Tüp Bebek Merkezleri Genart

merhaba kardelen kimseye ulaşamıyorum acaba benmi siteyi kullanamıyorum yanlış bişi yapıyorum

Doktorum Prof.Ahmet Erdem Genart'de aktif olarak çalışmamasına rağmen yumurta toplama işlemini ve transfer işlemini genartte yaptı.Yani ordaki anestezici ve embriyologlardan faydalandı.O sıkıntılı dönemde güleryüzlü bir hemşire bile görmek insana moral oluyor.Türkan hemşire bir kardeş şefkatiyle yaklaşıyor.Hayriye hemşire ise işini her nekadar iyi yapıyor olsada çevresine biraz pozitif enerji vermesi için tebessüm etmesi gerekiyor.Genartin ortamı iyi.Fakat transfer ve yomurta toplama öncesi beklenilen odalara bir yakının alınmaması bir eksiklik bence.Yani ben genel anlamda memnun kaldım.

sevgili arkadaşlar genart da tedavi yaptırmanızı tavsiye etmiyorum. bende ilk denemelerimi orada yaptırdım ve oraya tercih etmemin sebebi gerçekten çok ilgili, güleryüzlü, açıklayıcı olmalarıydı. hatta sertaç beyi telefondan bile istediğimiz zaman arayabiliyorduk.ama merkez tüp bebek için asla yeterli bir merkez değil. gerek yumurta toplama olsun, gerek transfer olsun o bölüm küçücük bir yer. sizinle birlikte başka aynı işlemi olan varya birlikte yatıp kalkıyorsunuz. soyunma bölümü bile yok. içeride herkezin olduğu odaya bir dolap koymuşlar, herkezin öünde soyunup eşyalarınızı oraya koyuyorsunuz. diğer bir çok şeyi yazabilirim ama sadece bu bile insanın o anki psikolojisini inanılmaz kötü etkiliyor.

benim 1 tranfer oldu 2 de dondurulmuş denemesi oldu. ama embriyologlar mı kötü yada cihazlarmı kötü bilemiyorum ama son dondurulmuş denememde çözdükleri 4 embriyomuzda ölü çözüldü. düşenebiliyormusunuz 4 embriyomda ölü çözüldü. istatiksel olarak nerdeyse imkansız olan bir şey benim başıma geldi. son zamanlada zaten sertaç beyle aramızda bir çok tartışma geçmişti. en son "siz zaten bize güvenmiyorsunuz" demişti ve ertesi gün bebişlerim ölü çözüldü diyerek bizi gönderdiler :'( bilerek yaptıkları bir şey ise asla hakkımı helal etmiyorum onlara :'(

Hurrıyet canım cok gecmıs olsun gercekten cok uzuldumBende tedavımı Adana dan gelıp gen artta yaptırmayı dusunuyordum.ama yazdıkların benı cok olumsuz etkıledı acıkcası.bırde ssk ıle anlasması olması benı cezbetmıstı acıkcası.katkı payı olarak da dıger merkezler gıbı bır on koyarak ıstemıyorlardı.sanırım 800 tl vermemız yeterlı olacaktı.ama sımdı kararsızlıgım olustu yıne ya(((

canım inan ben yaşadıklarımın yarısını bile yazmadım. yazsam kesin ceza alırım. bir kaç arkadaşa da dier mesajlarımda bilgi verdim. ve evet gerçekten maddiyat çok önemli. bizim 3 transfer denemesiyle yüklü birikimimiz gitti. zaten bir çok merkezde raporlu 800 tl ile transfer yapıyor. fakat 1500 tl ye de yakın ilaçlar tutuyor onuda eklemeyi unutma.

genartda ilgi alaka süper ama merkez tüp bebek için asla yeterli değil. sonuçta biz parayı güler yüze vermiyoruz.

bende bir ara genartı düşündüm ama doktor bakımından beni tatmin etmedi. 24 süre tekniği içn aramıştım. onu türkiyede sadece biz ve kocaeli ünv.yapıyor dieğr yerler yapıyoruz diyor ama dışardan hizmet alıyorlar dedi. imsi yi sordum. imsi bir cihaz onun gibi büyüten başka cihazımız var dediler. yüzyüze görüşmedim bu hafta düşünüyorum. başkenttende randevu aldım oraylada görüşeğim. mutlaka güleryüz olmalarıda önemli insan kendini daha rahat ve güvende hissediyor ama bu 2.planda kalıyor ekip labaratuvar ve başarı nasıl.

genartı düşünen arkadaşlara ben sarp özcan'ı tavsiye ediyorum arkadaşlar.şuanda kendisi güven hastanesinde çalışıyor.
ben genartta tedaviye başlamışken güvene geçeceğini öğrenmiştim ve orada devam ettik.
hem ssk ile anlaşması var oranında.hem de her gittiğimde sarp bey kendisi muayene ediyordu beni.
benim son denemem kimyasal olmuştu sarp beyde.7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.

merhaba kızlar şimdiye kadar ben forumu sadece takip ettiğim için hiç yorum yapmadım. il olacak... 10 gün önce genartta emriyo transferim gerçekleşti. sonucu için 2 gün daha beklemek zorumdayım.. hürriyet canım çok üzüldüm dondurulan emriyolarının ölü çözünmesine.. işallah en kısa sürede anne olursun... bizim ilk tüp bebek denememizde ne eşimde nede bende tespit edilmiş bir infertite yok.. ben genarttan çok memnun kaldım.. biz sertaç beyin değil aysun hocanın hastasıydık.. ameliyathanede 3 oda var ikisi tek kişilik bir tanesi iki kişilik.. bende orada soyunup giyindim.. kimse yoktu.. yumurta toplamadan sonra görevli bayan giyinmemde yardımcı oldu.. hijyen koşullarından kimseyi almıyorlar odalara ama olsun.. aysun hocamdan Allah razı olsun her zaman güleryüzle ilgilendi sorularıma içtenlikle cevap verdi halada yapıyor.. 10 gündür nerdeyse her gün arıyorum bir sefer olsun soğuk davranmıyor. hala aynı içtenlikle sevgiyle sorularıma cevap veriyor... merkezin yetersiz olduğunu düşünmüyorum her gitmemizde verilen randevu saatinden 5 dakika önce içeri alındık asla bekletmediler.. tüm personel gayet ilgiliydi.. fiyatları çok uygun geldi bize raporunuz varsa 900 küsur merkeze veriyosunuz.. benim ilaç masrafım toplamı 500 tl bile tutmadı..
hamile kalamasam bile genarttan başka yere gitmeyi düşünmüyorum... tüm kızlara tavsiye ederim.. bence tüp bebek merkezinde güleryüzde çok önemli...

arkadaslar biz anatolyadan 2 deneme yaptık. bizim problemimiz eşimde şperm olmaması. anatolyayı çok kişi meth etmişti bizde çok detaylı araştırmadan gittik. hakan yaralı cilalı laflarla ilk görüşmede aklımızı çeldi. daha sonra da doğru dürüst göremedik. çalışan personelin ise aşırı kalabalıktan dolayı ilgileri çok yetersiz. doğru dürüst takip yok ve uygulamalr kesinlikle sizi tatmin etmiyor. bazı şeyleri bizim zorlamamızla yapıyorlardı. herkese standart şeyleri yapıyorlar. kişiye özel tedavi yok. oraya gidip tanıştığımız 4-5 çift vardı. hiçbirnde başarı sağlayamadılar. üstelik olumsuz olduğunu bildirdikten sonra size geri dönmeleri için bayağı uğraştık bize bilgi vermeleri için. ikinci denemede dondurulmuş embriyo vardı onu ttansfer ettler ama o da tutmadı. anatolyaya gittiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam. tedavi süresinde gürgan kliniğe gidip görüştük. orada tedavi gören arkadaşlarımız çok memnundu üstelik zor gebelik durumu olmalarına rağmen olumlu sonuç aldılar. yaza da gürgana gitmeyi düşünüyoruz bakalım. herkes için hayırlısı olur inşallah...

dün gen-artta görüşmemiz vardı,kaan aydos hocanın tavsiyesi üzerine gittik.aysun hanım ile görüştük,haziranda ilk denememiz olacak..beklemedeyiz ..

dün gen-artta görüşmemiz vardı,kaan aydos hocanın tavsiyesi üzerine gittik.aysun hanım ile görüştük,haziranda ilk denememiz olacak..beklemedeyiz ..

merhaba bizde kaan aydos hoca ile tedavi görüyoruz yaklaşık aralık ayından beri eşimde dna problemi sperm azlığı hareketsizliği var haziranda bizde 3.denememizi yapıcaz kaan hoca bizede genartı tavsiye etti ayrıca tüp bebek aşamasında eşim tese olucak oda genartta olucakmış salı günü randevu aldım aysun hn dan görüşmedim henüz ama okuduğum yorumlar beni mutlu etti oldukça olumlu ve memnuniyetler çok fazla umarım herşey gönlümüzce olur haziranda pozitif sonuçları alırız allahın izni ile inşallahhh

selam kızlar..biz de haziranda genarttaki ilk denememizi yapacağız kısmetse..kim bilir belki karşılaşırız..yakamıza kırmızı karanfil mi taksak acabaa

selam kızlar..biz de haziranda genarttaki ilk denememizi yapacağız kısmetse..kim bilir belki karşılaşırız..yakamıza kırmızı karanfil mi taksak acabaa

selam haziranda genart a gidicek 3 kişi oldu karşılaşırız bencede yarın görüşmeye gidicem kaan bey tavsiye etti inşallah benimde içime siner ve başlarız gerçi telefon ile görüşmede bile yaklaşımları güzeldi inşallah sonu da güzel olur.

biz ön görüşmeyi ekimde gerçekleştirdik..genetik testimiz yapıldı,yumurta rezervine bakıldı,2 aydır balık yağı,folik asit....vs.ilaçlarıma devam ediyorum..benim doktorum aysun hanım..oldukça güler yüzlü..artık geriye sadece tedavinin başlaması kalıyor..hayırlısı bakalım.

bu genetik test dediğin ne oluyo acaba biz kaan aydosta eşim tedavi görüyor sperm dna sı hasarlı çıktı onu fsh ile tedavi etmeye çalışıyor fsh ı çok düşüktü 3.24 tü en son yaptırdığımız 9,66 idi şimdi son ay bu ilaçları kullanıyo heralde 15 inde yapıcağımız testte 11 lere yaklaşır yarın bizde aysun hn ile görüşücez bizede genetik test isterler mi? haziranda tedavi başlamazmı acaba...

selam..biz daha öne 3 kez tüp denedik..aslında iki sayılır çünkü birinde tek yumurta çıkıp döllenmeyince transfer iptal edilmişti..tekrarlayan başarısızlıklarımız olduğu için sanırım bize genetik test istediler..sizde durum nedir bilmiyorum..umarım herşey yolunda gider..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...

merhaba evettt aysun hn ile bugün sabah görüştük gayet güleryüzlü bıkmadan usanmadan bütün sorularımızı yanıtladı bizdende genetik testi istedi hemen orda kan verdik bakalım genetik teste 15-20 gün arası çıkıyormus sonuç onun durumuna göre pgt yapılıp yapılmayacağına karar verilecek haziran başı sanırım 1 i gibi regl olucam o zaman start veriyoruz tedaviye umarım herseyin hayırlısı olur şimdilik genart ile izlenimlerim güzel memnun kaldım sonumuz güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…