Gelsin yavrularımız gariiiiii :)))))))

bencede çok sürmüş yoktur ins ama bence git dr a ihmal etme adetten sonra olsa yerleşme falan deriz ama değil

gız adetten sona hala lekeler var diyom bide sağ bacagım çok ağrıyoooo 5 günde bile azcık leke olup bitiyodu şimdi 9 gün sürdü yuhhhh diyom gızzzz

gız valla mı ya tuttuda ondan mı leke yapiyo diyon ama adet oldum ki gızzzz bide sağ bacagım çok agrıyooooo

yok tutma degil yanlış anladın yumurtlama doneminde oluyo böle seler belirti yani bu sen bi harbete gir bakım kocanla çünkü ben gazetede okumustum ufak lekelenmeler onun belirtisimiş peti doldurcak kadar gelmiyosa böle azcık kirletiyosa kahve rengi yumurtlama belirtileridir sen bi dene bakalım ne olcak ay sonuna

gızzzz tamam anladım ...bu gece koçişle çok iş olcak gariii

gızzzz tamam anladım ...bu gece koçişle çok iş olcak gariii

hehehehehe dene dene ne kaybedersin tatlım bi bakmısın tutmus hahaha ayh kızlarıma koca lazım kızım benim koca simdiden kıskanmaya başladı kızlarını diyorum eltimin kzı var görümceminde 3 4 yas olcak aralalrında diom vercen paraı gicekler tatli yok öle dio dizimin dibinden ayrılamazlar hahahaha

gız bende ikiz yapcam kimseciklere vermicem bitek sana vala iki tane damadın hazır şimdiden kızzz çok güzel kaynana olurum gariiiiiiiiiiii

gız ben onlara cumhuriyet altını altın kemerrrr burma bilezikler takarım gızzz

güldürdün beni gız allahım ya sen bi tuturda sunları kanki olurlar olmadı hahaha ... kıst bendede vardı oyle olmamıştı hiç agdet oluyodum bi iki hafta sonra agrıyla çamur gibi kan geliyodu sitrestendır o kafana çok takıyosun bebek mevzusunu ondan sal kendini yahu rabbim ol dicekse zaten olcak agır iş yapma yeter öle cam silme koltuk kaldırma agdet dönemlerinde ya o işleri tmm kuzum belini agırtma o çok önemli kaç ay oldu ki başlayalı dur daha 1 sene olmaması çok normal bu hasta oldugundan degil psikolojık olcakmı olmucakmı diye kasmandan takma kafana yaw bi sorun varsada caresi var bak bana hehehe 4 aylık oldular bile

gız massallah yerim onları yumuk yumuk elleri olcak gari sende zorlanıyosundur otururken kalkarken dimi

gız massallah yerim onları yumuk yumuk elleri olcak gari sende zorlanıyosundur otururken kalkarken dimi

biraz zorlanıyorum tatlım çünkü çok gerdiler beni tek gebeligin 6. ayı gbiyim tek önde karnım var yanlar boş tam kalkıcam tekme yiyorum saglı sollu acıyor biraz çok güçlüler maşallah yerleşmişler yerlerine bundan sonrası buyumek :

İkiz mi canım senin maşallah aman çok dikkat et kendine tedavi ile mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…