- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.581
günaydın canlarrr :) akşam çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın. nasılsınız? :) bu arada kimsenin arasına girmedim yaw öyle demeyin bak üzülürümhepinizi seviyorum muck muckk
Günaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın kısceler
Yok canım hiç gecmezdi gecen ay 6 gün geçti sadece bu ayda 1 hafta oldu yok anlamadım gec döllenme olabilir mi diye bekliyorum kuzum
insallah hayırlı haberlerını alırız canım
günaydın kızlar keyifler nasıl
ünlümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ünlümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gız günaydın gariii ....gız benim bu adet çok sürdü ya hala lekeler var 1 de geldi hala devam kaç gün oldu ilknurum için temizleniyo dedi ama bukadar sürmezdi gızzzzz
hamilimmm gizzz bi dra git normal değil bu kadarı
gızzz 166 gün kalmış hadi hayırlısı ayyyy allahım sğlıkla kucana al insallahhhhhhh
ünlümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız nereye gittin gene ikizlerin maşallahı var teyzesi tosun tosun maşallah çok iyiler valla allahıma çok şükür çok yaramazlar ama bol bol tekme atıyolar annelerine :d iki tane kız geliyor erkek demişti birine ama kız çıktı hehehehe :d
kız nereye gittin gene ikizlerin maşallahı var teyzesi tosun tosun maşallah çok iyiler valla allahıma çok şükür çok yaramazlar ama bol bol tekme atıyolar annelerine :d iki tane kız geliyor erkek demişti birine ama kız çıktı hehehehe :d
sezerim benim adet cok sürdü yaaaa 1 nisanda geldi lekeler var hala napcam hiç bıkadar sürmezdiiiiii
gız normali 5 gün bile sürmüyo bişi yoktur dimi hastalık falan çok sürdü
kuzucum o yumurtlama döneminin belirtileri olmasın sakın sen bi harbete gir bakem belki tutar kız lekenleme odur derler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?