- Konu Sahibi ilknurum28
-
- #1.621
biraz zorlanıyorum tatlım çünkü çok gerdiler beni tek gebeligin 6. Ayı gbiyim tek önde karnım var yanlar boşTam kalkıcam tekme yiyorum saglı sollu acıyor biraz çok güçlüler maşallah Yerleşmişler yerlerine bundan sonrası buyumek :
ikiz mi canım senin maşallah aman çok dikkat et kendine tedavi ile mi oldu
İkiz mi canım senin maşallah aman çok dikkat et kendine tedavi ile mi oldu
kızlar ben gidiyorum işlerim var yemek yapcam akşama yine gelirim öpüyorum
hamileysem bile sevinemicem çünkü ilaç kullanıyorum çoook kötüyüm inş. Hamileysem allah korur onu dimi yaaa offf((
evet tatlım ikiz ve tüp bebekler .. Merak etme çok dikkat ediyorum tatlım bilinçli bi anne olabilmek için elimden geleni yapıyorum .
evet tatlım ikiz ve tüp bebekler .. Merak etme çok dikkat ediyorum tatlım bilinçli bi anne olabilmek için elimden geleni yapıyorum .
gız çok güzel bi duygudur tekme yemek bile allah nasip etsin insallah tüm isteyenlere e artık kız anası olcan yandın sen valla süslenmeleri hiç bitmez gariii
gız dikkat et ilaç kullanma adet olmadannnn doktora gittin mi
hamileysem bile sevinemicem çünkü ilaç kullanıyorum çoook kötüyüm inş. Hamileysem allah korur onu dimi yaaa offf((
gitmedim canım cumaya kadar olmazsam gitcem
gız sana bilgisayar yasak degil mi radyasyondan dolayı
yapsınlar kız etsinler valla okusunlarda önce meslegini alsınlarda eline sora ne yaparlarsa yapsınlar canım feda onlara... He kız esim çok pis kıskanıyo onları bozuldu biraz kız diince erkek bekliodu birini bense o kızsa buda kız olsun diodum dua ediodum kabul oldu ..
Sanada kız versin ilkini sonra erkek olsun eziolar kızları valla su erkekler hehehe buyuk olsun kızda o ezsin ohhhh
benimki saçmıo hahahaha bilmem sormadım ona bakarsan heryerde var radyasyon ev,n içinden geçio tv tel mikro dalga fırın o bu su olmaz bişey pc canavarı olur tek benim bilgilerden esinlenir hahaha :d
doktora gitmedin kafana göre ilaç kullanıyon aferin sana
gitmedim canım cumaya kadar olmazsam gitcem
gızzzzz allah iyiliğini versin emiiii
napim canım yaa kan negatif çıktı ona güvenerek içiyorum çok kötüyüm çünkü ama antibiyotik kullanmıyorum zaten
szeryan olcaklar askım bunlar doktorla dun konustuk erken dogum olma rıskını konustuk su an gayet ii gidiyorsunuz dedi istirat et bol bol dedi iş yok yatcam yuruyusler anca 2 3 km kadarcık oruldummu oturcam 7. Aydan sonra sokak yasak zaten kocaman olcam hehehehe ayh beni o zaman görmen lazım duba duba olcam hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?