- Konu Sahibi ilknurum28
-
Gelcek aya kaldı umutlar guzum bende bekletturum işte düzeni bozuldu benim küçük didemin:)))
kız hicranım hoşgeldin gariiiii
ilknurum yettim gari hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnn anammm
gız sen nerdesin heee.. seeen saçıyı başıyı yolcam gıcıı özledime ben seniiianaammm evet hayırlı olsun topiciğimizz bizi yalnız bırakmayan gıcılarımımzda sağolsunlaarrrr
Hosbuldm canımcim bende öptüm seni :)
anca geldim hayatım napim ya ama insallah hamişlerrimiz olur topikte
anca geldim hayatım napim ya ama insallah hamişlerrimiz olur topikte
ayy inşallah inşallah herkes bütün isteyenlere rabbim verir yavrularını... bu arada hoşgeldin melekkk
didem gız nasılsın anlat kendini gariiiiiii
slm arkadaşlar... ben ilknur...bu topiği arkadaşlarım yasakhayal ve hamil ile birlikte açıyoruz...herkes bu dünyada özgürdür nasıl konuşacağını nasıl davranacağını insanların keyfine göre değiştiremez. onun için bu tür kişiler inat bu sayfamızı açma kararı aldık... herkesin dileği sağlıklı ve hayırlı bir bebeğinin olmasıdır ve bu topiğimizde birbirimize sahip çıkıp yasaksız yalansız herşeyizimzle bütün doğallığımızla dertlerimize ortak olalım...bu dünya ölümlü ...insanları kırmaya üzmeye değmez ...her ne kadar sanal olsada buraya yazanlar İNSAN...herşeyden önce buna saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum isteyen istediği şivede konuşabilir kendinizi kasıp farklı karaktere bürünmenize gerek yok burası rahat olabileceğiniz bi topic ...rabbim isteyen herkese yavrularını nasip eder inşallah... ....
ve son olarakta' HATIRAM OLSUN ' diyorum...
gız hayalim nerde akşam canını sıktı karamel
hayalim diğer topicte evet canını sıkmışlar onlarla konuşuyo.. neyse inşallah düzelir herşey yoluna girer...
Öncelikle topiğiniz hayırlı ve hepinize UĞURLU olsun inşallah
Topik açan hamile kalıyor gibi bir yorum dolaşıyor sitede.Bende bunun örneklerinden biriyim.2013 topiği açtım o ay hamile kaldım.
İnşallah sizlere de uğur getirir topiğiniz. Bize de bekleriz çaya
insallah canım kısmet bakalım..gelsin yavrularımız gariiiiii.ye hoş geldin ben hamil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?