Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

offfff çok yorgunum gızzzzzz kaynanamla gezzzzdikkkkkkk oh ohh ama cok yoruldum gariiiiiiiiiii

a.s. gankaaaa anamında sana slmı varr bende çok gezdm gıı ayaklarım ağrıdı haaabide ben yaniyum bacım yaaa ateş basiyu baaa anamadım gitti valaaa neler oluo banaaaaa

gız ecem gec giriyo calıştığı için ama artık bırakır işi galiba ......bügünde c.tesi kutluyolardır eşiyle dün gece ağlayarak yattım valla sanki ben hamileymişim gibi çok sevindim gızzzzzz ........gız ben sensizzz yapamıyom özledim valla çok kocaman büsbüyük özledim gariiiiiiiiii

a.s. gankaaaa anamında sana slmı varr bende çok gezdm gıı ayaklarım ağrıdı haaabide ben yaniyum bacım yaaa ateş basiyu baaa anamadım gitti valaaa neler oluo banaaaaa

gız daha var şimdilik bişi düşünme gari sona ümitsizlik olurrrrrrr akışına bırak .......sen ateşli gaısın ondandır ateşin yada beni görünce çıkmıştır gariiiiiiiiiiiii

gız daha var şimdilik bişi düşünme gari sona ümitsizlik olurrrrrrr akışına bırak .......sen ateşli gaısın ondandır ateşin yada beni görünce çıkmıştır gariiiiiiiiiiiii

gız ananın yanacıklarından öpiyim gariiiiiiiiiiiiii

bendeeeeeee senszz yapamyoommmmm gızz eceeemmm nerdesiiinnn:44::44::44: gızzz ecemin belirtileri neydii günü geçtimiydiii

ilknurum alo alo

gızz bacım 4 günüm var benim ayın 10 u günüm anam bana bizim oranın yiyeceklerinden yani eşimin deyiimiyle ot getirmiş onu ayarlıo haşlıo falan buzluğa koyacak saolsunrüyamdaa annem fal gibi bişi bakyo bana 9 tane kurtucuk var dio kii kırmızıda bi yuvarlak top gibi bişi o kutucuklardan geçyoo annem dio kii bu sefer olduu tm şimdi çıkar hamilesn dio ve yanındada o kutucuklarn beşik var bak bebek beşiğe gelyo dioo öle gördm bacım ilginçç:26::26::26:

iilginç bi rüya görmüşşün bitanem inşallah bebiş vardır ama yarın test yaparsan negetif cıkar üzülüzsün bekle gününü bence gızzzzz ilknurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…