Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

evet bacımm ben düşnyodm ama zamanı vardı daha hemen düşünmyodm ama eşim istedi bende kapandm .. ben seni böle görmek istyıorm dedi ki sonuçta herşey eşlerimiz için yanii bende kapandm bacımmmmm

hersey koçişler için .....çe alıştın dimi gızzz zor olmuyo yaniiii

Aman ne olsun bi bebiş gelse çok iyi olacak ailelerden uzagimm kocis geç saatlerde geliyor eee haliyle evde sıkılıyorum

gız ilknurumunda kocişi gec geliyomus artık birlikte beklersiniz gariiiiiii.....gız bebişlere az kaldı hissediyorum ben ....

Kolay alisabildin mi canım ya bende coj istiyorum kapanmayı[/QUOTE]

evet canım allıştm yaa çok güzel hatta durun size bi fotomu atim bi açık bide kapalı siz kaarra vern bakm

Eklentiler

• $Görüntü0790.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $Görüntü0638[1].webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Sen telden mi giyiyorsun ya nasıl ifade kullanabiliyorsun

pc den canım şimdi dediklerimi yap..........kullanıcı konrol paneline girrr yanda secenelkeri düzenle var ordan aşa doğru in çeşitli secenekler var standart editör yap sayfanın sonundaki kaydete bas seninde olurrrr

pc den canım şimdi dediklerimi yap..........kullanıcı konrol paneline girrr yanda secenelkeri düzenle var ordan aşa doğru in çeşitli secenekler var standart editör yap sayfanın sonundaki kaydete bas seninde olurrrr

Ya sorun ben telden giriyorum rakamlarla yapıyorum ifadeleri

Kapanmayi çok istiyorum da bakalım artik

canım ben şöle düşündüm sonuçta ben evliyim herşey kocam için kocam beni nasıl görmek istyosa öle giynrm beni kapalı görmek istedi kapandm eşinin sana destek çıkması lazım.. bu arad bu fotoları silemyorm yahu kızlaarrrrrazz şunla uğraşm yazamam bi zaman herhalde size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…