Genart tüp bebek merkezi

tume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
2.608
69
158
Diğer
merhaba herkese genart da tüp bebek yaptıran var mı? Nereye baktıysam fiyatlarını öğrenemedim. merkeze toplam ne kadar verdiniz merak ediyorum. Mart ve temmuz aylarında iki başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Maddi açıdan sarsıldık doğal olarak. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

merhaba herkese genart da tüp bebek yaptıran var mı? Nereye baktıysam fiyatlarını öğrenemedim. merkeze toplam ne kadar verdiniz merak ediyorum. Mart ve temmuz aylarında iki başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Maddi açıdan sarsıldık doğal olarak. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

Slm geçtiğimiz ay ben orada yaptırdım. Ama dr dışarıdan bir dr du toplamda 6700tl verdim kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgili ve temiz biryer

Toplamda 10 000 e yakın ödedik yumurta toplama ve dondurma da oldu +2 defa transfer ve ikiside negatif !! Tek problemimiz endometriozis baslarken hic buyutecek birsey degil insallah ihtimaliniz %80 dediler sonra sonuclarin neden negatif olduguna bir aciklama getiremediklerini söylediler cok güvensiz bir ortamdi bizim icin dr m prof disardan ama orda da aysun baltacı ydı dr ..umarım sizinki yolunda gider!!!

Mer

Back
X