Tüp Bebek Merkezleri Genart

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar Genart'ta tedavi olan kimse var mı aramızda? Merkezle ilgili olumlu olumsuz görüş belirtiresiniz sevinirim. Bu yaz ortalarında 3.micro için Ankara'da bir merkez arıyoruz. Hocaların birebir ilgilendiği ve özellikle labaratuvarı çok iyi olan bir merkez olmalı.. Anatolia dediler ama orada da tıpkı Bahçeci kliniği gibi hocayı sadece ilk görüşmede görebiliyormuşuz

Son düzenleme:
genartta oldum ben ilkini hocası kimdir bilemiyorum ama tanıdığım bir sarp bey vardı benim kendi doktorum artı sarp bey girmişti transferime kendi doktorum orda olmasını istemişti ama sonuç hüsran oldu ama sizinkide böyle olcak diye bir sebep yok sarp beyin methini çok duydum iyi olduğunu söylüyorlar çatlatma iğnesinden önce bir kez beni muyene etmişti birde topla işlemimi o yaptı transferimde bulundu bildiğim budur umarım yardımcı olmuşumdur

Bonedea canım neredesin sen, kaç gündür göremiyorum seni, bitkisel danışmanımız gibisin, ya ben senin tedavini aşılama zannediyordum, 3. microyu duyunca şaşırdım, valla beni bekle derim, Anatolıaya bir kez daha gideyim bakalım, İstanbula gidersen Alman hastanesini araştır derim

Ayşenur'cuğum buralardayım canım. Hergün takip ediyorum forumu aslında ama aynı sayfalarda sanırım pek karşılaşamadık. 3.micro diyorum ama aslında ilk 2 denemede yumurta sayısı 2-3'te kalınca doktorumuz aşılama tavsiye etti. Bu sefer bu bitkisellerden çok umutluyum, ancak nerede yaptıracağımıza karar veremedik bir türlü :)

Haydi hayırlısı , ne zaman düşünüyorsunuz?bir de yaşın küçük galiba , iyi yumurtlarız hepimiz bu sefer inşallah,AMİNNNNNNNNNNN

bonadea inşallah olumlu sonuçlar alırsınız bitkisel dediğin şeyleri anlatırsan sevinirim

bonedeacığım mayısta gideceğiz Ankara Anatolıa, hastalanmayı bekliyorum hayırlısı ile, ama temmuzda tedavi olmuyor galiba dr.lar ağustosta tatile çıktıkları için temmuzda tedavi başlamıyor, bilgiğim kadarıyla
Orkide ve gamze bende bazı bitkiler kullanıyorum inşallah fayda gördüğünda sizlere yazarım, bunların bazısını bonedea dan öğrenmiştirm

bonadea inşallah olumlu sonuçlar alırsınız bitkisel dediğin şeyleri anlatırsan sevinirim
bonadea bizede bu bitkilerden biraz bahsedermisin. Doktorun gen arttamı ? bilgi verirmisin?
Kızlar benim doktorum Gazi Eurofertil'den Doç Dr. Ruşen Atmaca. Doktorumuzdan çok memmunuz ancak labaratuvar' hakkında bazı olumsuzluklar duyduğumuz için acaba Ankara'ya gitsek mi diye düşünüyoruz. Gelelim bitkisellere...Benim kullandıklarım;
1. DHEA (günde 3 adet)
2. Cemre Vitex(hayıt)
3. L-arginine (solgar) (günde 1 tane)

bunlardan hayıt ve L'arginine'i doktorum onayladı ancak DHEA hakkında net birşey söylemeyemedi.

Eşim için ise;
1. Cemre Tribulus (Demir dikeni)
2. L-arginine
3. E vitamini takviyesi (günlük 400 ui)
4. Fındık fıstık :)
5. Keçiboynuzu pekmezi
6. Keçiboynuzu kürü
7. Öğütülmüş keçiboynuzu (süte karıştıyoruz) kullanıyoruz.
Geçen yıl keçboynuzu kürü ve e vitamini kullanmıştı ve bunların faydasını görmüştük. Bu yıl bırakınca değerler yeniden düştü.

Ayşeciğim tedavin şimdiden hayırlı olsun Anatolia ile ilgili yorumlarını tedavi sürecinde umarım bizimle paylaşırsın. Canım ayrıca iyi hatırlattın tatil olayını ama karı-koca eğitimci olduğumuz için şehirdışı için mecburen temmuz ağustosu düşünmek zorunda kalıyoruz. Temmuz'da tatile çıkmayacak bir doktor bulmak lazım bu durumda.

Son düzenleme:
genartta 2.mikro denememe baslıyorum genartta tedavi olmus arkadaslardan sıkayetlerini onerilerini ve begendiginiz yonlerini ogrenebilirmiyim

merhaba ben genartta tedavi görüyorum ve cok memnunum. başka merkezlerde farklı kötü deneyimler gecirdim su an doğru merkeze gittiğimin kanaatindeyim. doktorumuz cok iyi bizimle cok ilgileniyor. önceki deneyimlerimde kliniğe her gelisimde karşıma farklı doktor cikip ayni seyleri bir ona bir ona anlatmaktan ve malum önüme gelen doktora muayene olmaktan gercekten cok sıkılmıştım. burada öyle bir muamele yok aklıma her gelen soruyu sorabiliyorum içim rahat psikolojim rahat bu tedavimden ilk defa ümitliyim :)

ben de gen-art ta tedavi oluyorum merkezin sahibi Volkan Baltacı genetik uzmanı eşi Aysun Baltacı tüp bebek konusunda eğitimli doktor ama Hasan Sarp Özcan tüp bebek konusunda son derece bilgili bir doktortur bu konunun uzmanı dır ben transfer oldum ayın 10 unda sonucumu alacağım umarım olumlu sonuç alırım. Burdaki doktor ların hepsi hastalarınla bire bir ilgileniyorlar benim doktorum Sarp beydi benim herşeyimle ilgilendi son transferime kadar hep yanımdaydı ne isterseniz rahatlıkla sorup danışabiliyorsunuz hiç bir zaman ters bir cevap almamışımdır her zaman güler yüzlüdürler cep telefonlarını hastalarına verirler ve her zaman cep telefonları açıktır eger cevap vermezlerse ki zaten çok yoğunlar mutlaka sana geri dönerler benim doktorum ve tüp bebek merkezi konusunda içim çok rahat gerisi de Allahın taktiri umarım ayın 10 unda hep birlikte seviniriz

tesekkurler arkadaslar ınsallah cok guzel sonuclarınızı burdan paylasırız
bende sarp beyın hastasıyım yarın ıkıncı gorusmeme gıdecegım bana o guvenı hıssettırdı dogru yerdeyım dıye hıssetmemek elde degıl ama ılkı kadar heyecanlı degılım sadece tecrubeden mı yoksa baska bıseyden mı anlayamadım

Merhaba arkadaşlar, bende genart tedaviye devam ediyorum. 3 günden beri psiklojik olarak çok kötü moralim bozuldu. Daha önceden adını bile anmak istemediğim bir merkez çok iyi olduğunu düşündüğüm ama yanıldığımız Çok şükür. Rapor almak için daha öncesi tedavi olduğum devlet hastanesine başvurdum rapor alırken son bir imza işi kalmıştı herhangi eksiklik olmasın diye tedavi olacağım merkezi aradım ve bilgi istedim biz soru soruyoruz bize ne raporu diye soruyla cevap veriyorlar nasıl moralim bozuldu özelde yaptıracağım için hastanede de zaten çok iyi davranmadılar sabahın 8 den akşamın 4 ne kadar rapor için koşturdum ve özelde yaptıracağım için kurula en son aldılar bilinçli nasıl moralim bozuldu anlatamam ve bir eksiklik olmasın diye tedavi olacağım merkezden bilgi almak için arıyorum meşgul yok o sizi arasın cevapları ile karşılaştıktan sonra hastane içinde başım döndü üroloji dr imza kaşesi gerekiyormuş bir türlü bulamadım hastanede ağlamaya başladım ve neyse imzalattım derken zaman geçtiği için başhekim gitmiş ve raporum ertesi güne kaldı ve o merkezden beni aradıklarında saat 18,30 nasıl yardımcı oalbilirim bende geçti artık dedim ve ertesi gün raporumu aldım ve genart dan sarp beye randevu verdiler. tel ucundaki Devrim hanım bilgilenmek istediğim her konuda çok yardımcı oldu ve moralim birden nasıl yükseldi anlatamam dedimki ben merkezimi buldum GENART evet randevuya gidip Sarp beyin acil bir ameliyata girmesi ve bana aramalarına rağmen ulaşamadıkları için merkeze gittim sizi çok aradık ama ulaşamadık Sarp beyin acil ameliyata girmesi gerektiği için randevu iptal oldu sizi Volkan beyle görüştürelim Volkan beyle görüşmemizden sonra şimdiye kadar eşimde bir sorun olduğunu söylememişlerdi morfolojisi çok düşükmüş bu oranlarda aşılama bile yapmıyoruz size nasıl tüp bebek uyguladılar dedi ve GENART tan çok memnun kalarak ayrıldık herkese tavsiye ederim

merhaba arkadaslar.bende ankarada tedavıye baslamak ıstıyorum.
ve gen art ı dusunuyorum.
eger bu ayda adet olursam asılamaya gecmemız gerekecek.
sanırım gen art ta bır kac tane doktor var.
doktoru kendımız mı secıyoruz?
yoksa kım o an musaıtse onunla mı gorusturuyorlar?
bırde muayene ucretı hakkında bılıgısı olan varmı acaba?

Sevgili arkadaşım tedavin ne aşamada ilaç kullanmaya başladınmı?Rahat olman da iyi bir şey inşallah hamile kalırsın ara ara durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim a.s.

Sevgili arkadaşım tedavin ne aşamada ilaç kullanmaya başladınmı?Rahat olman da iyi bir şey inşallah hamile kalırsın ara ara durumun hakkında bilgi verirsen sevinirim a.s.

beni. gonal f de 9.gunum sarp hoca bugun yumurtalar iyi durumda 20 tane olgun yumurta gorunuyor salı topluyoruz dedi
salı toplanırsa genetik tanıyla beraber cumartesi veya pazar transferim gerceklesmıs olur sanırım bir sorun cıkmazsa.
opu tarihimde bellli oldu hala bende heyecan yok demekki ilkinde cok istemisim ve cok heyecanlanmısım insan psikolojisi beni tekrar aynı yıkımı yasamamak icin heyecandan uzak tutyor

insallah allah tum isteyenlere versin ve bununla sınamasın bizleri

ben iki kez gen artta denedim. ikinci transferimde moralimi çok bozdular. Gerçekçi olacak diye hastanın o anki psikolojisini düşünmeden her şeyi söylüyorlar. O gün transferden sonra tam 6 saat orada yattım 6 saat boyunca ağladığımı hiç unutamıyorum...

evet arkadaşlar umarım dünyanın en güzel duygularını herkes tadar. bende genartta hamile kalanlardanım aysun hanım ve sarp bey bu konunun uzmanları ankaradaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim bana samimi gelen tek merkez genart oldu. elbetteki memnun kalmadığımız konular olabilir ama yöneticilerle görüştüğümüzde anında çözdüler. doktorum cep telefonunu verdi her anından haberim olsun aklına takılan her şeyi sorun dedi. diğer merkezlerde değil cep telefonunu 5 dakika yüzünü bile göremedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…