Haydi hayırlısı , ne zaman düşünüyorsunuz?bir de yaşın küçük galiba , iyi yumurtlarız hepimiz bu sefer inşallah,AMİNNNNNNNNNNN
bonadea inşallah olumlu sonuçlar alırsınız bitkisel dediğin şeyleri anlatırsan sevinirim
Kızlar benim doktorum Gazi Eurofertil'den Doç Dr. Ruşen Atmaca. Doktorumuzdan çok memmunuz ancak labaratuvar' hakkında bazı olumsuzluklar duyduğumuz için acaba Ankara'ya gitsek mi diye düşünüyoruz. Gelelim bitkisellere...Benim kullandıklarım;bonadea bizede bu bitkilerden biraz bahsedermisin. Doktorun gen arttamı ? bilgi verirmisin?
Ayşeciğim tedavin şimdiden hayırlı olsun Anatolia ile ilgili yorumlarını tedavi sürecinde umarım bizimle paylaşırsın. Canım ayrıca iyi hatırlattın tatil olayını ama karı-koca eğitimci olduğumuz için şehirdışı için mecburen temmuz ağustosu düşünmek zorunda kalıyoruz. Temmuz'da tatile çıkmayacak bir doktor bulmak lazım bu durumda.bonedeacığım mayısta gideceğiz Ankara Anatolıa, hastalanmayı bekliyorum hayırlısı ile, ama temmuzda tedavi olmuyor galiba dr.lar ağustosta tatile çıktıkları için temmuzda tedavi başlamıyor, bilgiğim kadarıyla
Orkide ve gamze bende bazı bitkiler kullanıyorum inşallah fayda gördüğünda sizlere yazarım, bunların bazısını bonedea dan öğrenmiştirm
tesekkurler arkadaslar ınsallah cok guzel sonuclarınızı burdan paylasırız
bende sarp beyın hastasıyım yarın ıkıncı gorusmeme gıdecegım bana o guvenı hıssettırdı dogru yerdeyım dıye hıssetmemek elde degıl ama ılkı kadar heyecanlı degılım sadece tecrubeden mı yoksa baska bıseyden mı anlayamadım
Sevgili arkadaşım tedavin ne aşamada ilaç kullanmaya başladınmı?Rahat olman da iyi bir şey inşallah hamile kalırsın ara ara durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?