Tüp Bebek Merkezleri Genart

canım benim pes etmek yok tabikide biz de olana kadar denicez.inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.bu arada benim eşimin morfolojisi ilk tedavide baya düşük çıkmıştı.siteden görüştüğüm bir arkadaşın eşinin de morfolojisi %1 miş.tanıdık bir arkadaşları vitamin tavsiye etmiş onlara ve 5 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış kız.bu vitaminleri bizde denedik 2 ay kadar.sanırım 6 ay sürekli kullanmak gerekiyomuş.sen hiç araştırdınmı canım herhangi bişey kullanıyo mu eşin?istersen ben özelden yazarım sana vitaminlerin isimlerini.belki bir faydası olur diye düşündüm.

canım yaz istersen ama hani bizim sperm yokda gelişmemişler varya faydası olurmu dersin istersen yaz belki faydası olur canım allahım yardımcımız olsun...

özelden yazayım belgincim olurya belki faydası dokunur vitamin sonuçta yan etkisi de yok.şifa olsun inşallah..

Son düzenleme:
arkadaslar
merhaba hepinize
tup bebek rapor icin evrak hazirlamaya calisiyorum birkac sorum var cevap verirseniz cok mutku olcam
1. ben hsg cektirmedim,histereskopi yapildi , illa cekilecem mi,ozelde cektirsem olur mu?
2.hormon tahlili fsh vs sadece kadina mi , esime de kan tahlili isteniyor mu?
3.butun bu tahlil ve film vs ozelde yapilsa oluyor mu
lutfen bilen arkadaslarim yardimci olun
sevgiler

asmincim önemli olan raporu alacağın hastanenin istemiş olduğu evraklar.genelde rahim filmi isteniyor rapor için.ayrıca 2 kez aşılama yapıldığına dair belge istiyolar.eşinden sadece spemiyogram testi istiyolar.birde senin adetin 3.günü vereceğin kan tahlili var.benim kan tahlilini orda yaptılar yani rapor aldığım hastanede alındı kanım.diğer testlerim özelde yapılmıştı kabul ettiler.sen istenen evrakları hazırladıktan sonra rapor alacağın hastaneye adetin 3.günü git canım.o gün kan tahlilin yapılır ve muayene ederler seni.ona göre eksik evrak varsa sonradan götürebilirsin.elinde ne kadar evrak varsa yanında götür bence.

Son düzenleme:
asmincim önemli olan raporu alacağın hastanenin istemiş olduğu evraklar.genelde rahim filmi isteniyor rapor için.ayrıca 2 kez aşılama yapıldığına dair belge istiyolar.eşinden sadece spemiyogram testi istiyolar.birde senin adetin 3.günü vereceğin kan tahlili var.benim kan tahlilini orda yaptılar yani rapor aldığım hastanede alındı kanım.diğer testlerim özelde yapılmıştı kabul ettiler.sen istenen evrakları hazırladıktan sonra rapor alacağın hastaneye adetin

cevabin icin tesekkur ederim canim , insallah bir sorun cikmazsa rapor alacaz, esimin durumu asilama icin uygun degil ,o yuzden asilama yapmadik hic, gelecek ayki adetimi bekliyorum rahim iyi durumdaysa 2.denemeye baslicaz.allah herseyin hayirlisini versin , yardimcimiz olsun

amin canım inş.bu sefer başarırsınız.raporla ilgili sormak istediğin varsa yardımcı olurum her zaman :)

slm arkadaşlar bende anatoliada tedaviye başladım martta. doktoru ilk muayenede gördüm yalnızca. benim 2. denemem di. birincide 17 yumurta toplandı. bu ikincide 20 yi geçik yumurta gördüler ama yalnız 1 tane topladılar o da olmadı. Düşünebiliyor musunuz 10 saatlik yoldan oraya gittim, o kadar eziyet çektim, masraf ettim sonuç olarak tranferim bile olmadı. ilk denememde yumurtalarım bile donmuştu. Çok mutsuzum. Çok kırgınım doktora. Bana gelebileceğin en iyi yer burası demişti. onun için hakkımı helal etmiyorum. O kadar iğne kullandım boşu boşuna.umarım benim başıma gelen kimsenin başına gelmez.

slm arkadaşlar bende anatoliada tedaviye başladım martta. doktoru ilk muayenede gördüm yalnızca. benim 2. denemem di. birincide 17 yumurta toplandı. bu ikincide 20 yi geçik yumurta gördüler ama yalnız 1 tane topladılar o da olmadı. Düşünebiliyor musunuz 10 saatlik yoldan oraya gittim, o kadar eziyet çektim, masraf ettim sonuç olarak tranferim bile olmadı. ilk denememde yumurtalarım bile donmuştu. Çok mutsuzum. Çok kırgınım doktora. Bana gelebileceğin en iyi yer burası demişti. onun için hakkımı helal etmiyorum. O kadar iğne kullandım boşu boşuna.umarım benim başıma gelen kimsenin başına gelmez.

canım geçmiş olsun,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum inanki.bende ilk denememde anı şeyleri yaşadım.çok ünlü isim yapmış diye tercih ettiğim doktorun yüzünü sadece ilk görüşmede ve transferimde gördüm.ama şuandaki doktorum sağolsun herşeyimle birebir ilgileniyor.inşallah birdahaki sefere başarırsın canım..

canım geçmiş olsun,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum inanki.bende ilk denememde anı şeyleri yaşadım.çok ünlü isim yapmış diye tercih ettiğim doktorun yüzünü sadece ilk görüşmede ve transferimde gördüm.ama şuandaki doktorum sağolsun herşeyimle birebir ilgileniyor.inşallah birdahaki sefere başarırsın canım..
teşekkür ederim duyarlılığın için. Umarım senin için herşey çok güzel sonuçlanır.

amin canım inş.bu sefer başarırsınız.raporla ilgili sormak istediğin varsa yardımcı olurum her zaman :)

canım ben döndüm emre beyle görüştük eşimin ilk tese de alınan parçaların patoloji sonucunuda götürdük inceledi bazı bölgelerde üretim oldugunu iyi araştırılırsa sperm bulunacagını söyledi genetik test istedi yaptırdık eger bir probleme rasstlanmazsa ikinciyi deneyebiliriz dedi çok sevindim şimdi sonucu bekliyoruz dua et bana olurmu.sen neler yapıyorsun.

ay belgincim ne güzel haberlerle gelmişsin canım benim :) çok sevindim bak şimdi :)
aklımdayken duanı ettim bile canım.Allah kabul etsin inşallah :)
ben de cumartesi günü kontrole gittim.doktorum herşey yolunda artık yumurta geliştirici iğnelere başlıyoruz dedi :) tabi çok heyecanlandım bende :) sanırım 15 güne kadar transferim yapılmış olur.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

kardelenim nerelerdesin tatlım?
transferin nasıl geçti merak ettim seni?
inşallah sana sımsıkı tutunuyodur bebişin :)

canım benim hadi inşallah allahımın izniyle bu sefer kavuşursun yavruna dualarım seninle canım iyi haberlerini bekliyorum.

parayı bastık genarta 1.aşılama olmadı ztb da sarp beyi gördüm kendimi tanıttıktan sonra tanıdı parayı basmazsan tanımıyolar

Deli misiniz siz ya! Ben bir göz doktoruyum. Ne akla hizmeten genart'ta tüp bebek yaptırdım bilmiyorum Bir doktor olarak söylüyorum.Doğru dürüst steril bir ortamları bile yok. Ne olur benim düştüğüm hataya sizler düşmeyin. Ben 3. denemede Dr. Aydın Arıcı ile gebe kaldım.Anadolu Sağlık Merkezi'nde güzel bir ameliyathanede,işi Türkiye'de en iyi bilen hocayla güle oynaya bir kızım oldu.Aydın Arıcı Amerika'da Yale Üniversitesi'nde profesör HEM DE OLAĞAN ÜSTÜ ALÇAK GÖNÜLLÜ BİR KİŞİ.ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜNÜZ HİÇBİR DOKTORA DA BENZEMİYOR. O KADAR KİBAR VE ANLAYIŞLI Kİ ANLATAMAM. Ne olur iyi düşünüp karar verin

teşekkür ederim arkadaşlar.ben gürgan hakkında düşüncelerimi paylaşıyım.2 tedavimide orda yaptırdım.doktorlarında laboratuvar ekibininde işlerinde titizlikle yaptıklarını gördüm ama çok yoğun oldukları için her soracağınız soruyu önce hemşirelere iletiyorsunuz.doktorla görüşmek istediğinizde bir kaç saat sonra doktor arıyor.benim ikinci tedavim erken düşükle sonuçlandı ama kafamdaki sorulara cevapsız kalmadı.illgilenmediler dersem haksızlık yapmış olurum.doktorlar gerçekten bu alanda başarılılar.merkez konusunda karar vermek gerçekten zor.hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Ben de Timur Gürgan'a gitmiştim bana donör yumurtadan söz etmişti. Biz eşimle Dr. Aydın Arıcı ile ilk denemede kızımıza sahip olduk. Üstelik de Ankara'da gittiğim doktorların hiçbir dedeikleri doğru çıkmadı.İşin maddi yönünü de şöyle açıklayayımTimur Gürgan'a sadece bir kez gittim ve yanlış teşhis ile benden 375 TL aldı.Aydın hoca ile 2 kez görüştüm ve tüp bebek yapana kadar benden hiç para alınmadı ve ortamları karşılaştırılmaz. Birisi apartman dairesi,diğeri öyle Anadolu Sağlık Merkezi.İstersen bir araştır.

kardelenim nerelerdesin tatlım?
transferin nasıl geçti merak ettim seni?
inşallah sana sımsıkı tutunuyodur bebişin :)

selamlar evocum transfer gününden beri yatıyorum canım inşallah bebişlerim dediğin gibi bana sıkıca tutunuyorlardır merakla sonucu bekliyoruz.asıl tahlil günü pazar ama doktorum cumarteside yaptırabilirsin dedi cumartesi belli olacak Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz hayırlısıyla dileklerimize kavuşuruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi haberlerle dönmek umuduyla..

genart hakkında bir iki bişey yazmak işstiyorum.1 hafta önce görüşmeye gittik.benim ikinci denemem olacak bundan önce başka bir merkezlede görüşmeye gittim.doktor hemen gelin başlayalım dedi.genart ta ise bütün tahliller yapıl dı ondan sonra karar verildi.açıkca da söylüyoruz dedi doktor olabilir veya olmaz diye.sadece tahlillere para verdik muayeneye para felan almadılar.bu merkez hakkında başka düşünceleri olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.Merkez seçimi çok zor ve iyi bir karar verilmeli.

selamlar evocum transfer gününden beri yatıyorum canım inşallah bebişlerim dediğin gibi bana sıkıca tutunuyorlardır merakla sonucu bekliyoruz.asıl tahlil günü pazar ama doktorum cumarteside yaptırabilirsin dedi cumartesi belli olacak Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepimiz hayırlısıyla dileklerimize kavuşuruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi haberlerle dönmek umuduyla..

canım sonuç belli oldu mu naptın?ay merakla güzel haberlerini bekliyorum inşallah tutunmuşlardır :Saruboceq:

benim yumoşlar da salı günü toplanıyor kızlar hihoyyyt
artık ben de gün saymaya başlıcam hayırlısıyla :Saruboceq:

Back
X