merhaba kardelen kimseye ulaşamıyorum acaba benmi siteyi kullanamıyorum yanlış bişi yapıyorummrb sensevil hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin hiç tereddüt etme çok iyi karşılancaksın özellikle aysun hanım çok iyi benimde doktorum o bende ayın 11 inde gidicem dondurulmuş embriyo transferim var sizde sorun neydi
Hurrıyet canım cok gecmıs olsun gercekten cok uzuldumBende tedavımı Adana dan gelıp gen artta yaptırmayı dusunuyordum.ama yazdıkların benı cok olumsuz etkıledı acıkcası.bırde ssk ıle anlasması olması benı cezbetmıstı acıkcası.katkı payı olarak da dıger merkezler gıbı bır on koyarak ıstemıyorlardı.sanırım 800 tl vermemız yeterlı olacaktı.ama sımdı kararsızlıgım olustu yıne ya (((
dün gen-artta görüşmemiz vardı,kaan aydos hocanın tavsiyesi üzerine gittik.aysun hanım ile görüştük,haziranda ilk denememiz olacak..beklemedeyiz ..
selam kızlar..biz de haziranda genarttaki ilk denememizi yapacağız kısmetse..kim bilir belki karşılaşırız..yakamıza kırmızı karanfil mi taksak acabaa
selam haziranda genart a gidicek 3 kişi oldu karşılaşırız bencede yarın görüşmeye gidicem kaan bey tavsiye etti inşallah benimde içime siner ve başlarız gerçi telefon ile görüşmede bile yaklaşımları güzeldi inşallah sonu da güzel olur.
biz ön görüşmeyi ekimde gerçekleştirdik..genetik testimiz yapıldı,yumurta rezervine bakıldı,2 aydır balık yağı,folik asit....vs.ilaçlarıma devam ediyorum..benim doktorum aysun hanım..oldukça güler yüzlü..artık geriye sadece tedavinin başlaması kalıyor..hayırlısı bakalım.
bu genetik test dediğin ne oluyo acaba biz kaan aydosta eşim tedavi görüyor sperm dna sı hasarlı çıktı onu fsh ile tedavi etmeye çalışıyor fsh ı çok düşüktü 3.24 tü en son yaptırdığımız 9,66 idi şimdi son ay bu ilaçları kullanıyo heralde 15 inde yapıcağımız testte 11 lere yaklaşır yarın bizde aysun hn ile görüşücez bizede genetik test isterler mi? haziranda tedavi başlamazmı acaba...
selam..biz daha öne 3 kez tüp denedik..aslında iki sayılır çünkü birinde tek yumurta çıkıp döllenmeyince transfer iptal edilmişti..tekrarlayan başarısızlıklarımız olduğu için sanırım bize genetik test istediler..sizde durum nedir bilmiyorum..umarım herşey yolunda gider..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?