Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız sen nerdesin heee.. seeen saçıyı başıyı yolcam gıcıı özledime ben seniiianaammm evet hayırlı olsun topiciğimizz bizi yalnız bırakmayan gıcılarımımzda sağolsunlaarrrr

anca geldim hayatım napim ya ama insallah hamişlerrimiz olur topikte

amin insallah hadi gızlar geliverin gariiiiiiiiii

Öncelikle topiğiniz hayırlı ve hepinize UĞURLU olsun inşallah
Topik açan hamile kalıyor gibi bir yorum dolaşıyor sitede.Bende bunun örneklerinden biriyim.2013 topiği açtım o ay hamile kaldım.
İnşallah sizlere de uğur getirir topiğiniz. Bize de bekleriz çaya

topiğiniz hayırlı oluveesin gariiii :))
kızlar bu ay karar vrmiştim kafaya takmıcaktım.öylede yaptm.bat 5 nisan güldüm eğlendim stressiz bir ay gçrdim.
daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.o zaman yaşadığım belirtilri 1 nisandan beri yaşıyorum..
sağlık ocağına gittim az önce idrar testi olur bu saatte dedi.teste 15 20 damla damlattı 1 dk bile beklemedi negatf dedi çöpe atı ebe
belirtilerim ise şunlar:
1) ayın 1 inde yani yumurtlamanın 10. günü sağ ksığımda iğne batması gibi batmalar
2) göğüslerim adet öncesi hiç acımaz şimdi çok acıyolar
3)akşamları grip olcakmışım gibi elim ayağım titriyor çok halsiz oluyorm
4)ayın 1inde pmbe leke geldi o günden beri 2 3 damla ne sarı ne kahve lekelerim var
5)bazen adetin en yoğun olduğu gün karında bi uyuşukluk olur ya ondan oluyor..

sonuç olarak ben kafayı yedim saçmalıyommu yoksa bunlar belirtimi ?
sözde ben bu ay takmıcaktım kafaya :)
bu belirtilerim olduğundan beri paranoya halindeyim :)

insallah canım kısmet bakalım..gelsin yavrularımız gariiiiii.ye hoş geldin ben hamil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…