Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

gız çok güzel bi duygudur tekme yemek bile allah nasip etsin insallah tüm isteyenlere e artık kız anası olcan yandın sen valla süslenmeleri hiç bitmez gariii

Hamileysem bile sevinemicem çünkü ilaç kullanıyorum çoook kötüyüm inş. Hamileysem allah korur onu dimi yaaa offf ((

gız çok güzel bi duygudur tekme yemek bile allah nasip etsin insallah tüm isteyenlere e artık kız anası olcan yandın sen valla süslenmeleri hiç bitmez gariii

yapsınlar kız etsinler valla okusunlarda önce meslegini alsınlarda eline sora ne yaparlarsa yapsınlar canım feda onlara... he kız esim çok pis kıskanıyo onları bozuldu biraz kız diince erkek bekliodu birini bense o kızsa buda kız olsun diodum dua ediodum kabul oldu ..

sanada kız versin ilkini sonra erkek olsun eziolar kızları valla su erkekler hehehe buyuk olsun kızda o ezsin ohhhh

he gız nedeir bu bayanların çektiği valla 1 günşük kadınlar eerkek olcak erkeklerde kadın ne cektiğimizi anlıcaklarrrr sona düzgün davrancaklar .....şimdi seninkiler saniye farkyla doğcaklar ya ben büyüğüm kavgası olcak kız ama tatlı atışmalar yaniiiiiiii

benimki saçmıo hahahaha bilmem sormadım ona bakarsan heryerde var radyasyon ev,n içinden geçio tv tel mikro dalga fırın o bu su olmaz bişey pc canavarı olur tek benim bilgilerden esinlenir hahaha :d

gızzzzz allah iyiliğini versin emiiii

gızzzzz allah iyiliğini versin emiiii

szeryan olcaklar askım bunlar doktorla dun konustuk erken dogum olma rıskını konustuk su an gayet ii gidiyorsunuz dedi istirat et bol bol dedi iş yok yatcam yuruyusler anca 2 3 km kadarcık oruldummu oturcam 7. aydan sonra sokak yasak zaten kocaman olcam hehehehe ayh beni o zaman görmen lazım duba duba olcam hahahaha

napim canım yaa kan negatif çıktı ona güvenerek içiyorum çok kötüyüm çünkü ama antibiyotik kullanmıyorum zaten

gız belki geç döllencektir biraz daha bekleseydin keşke .....ayrıca şimdi bize cevap yazcana doktora git kızzzzzzzz sağlığına dikkat et korkutma beniiii kıyamam sana

kızzzz en iyisi olur sezeryennn doğum sonrasında biraz agrı cekiyomuşşun ama geçiyomuşş .....kızzzz yolda gören şaşırır zatennnn ben görsem bayılırım heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…