Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız sende hoş geldin topiğimize bence bidaha test yaptır ....koş gızzzz daha burdamısın gariiiiiiii

ayyy esrapom gıcıı yoksa hamile misiinnn ayy topiğimizin ilk hamilesi olabilrsn kızzzidrarda hemen çıkmaz zaten bat ınada var yani bence kan testi yaptr canımm ayy sevndm haaa

insallah gızzzz yeni arkadaşlar kimler tanıştır gariiiiiiiiii

gıcıı bugün didemimle tanıştk bodrumlu ama bursada yaşyo sonra hicranım geldi gonyalı sonra bi bayan daha tanştk ama bak yazyo tutamyorm aklımda kızzz ayy sevndm yaa ne güzel herkes umudu olan herkes beklyo yavrularını umut çok önemli.....

hayalim sana sesleniyorum sesimi duy gariiiiiiiiiiiiiii

gız n egüzel ya cok sevindim şimdiden arkadaşlarımız oldu ve hamişimizde olcak insallah hadi gariiiiiiiiii

mrb ayy çok mersiii tşk edermm ... inşallah bu ay beklyorm bnede yavruşu 1 haftam kaldı geliriz tabi sizede çaya hangi topic

gız sende hoş geldin topiğimize bence bidaha test yaptır ....koş gızzzz daha burdamısın gariiiiiiii

ayyy esrapom gıcıı yoksa hamile misiinnn ayy topiğimizin ilk hamilesi olabilrsn kızzzidrarda hemen çıkmaz zaten bat ınada var yani bence kan testi yaptr canımm ayy sevndm haaa

poff kocam gelmek üzere çok takıyom diye kızıyo test yaptıram desem kızar gene
1 yıldır beklioz biz pek umutlanamıyorum o yüzden kızlar
ama ilk son farketmez hamiş olayımda :))
bu topiği tuttum kızlar şimdi çıkıyorum görüşrüz yine

bu arada hoş bulduk :)))

tm gıcıı bekleriz her zaman bak sen git test yap haberni beklyorm haa

gız umudunu yitirme yap çıkmazsa kafan rahat olur en azından bence bidaa yap......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…