- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.481
evet bacımm ben düşnyodm ama zamanı vardı daha hemen düşünmyodm ama eşim istedi bende kapandm .. ben seni böle görmek istyıorm dedi ki sonuçta herşey eşlerimiz için yanii bende kapandm bacımmmmm
Aman ne olsun bi bebiş gelse çok iyi olacak ailelerden uzagimm kocis geç saatlerde geliyor eee haliyle evde sıkılıyorum
zaten sadece kafam acık giyimime dikkat edrimhicranım sen neden istiyon kapanmayı gariiiiiiiiii
senin kocis gece takılmana bisey demiyor mu kisssgız ilknurumunda kocişi gec geliyomus artık birlikte beklersiniz gariiiiiii.....gız bebişlere az kaldı hissediyorum ben ....
zaten sadece kafam acık giyimime dikkat edrim
gız bende dikkat ederim ....genelde spor giyerim
senin kocis gece takılmana bisey demiyor mu kisss
Eki Görüntüle 680130 Eki Görüntüle 680137
evet canım allıştm yaa çok güzel hatta durun size bi fotomu atim bi açık bide kapalı siz kaarra vern bakm
Sen kapalı misin ben spor da klasik de giyerim ortama göre ama demek istedğim dar ince giymem popoyu falan kapatacak şeyler giyerim
gız kulüpte olduğumu biliyo oda pc de zaten karışmaz ouyn oynuyo
Aaaaa evet yakışmış kisss
yok kız kapalı degilim senin gibi işte dar giymem bende klasik tarzı çok seviyom ama genelde sporumdrrr
Sen telden mi giyiyorsun ya nasıl ifade kullanabiliyorsun
Kapanmayi çok istiyorum da bakalım artik
pc den canım şimdi dediklerimi yap..........kullanıcı konrol paneline girrr yanda secenelkeri düzenle var ordan aşa doğru in çeşitli secenekler var standart editör yap sayfanın sonundaki kaydete bas seninde olurrrr
Kapanmayi çok istiyorum da bakalım artik
çok istiyosan neyi bekliyon gızzzz
Ya sorun ben telden giriyorum rakamlarla yapıyorum ifadeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?