- Konu Sahibi ilknurum28
-
topiğiniz hayırlı oluveesin gariiii :))
kızlar bu ay karar vrmiştim kafaya takmıcaktım.öylede yaptm.bat 5 nisan güldüm eğlendim stressiz bir ay gçrdim.
daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.o zaman yaşadığım belirtilri 1 nisandan beri yaşıyorum..
sağlık ocağına gittim az önce idrar testi olur bu saatte dedi.teste 15 20 damla damlattı 1 dk bile beklemedi negatf dedi çöpe atı ebe
belirtilerim ise şunlar:
1) ayın 1 inde yani yumurtlamanın 10. günü sağ ksığımda iğne batması gibi batmalar
2) göğüslerim adet öncesi hiç acımaz şimdi çok acıyolar
3)akşamları grip olcakmışım gibi elim ayağım titriyor çok halsiz oluyorm
4)ayın 1inde pmbe leke geldi o günden beri 2 3 damla ne sarı ne kahve lekelerim var
5)bazen adetin en yoğun olduğu gün karında bi uyuşukluk olur ya ondan oluyor..
sonuç olarak ben kafayı yedim saçmalıyommu yoksa bunlar belirtimi ?
sözde ben bu ay takmıcaktım kafaya :)
bu belirtilerim olduğundan beri paranoya halindeyim :)
topiğiniz hayırlı oluveesin gariiii :))
kızlar bu ay karar vrmiştim kafaya takmıcaktım.öylede yaptm.bat 5 nisan güldüm eğlendim stressiz bir ay gçrdim.
daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım.o zaman yaşadığım belirtilri 1 nisandan beri yaşıyorum..
sağlık ocağına gittim az önce idrar testi olur bu saatte dedi.teste 15 20 damla damlattı 1 dk bile beklemedi negatf dedi çöpe atı ebe
belirtilerim ise şunlar:
1) ayın 1 inde yani yumurtlamanın 10. günü sağ ksığımda iğne batması gibi batmalar
2) göğüslerim adet öncesi hiç acımaz şimdi çok acıyolar
3)akşamları grip olcakmışım gibi elim ayağım titriyor çok halsiz oluyorm
4)ayın 1inde pmbe leke geldi o günden beri 2 3 damla ne sarı ne kahve lekelerim var
5)bazen adetin en yoğun olduğu gün karında bi uyuşukluk olur ya ondan oluyor..
sonuç olarak ben kafayı yedim saçmalıyommu yoksa bunlar belirtimi ?
sözde ben bu ay takmıcaktım kafaya :)
bu belirtilerim olduğundan beri paranoya halindeyim :)
Hoşbuldum hamilcim.İnşallah en kısa zamanda gelir kuzularınız
ayyy esrapom gıcıı yoksa hamile misiinnnayy topiğimizin ilk hamilesi olabilrsn kızzz idrarda hemen çıkmaz zaten bat ınada var yani bence kan testi yaptr canımm ayy sevndm haaa
insallah gızzzz yeni arkadaşlar kimler tanıştır gariiiiiiiiii
topigimiz hayirli ugurlu olsunnn ilknurummm
insaALLAH bu topikte nice güzel haberleri paylasirizzzz
bebek hasretiyle yanan tüm kizlari topige bekliyoruzz...herseyi konusur paylasiriz birbirimize bildigimiz cercevesinde yardim ederiz yeni güzel arkadasliklar kurariz insaallahhh
açılışı kaçırdım yasakım ama geldim hayırlı olsun topiğiniz bol bebişli olsun inşkislar nerdesiniz acilisa yetisin gariii
hoşbuldum canımayy inşallah inşallah herkes bütün isteyenlere rabbim verir yavrularını... bu arada hoşgeldin melekkk
gıcıı bugün didemimle tanıştk bodrumlu ama bursada yaşyo sonra hicranım geldi gonyalısonra bi bayan daha tanştk ama bak yazyo tutamyorm aklımda kızzz ayy sevndm yaa ne güzel herkes umudu olan herkes beklyo yavrularını umut çok önemli.....
Öncelikle topiğiniz hayırlı ve hepinize UĞURLU olsun inşallah
Topik açan hamile kalıyor gibi bir yorum dolaşıyor sitede.Bende bunun örneklerinden biriyim.2013 topiği açtım o ay hamile kaldım.
İnşallah sizlere de uğur getirir topiğiniz. Bize de bekleriz çaya
açılışı kaçırdım yasakım ama geldim hayırlı olsun topiğiniz bol bebişli olsun inş
hoşbuldum canım
hayalim sana sesleniyorum sesimi duy gariiiiiiiiiiiiiii
gız sende hoş geldin topiğimize bence bidaha test yaptır ....koş gızzzz daha burdamısın gariiiiiiii
ayyy esrapom gıcıı yoksa hamile misiinnnayy topiğimizin ilk hamilesi olabilrsn kızzz idrarda hemen çıkmaz zaten bat ınada var yani bence kan testi yaptr canımm ayy sevndm haaa
açılışı kaçırdım yasakım ama geldim hayırlı olsun topiğiniz bol bebişli olsun inş
hoşbuldum canım
mrb ayy çok mersiii tşk edermm ... inşallah bu ay beklyorm bnede yavruşu 1 haftam kaldıgeliriz tabi sizede çaya hangi topic
poff kocam gelmek üzere çok takıyom diye kızıyo test yaptıram desem kızar gene
1 yıldır beklioz biz pek umutlanamıyorum o yüzden kızlar
ama ilk son farketmez hamiş olayımda :))
bu topiği tuttum kızlar şimdi çıkıyorum görüşrüz yine
bu arada hoş bulduk :)))
poff kocam gelmek üzere çok takıyom diye kızıyo test yaptıram desem kızar gene
1 yıldır beklioz biz pek umutlanamıyorum o yüzden kızlar
ama ilk son farketmez hamiş olayımda :))
bu topiği tuttum kızlar şimdi çıkıyorum görüşrüz yine
bu arada hoş bulduk :)))
gız gelmezmiyizzzzzz ben çayı açık içiyom açık olsun lütfen.....
duydum gariiiiii cok yoruldum yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?