- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi ilknurum28
-
gel bende seni öpemgız benim aşkım gelmiş tutmayın beni gari öpcemmmmmm
hoşgeldn melekimmm sefalar getirdnn
hay allah seni ii etsin emiii çayı buldunda bide açık istiyon gıcıııı
Mrb hanımlar ne haberesiniz
gel bende seni öpem
hoşbuldum canım inş ubrda sorunlar yaşanmaz çok üzüldüm az önce okudukça diğer tarafı
gel bende seni öpem
hoşbuldum canım inş burda sorunlar yaşanmaz çok üzüldüm az önce okudukça diğer tarafı
duydum gariiiiii cok yoruldum yawwww
hoşgeldn gıcııı iiyiyiz yaa valla bi tamamlayamadm işi bnede haa temizlik yapasm geldi ama yok anam bitirmdem neyse geceye çok var yatmaya yatana kadar biter herhaldee
bende okudum canım ama ayaktayız hala hayalim ve ilknurumla canımızı sıkmıyoruz gelen arkadaşlarada hoşgeldin der yolumuza devam ederiz gariiiiiiii
evet melek bende üzüldüm ben insanlar arasında ayrım yapılmasından ayana değilim o tarafta öle bi ortam oldu bnde gerekeni yazdm ortalık karıştı herneyse artık konu kapandı ama şunu söyleyebilirim burada herkes istedği gibi yazabilir şivesinde gerekse normal her ırktan herkes yazabilir bizde ayrım olmaz... o yüzden inşallah bizim benim gibi düşünenler olduğu sürece bi sıkıntı olacağını düşünmyorm
Kolay gelsin kisssss bende arada gidiyorum biseyler yapıyorum tekrar geliyorum yine gidiyorum ama bugün üzerime öküz oturmuş gibi hep yatasimm varrr:2:
olayın abartılacak bi tarafı yoktu ama abarttılar...yok yere huzursusluk çıkardılar
anam bizim bu halimiz ne olcek heee biz ne olcz uheeyyymmmm
hoşgeldn gıcııı iiyiyiz yaa valla bi tamamlayamadm işi bnede haa temizlik yapasm geldi ama yok anam bitirmdem neyse geceye çok var yatmaya yatana kadar biter herhaldee
Kizlar bahsettiğimiz hangi topic o yüzden mi böyle şiveli konuşuyoz
evet canım keyfimizeaynen amaannn neyse biz keyfimize bakalımmm sen nereliydn melek yaa ben karştryorm haaen iisi bi liste yapim du
gız bu topikte istediğim gibi konuş gariiiiiiiiiiii
evet canım keyfimizebakalım ben hem marmaralı hem egeli sayılırım ikisinin arasında sıkışmış bizim şehir canım balıkesirliyim
Kizlar bahsettiğimiz hangi topic o yüzden mi böyle şiveli konuşuyoz
olayın abartılacak bi tarafı yoktu ama abarttılar...yok yere huzursusluk çıkardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?