- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.521
Sogani ben yapayım dedim ben direk lavaboya koştum çok kötüydü daha da yapamam
gızz ne bakiyusun sen havu milletin lafına heriiiiiiağzına davun çıksın hepsinin
gızz ne bakiyusun sen havu milletin lafına heriiiiiiağzına davun çıksın hepsinin
ayy sakın içmeyin öle şeyler.. benim diim yandı yanii... önceden bal çörekotu tarçın yedim hormonlar altüst oldu... soğanı bekarken sivilce için içtim olmadı bi işe yaramyo ayrıca bebek düşüryomuş soğan sakın yapmayın ..geçtğmz ayda maydonozun suyu bebek yapyo dediler meğer bi öğrendm bebek düşrymuş hatta bi topic açmştm sakın anam sakın ayni
22 gız sen
Eki Görüntüle 680154 ilknurum caylar geldiiiiiiiiiii
Aman bizim buranın insanı bi garip kuduruyor lar beni keşke başka memlekete gitsem
saol bacıımmmmama gece gece uyku kaçryo herii çayyy
aynen ilknurum nedemel istediyse aynısını diyom gariiiiiiiiiii
rahmi rahatlatıyo diyolar gızzzzz
gel gızzzzzizmire
gel gızzzzzizmire
gızz bacım sen çok yaşa emmiiii
ayy bended var aynı sorun benim yaşadğm şehirde çookk geri kalmış... annem dio sen muratı kandır buaraya taşnın yosa sen kafayı yersin dio banaaaa
Kimin de ters tepiyor kisss kist falan da yaptığı oluyormus ben ilaçlardan başka bisey yapmıyorum
ayy bended var aynı sorun benim yaşadğm şehirde çookk geri kalmış... annem dio sen muratı kandır buaraya taşnın yosa sen kafayı yersin dio banaaaa
Ayyy ins bigun kısmet olur yerleşirim
gızz bana o bal çörekotu tarçın kist yaptı arınamadm bi türlü sonra prolaktinim yükselmiş daaaaa
gızz bana o bal çörekotu tarçın kist yaptı arınamadm bi türlü sonra prolaktinim yükselmiş daaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?