merhaba evettt aysun hn ile bugün sabah görüştük gayet güleryüzlü bıkmadan usanmadan bütün sorularımızı yanıtladı bizdende genetik testi istedi hemen orda kan verdik bakalım genetik teste 15-20 gün arası çıkıyormus sonuç onun durumuna göre pgt yapılıp yapılmayacağına karar verilecek haziran başı sanırım 1 i gibi regl olucam o zaman start veriyoruz tedaviye umarım herseyin hayırlısı olur şimdilik genart ile izlenimlerim güzel memnun kaldım sonumuz güzel olur inşallah
size de pgt dediklerine göre sizin de daha önce başarısız denemeleriniz olmuş sanırım..yanılıyor muyum?
evet aynen öyle daha önce 2 tüp bebek denemesi oldu biri dondurulmuşlarla olmuştu.genetik tanıdan çıkıcak sonuca göre pgt yapılıp yapılmıyacağına karar vericekler.genetik tanı sizin nasıl çıktı?sorun varmı?
Merhaba arkadaşlar,
Biz de Kaan Hocanın hasyasıyız ve bizi de Genar Aysun Hocaya yönlendirdir.Nasip olursa Haziranın 11 i gibi 3.tüp bebek denememize start vereceğiz.İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz ve hakkımızda hayırlı kılarak sağlıklı evlatlar nasip eder...
merhaba canım hoşgeldin hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kaan hocanın hastası iseniz problem eş sanırım özel değilse problem tam olarak nedir sizde tedavinizi ne şekilde planladılar.
Amiiin inşallah canım sağol.Evet eş kaynaklı sperm sayısı, hareket ve morfoloji problemlerimiz var. Sperm DNA mız iyi çıktı şükür. Eşim 11. aydan itibaren ilaç tedavisi görüyor ,proxeed ve klomen...sonuçlar da fena değil. Nasip olursa Haziranda kısa protokol olarak başlıyoruz.Sizde ki sorun nedir?
bizdeki sorun da sperm kaynaklı sayısı hareketi birde dna sı tabi onu düzeltmeye çalışıyor aralık ayından beri kaan hoca haziranda artık tüp bebeğe geçeriz dedi bizde gidip aysun hn ile konuştuk çok sevdik regl olmaya bekliyorum haziran 1 de bekliyorum bakalım bu arada bizimde kısa protokol olucak
Hadi hayırlısı bakalım aramızda 10 günlük bir zaman farkı olacak inşallah güzel sonuçlar alırız.
merhaba
bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama yorum yazmamıştım.iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum.genart daha çok olumlu geldi.ama daha araştırma içerisindeyim
benimde 3.denemem olacak tüm dileğim allah bütün herkesi evlat sahibi etsin
ben ilk denememi gen artta yaptım çok içime sinmişti ama sonuç olumsuz
ben ilk denememi gen artta yaptım çok içime sinmişti ama sonuç olumsuz[/QUO
insallah birdahaki sefere hayirli guzel haberi alirsiniz. henuz daha vakdi gelmemis... rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirlisiyla evlat nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?