Tüp Bebek Merkezleri Genartta tedavi olanlar buraya

hiç görüşmedim kendisiyle ama buralardan takip ettiğim kadarıyla bencede aysun hanım...

hitucicim allah senden razı olsun.genartı bana ilk öneren sendin.bugün gittim aysun hanımla görüştüm.kuşlar kadar hafifim içim okadar rahatki.olursa da olmazsa da emin ellerde olduğumu hissettim.canım benim tedawim 21 nisanda başlıcak.saol....

canım sana şunu söyleyebilirim.sade4ce git ve görüş ve oyalanma daha fazla.farkı görüceksin.allah i,şini rast getirsin arkadaşım..

memnun kalmana çok sevindim canım.herkes genartın çok sıcak ve ilgili bir yer olduğunu söylüyor.inşaallah bu defa muradına erersin hayırlısıyla sağlıkla.gelişmelerden haberdar et mutlaka.Allaha emanet ol canım sevgiler...

Ben HŞ 'nin bundan birkaç yıl önce hastası oldum.bana da histereskopi yapacağım demişti.Kamera ile sadece rahim içine bakacaktı.Uyutularak yapılan bir işlem oldu.Uyandığımda rahim ağzı dar olduğu için biraz oydum demişti.Anlatırken çok basit gibi görünen bu işlemden sonra hiç iflah olmadım.Ondan sonraki aylarda aşırı kanamalarım oldu.Daha sonra Timur Bey'e gittim.Allah razı olsun beni sıkıntılarımdan kurtardı.Ben normal yoldan bir çocuk sahibi olmuştum .İkinci çocuğu istediğim için HŞ'ye gitmiştim.Önce herşey normal deniliyordu.Histereskopiden sonra fsh yükselince tüp bebek yapmalıyız dedi.Ona da tamam dedik fakat sonuç olumsuz oldu.Sonradan pek çok doktor gezdim.Amerikan hastanesinde danıştığım bir doktor biz normal yoldan hamile kalmış birinin rahmine dokunmayız demişti ve bana yapılan işlemin doğru olmadığını söylemişti.Benim bugünkü aklım olsaydı ilk tedavi için asla bir tüp bebek doktorunu seçmezdim.Onlar bir şekilde işin ucunu tüp bebeğe bağlıyorlar.Önce çok iyi bir kadın doğumcuya gidip bütün çareler tükenince tüp bebek merkezine gitmek daha doğru sanırım.Bu adını andığım doktor önceden Genart'daydı şimdi oradan ayrılmış kendi kliniğini kurmuş galiba.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.bencede haklısın.ilk olarak tüp bebek merkezi olunca direk ona yönlendiriyorlar.şimdi nasılsın?2.çocuğun oldu mu?

Hayır,doktorların dediğine göre erken menopoz sürecine girmişim.İkinci kez tüp bebek denedim o da olmadı.Nasip değilmiş.Allah kızıma uzun ömür verir inşallah

canım sana şunu söyleyebilirim.sade4ce git ve görüş ve oyalanma daha fazla.farkı görüceksin.allah i,şini rast getirsin arkadaşım..

evet canım bende ilk fırsatta genarta gidip konusacağım. ben ayrı bir yerden sarp bey ile ilgili cok övgüler aldım. kendisi aynı zamanda zekai tahirde ameliyat şefiymiş ameliyatlara giriyormuş hep ve eli çok çok iyiymiş. başka doktorlar bile embryo transferini ona yaptırıyorlarmış.

Cok geçmiş olsun arzudarcım gerçekten yaşadıkların kolay şeyler değil. Hepimizin en hassas ve aciz olduğu bu günlerimizde karşımıza Allah paragöz doktorlarla karşılaştırmasın, kaybedecek 1 günümüz yokken bizi yanlış tedavilerle veya ekstra ve gereksiz tedavilerle oyalamaları bence büyük vicdansızlık. senağlama

kızlaer slm bend egenartta başlıyorum doktorum aysun hanım eşim azospermi inşallah sonuçiyi olur

arkadaslar genart a gıtmesını tavsıye ettıgım yakınım hamıleee cok mutluyum uzun zaman dır ugrasıyordu 3 asılaması vardı ssk lı ıdı ama nereye gıdecegını nerden baslıyacagını bılmıyordu genart a yonlendırdım 11 gun testı 215 gelmıs acaıp sevındım darısı basımıza

xolix başladın mı tedavine? başladıysan şimdiden hayırlı olsun.. görüşmek üzere..

canım..henüz başlamadım.nisanın 20 sinde başlıcam.inşallah bu ikinci denemelerimizde rabbim ol der.çok saol canım .sende hazirandamı deniceksn mayıstamıydı?

slm kızlar ben de genartı düşünüyorum temmuz gibi.arkadaçım tavsiye etti.
size bi iki sorum var lütfen cevap istiyorum çünkü bu sorular daha öncede sorulmuş ama yanıtlanmamış.
ben emekli sandığına bağlıyım.rapor için 2 aşılama şart diilmiş artık doğru mu?rapor ne kadar süre alıyor ve şartları ne?
genart rapor konusunda yardımcı oluyor mu?
rapor işi bi çoğunun başından geçtiği için sordum.
bu arada hamile olanları çok tebrik ediyorum.
bu merkezde tedavi olanlar ara ara girerlerse bi çok arkadaşa yardımcı olup bi nevi dertleri paylaşmış olurlar.o yüzde topik devam etsin kızlarrrr.....

meraba canım
ben 4,5 aylık genart gebesiyim. takiplerim aynı yerde sürüyor. benden sonra iki arkadaşım daha orada tedaviye başladı biri gebe kaldı diğerinin tedavisi sürüyor. ben SSKlıydım ama rapor çıkarttırdım. o arkadaşımda emekli sandığı, gerçi ikimize de hemen aynı fiyata geldi. benim zamanımda tüp bebek 400 liraydı şimdi 800 oldu. rapor için en az 3 yıllık evli olmak, yaşının 39dan az olması birde prim gününe bakıyorlar. yeni şartlar eklendimi bilmiyorum. rapor çıkartırken genart cok yardımcı olmustu kolayca halletmiştik.
genarttan biz her bakımdan memnun kalmıştık inşallah sizin içinde sonucu hayırlı olur.

canım..henüz başlamadım.nisanın 20 sinde başlıcam.inşallah bu ikinci denemelerimizde rabbim ol der.çok saol canım .sende hazirandamı deniceksn mayıstamıydı?

benim ilaçlar haziranda bitiyor xolix, başlayacağım ama korkuyorum transfer olamazsa yine diye, bakalım hayırlısı.. senin az kalmış, bana bu kez iyi haber vereceksin gibi geliyor, şimdiden hayırlı olsun, su gibi akıp geçsin tedavin ve meleğine kavuş inşallah sağlıkla canım..
genartta fiyatlar nasıl?

slm arkadaşlar bende geenarat başlıyorum mayısta inşallah erkek interfilite sebebpli aysun hanım doktorum umarım herkes olumlu sonuçlar alır

evet genartlı arkadaşlar bu kadar azmıyız genarta giden arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi olumlu ve olumsuz düşünceleriniz yazarmısınız ve birde hangi sebepten gittiğinizi lütfen

bende genart hastasıyım dün güzel haber geldi eşim fmf hastası olduğu için genetik tarama yaptılar ve kan sonucu 250 geldi mücdeyi verdiler çok mutluyum tüm temennim ve dileklerim bu hasreti çeken herkese nasıp etmesi. buradan doktor volkan beye doktor aysun hanıma embriyologlar evrim, özge, yasemin ve fariba hanıma hemşire hanımlara hasta kabul elemanlarına çok teşekür ediyorum. bana bu anaı yaşatan adını bilmediğim emeği geçen herkese çok teşekürler.

sevgili arkadaşlar eski bir genart gebesi olarak tüm merkezlere kalite adına fartk atacak bir merkez diyebiliriz. amerikada bile doktorları var görüşmek istediğinizde görüşebiliyorsunuz. istediğiniz saatte istediğiniz zaman doktorlarla görüşebiliyorsunuz gittiğinizde size isminizle hitap ediyorlar doktorlar çok kibar fiyatlar konusundada size ne söylüyorlarsa o kadar diğer merkezler gibi ıvırza zıvıra para demiyorlar...

canım benim tedavimde genart ta yapılıyor çok merkez gezdim en reel onlar geldiler ssk dan kanuni olarak 800 ytl fark alındığını tek onlar söylediler ankarada herkes 3000 ile 4500 arasında fiyat söylüyorlardı genart tüp bebek kanunlara uyuyor diğerleri kazıklıyor hem sitelerinde ssk anlaşmamız var diyorlar hemde uymuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…