
gız günü bugündü dün yaptı test . pozitif..göğsüm agrıyo belim agrıyo diyodu bide batmalar oluyomuş göğsünde
bende test aldırcam bu gece benim herife dün gece çok tuhaf bi rüya gördm bakalm test yapcm yarın sabahaaa
gız itfaiyeyi arıyım mın gariiiiiiiiii
bende test aldırcam bu gece benim herife dün gece çok tuhaf bi rüya gördm bakalm test yapcm yarın sabahaaa
yokk gızzz buranın itfaiyeside geç gelir bi elektrikçi kaç saat sonra geldi
ilknurum alo alo
gızzzzzzzzzzzzz ilknurum
gızz bacım 4 günüm var benim ayın 10 u günüm anam bana bizim oranın yiyeceklerinden yani eşimin deyiimiyle ot getirmiş onu ayarlıo haşlıo falan buzluğa koyacak saolsunrüyamdaa annem fal gibi bişi bakyo bana 9 tane kurtucuk var dio kii kırmızıda bi yuvarlak top gibi bişi o kutucuklardan geçyoo annem dio kii bu sefer olduu tm şimdi çıkar hamilesn dio ve yanındada o kutucuklarn beşik var bak bebek beşiğe gelyo dioo öle gördm bacım ilginçç:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?