hiç görüşmedim kendisiyle ama buralardan takip ettiğim kadarıyla bencede aysun hanım...
kızlar bende tup bebeğe başlıyacağım ankarada oturduğum için buradaki merkezleri araştırıyorum. şimdilik 2 merkez gezdim ikisinden de hiç memnun kalmadım. ilk olarak anatolyaya gittim bana çok soğuk ve ticari geldi açıkçası hiç ısınmadık ne ben ne kocam, sonra hş klinike gittik hakan şatıroğlu ile görüştürüldük. Açıkçası oradan da memnun kalmadık (yoksa ben demi bir sorun var diye de düşünmedim değil :))) ) gittiğimizde in cin top atıyordu, doktor prof olmasına rağmen pek güven vermedi. Bizim sorunumuz erkek infertilitesi benim herşeyim normal çıktı tahlillerimden. Buradaki forumlardan takip ettiğim kadarıyla hş klinik herkesten histereskopi istiyor diye duymuştum. Bana da lafını ettiler halbuki dediğim gibi bende bir sorun yokken ne histeroskopisi???? fiyatları güya indirmişler ama histeroskopi ile sanırım dengelemeye çalışıyorlar, bu durum bize hiç etik ve güvenilir gelmedi. Şimdi dolanmaya devam edicez eşim şimdiden sıkıldı bu işten en azından ben tek dolaşayım diyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla en cok tercih edilen merkez Genart burayı sonamı bırakayım bilemedim bakalım Genart içimi ısıtabilecek mi? :))
hitucicim allah senden razı olsun.genartı bana ilk öneren sendin.bugün gittim aysun hanımla görüştüm.kuşlar kadar hafifim içim okadar rahatki.olursa da olmazsa da emin ellerde olduğumu hissettim.canım benim tedawim 21 nisanda başlıcak.saol....
kızlar bende tup bebeğe başlıyacağım ankarada oturduğum için buradaki merkezleri araştırıyorum. şimdilik 2 merkez gezdim ikisinden de hiç memnun kalmadım. ilk olarak anatolyaya gittim bana çok soğuk ve ticari geldi açıkçası hiç ısınmadık ne ben ne kocam, sonra hş klinike gittik hakan şatıroğlu ile görüştürüldük. Açıkçası oradan da memnun kalmadık (yoksa ben demi bir sorun var diye de düşünmedim değil :))) ) gittiğimizde in cin top atıyordu, doktor prof olmasına rağmen pek güven vermedi. Bizim sorunumuz erkek infertilitesi benim herşeyim normal çıktı tahlillerimden. Buradaki forumlardan takip ettiğim kadarıyla hş klinik herkesten histereskopi istiyor diye duymuştum. Bana da lafını ettiler halbuki dediğim gibi bende bir sorun yokken ne histeroskopisi???? fiyatları güya indirmişler ama histeroskopi ile sanırım dengelemeye çalışıyorlar, bu durum bize hiç etik ve güvenilir gelmedi. Şimdi dolanmaya devam edicez eşim şimdiden sıkıldı bu işten en azından ben tek dolaşayım diyorum. Forumlardan okuduğum kadarıyla en cok tercih edilen merkez Genart burayı sonamı bırakayım bilemedim bakalım Genart içimi ısıtabilecek mi? :))
canım sana şunu söyleyebilirim.sade4ce git ve görüş ve oyalanma daha fazla.farkı görüceksin.allah i,şini rast getirsin arkadaşım..
Ben HŞ 'nin bundan birkaç yıl önce hastası oldum.bana da histereskopi yapacağım demişti.Kamera ile sadece rahim içine bakacaktı.Uyutularak yapılan bir işlem oldu.Uyandığımda rahim ağzı dar olduğu için biraz oydum demişti.Anlatırken çok basit gibi görünen bu işlemden sonra hiç iflah olmadım.Ondan sonraki aylarda aşırı kanamalarım oldu.Daha sonra Timur Bey'e gittim.Allah razı olsun beni sıkıntılarımdan kurtardı.Ben normal yoldan bir çocuk sahibi olmuştum .İkinci çocuğu istediğim için HŞ'ye gitmiştim.Önce herşey normal deniliyordu.Histereskopiden sonra fsh yükselince tüp bebek yapmalıyız dedi.Ona da tamam dedik fakat sonuç olumsuz oldu.Sonradan pek çok doktor gezdim.Amerikan hastanesinde danıştığım bir doktor biz normal yoldan hamile kalmış birinin rahmine dokunmayız demişti ve bana yapılan işlemin doğru olmadığını söylemişti.Benim bugünkü aklım olsaydı ilk tedavi için asla bir tüp bebek doktorunu seçmezdim.Onlar bir şekilde işin ucunu tüp bebeğe bağlıyorlar.Önce çok iyi bir kadın doğumcuya gidip bütün çareler tükenince tüp bebek merkezine gitmek daha doğru sanırım.Bu adını andığım doktor önceden Genart'daydı şimdi oradan ayrılmış kendi kliniğini kurmuş galiba.
slm kızlar ben de genartı düşünüyorum temmuz gibi.arkadaçım tavsiye etti.
size bi iki sorum var lütfen cevap istiyorum çünkü bu sorular daha öncede sorulmuş ama yanıtlanmamış.
ben emekli sandığına bağlıyım.rapor için 2 aşılama şart diilmiş artık doğru mu?rapor ne kadar süre alıyor ve şartları ne?
genart rapor konusunda yardımcı oluyor mu?
rapor işi bi çoğunun başından geçtiği için sordum.
bu arada hamile olanları çok tebrik ediyorum.
bu merkezde tedavi olanlar ara ara girerlerse bi çok arkadaşa yardımcı olup bi nevi dertleri paylaşmış olurlar.o yüzde topik devam etsin kızlarrrr.....
canım..henüz başlamadım.nisanın 20 sinde başlıcam.inşallah bu ikinci denemelerimizde rabbim ol der.çok saol canım .sende hazirandamı deniceksn mayıstamıydı?
slm kızlar ben de genartı düşünüyorum temmuz gibi.arkadaçım tavsiye etti.
size bi iki sorum var lütfen cevap istiyorum çünkü bu sorular daha öncede sorulmuş ama yanıtlanmamış.
ben emekli sandığına bağlıyım.rapor için 2 aşılama şart diilmiş artık doğru mu?rapor ne kadar süre alıyor ve şartları ne?
genart rapor konusunda yardımcı oluyor mu?
rapor işi bi çoğunun başından geçtiği için sordum.
bu arada hamile olanları çok tebrik ediyorum.
bu merkezde tedavi olanlar ara ara girerlerse bi çok arkadaşa yardımcı olup bi nevi dertleri paylaşmış olurlar.o yüzde topik devam etsin kızlarrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?