- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.501
canım ben şöle düşündüm sonuçta ben evliyim herşey kocam için kocam beni nasıl görmek istyosa öle giynrm beni kapalı görmek istedi kapandm eşinin sana destek çıkması lazım.. bu arad bu fotoları silemyorm yahu kızlaarrrrrazz şunla uğraşm yazamam bi zaman herhalde size
Ya alışmazsam diye korkuyorum cunki tekrar açılma gibi bi durum söz konusu olamaz
hımmmmmm yorma kendini gız biz anlıyoz senii ama pc de nasıl yapıldıgınıı biliyosun dimi
canım ben şöle düşündüm sonuçta ben evliyim herşey kocam için kocam beni nasıl görmek istyosa öle giynrm beni kapalı görmek istedi kapandm eşinin sana destek çıkması lazım.. bu arad bu fotoları silemyorm yahu kızlaarrrrrazz şunla uğraşm yazamam bi zaman herhalde size
tabi sen bilirsin sıcaklarda fLAN ALIŞTIN ACIK OLMAYA KAPANINCA SORUN YARATMASSA bide kocan istiyosa sende istiyosan kapan canım bi kaç gün evde kapalı ol bakalım nolcak dene kendini
kız allah iyiliğini versin kim dedi resim koy diye bende bakyım dur sölerim sana nasıl olduğunu
kızz silmyorm beeee offf sorun olmazdaa ben işikillendim işteeee
Annem çok istiyor kapanmamii bi denemek lazım
kızz silmyorm beeee offf sorun olmazdaa ben işikillendim işteeee
dene bnece canım açolmak istersen açlılırsn yanii kasma kendiniibenim bi hayalim vardı onu gerçekleştremcem işte kızım olursa aynı saçşekli aynı kıyafet giyinmek istyodm yapamcmm tabii hayırlısı
dene bnece canım açolmak istersen açlılırsn yanii kasma kendiniibenim bi hayalim vardı onu gerçekleştremcem işte kızım olursa aynı saçşekli aynı kıyafet giyinmek istyodm yapamcmm tabii hayırlısı
Kislar ben kaçayım yavaş yavaş
Inss canım kapanirsamm acilamam kıss burda milletin dilinden kurtulamam artik
gız nere gidiyon cay içmedik dahaEki Görüntüle 680153
Sogani ben yapayım dedim ben direk lavaboya koştum çok kötüydü daha da yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?