- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.461
ne yapalm bacımm günler sonraa bir araya gelebildik yani sonunda topiciğimiz şnlediiiianam gitti zatii çok üzüldm ama iiyim şimdii... sen napn nasılsn
ne yapalm bacımm günler sonraa bir araya gelebildik yani sonunda topiciğimiz şnlediiiianam gitti zatii çok üzüldm ama iiyim şimdii... sen napn nasılsn
nasılımmm
Üzülme tatlım yine gelir sen gidersin aman ne yapayım kocis isten geç geldi bi yemek yedik şimdi yattı bende size bu bakayım dedim
anam anam diye ağladıngız yeter ayyyyyy kıyamam gıcıma ya aglama artık üzülme aaaaaa
ay aklına gelebildik yani ilknurum napalım biz hicranımı ne ceza verelim bizi ektiği içinnnnnnnn
endamın yeter .......gız sennnn yeni mi kapandın hep bölemiydin gariiiiii
ağlamyorm gıcıımmmm ama çok ağladm yaa öle böle değl yanii ama şimcik iiyim bacılarm var haburadaa daaa
Yavrum dizi niye ekeyim gündüz ksv kere baktım kimseler yoktu bugün temizlik yaptım
Yavrum dizi niye ekeyim gündüz ksv kere baktım kimseler yoktu bugün temizlik yaptım
bizii öpsün yanacıklarımızdan böle bi ceza olabilirrrr
bizii öpsün yanacıklarımızdan böle bi ceza olabilirrrr
yeni kapandm gıcııı şubatta kapandmm normalde açıktm yanii.... 13 şubatta kapandmfacen olsa bakardn açık fotolarımda var
heeee şöleee ilknurum geri geldi aramıza gız bi horon tepek ha uşaklar haaaaa gariiiiii:122::122::122:
yeni kapandm gıcııı şubatta kapandmm normalde açıktm yanii.... 13 şubatta kapandmfacen olsa bakardn açık fotolarımda var
Muahhhh muahhh mucuk mucuk mucuk mck mck mcuk
kullanmıyom gızzzzz ....neden yeni kapandın eşin mi istedi gariiiiiiiii
Kolay alisabildin mi canım ya bende coj istiyorum kapanmayı
gız hayat nası gidiyo gariiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?