genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

Bence devamlı bakımlı olmak ilgi çekici olmayabilir.
Ben ev de rahat olmayı tercih ederim, eşim de öyle.
Tabi ki erkekler görsel olarak etkilenirler ve görsellik beklerler.
Ama bu demek değil ki, kadın her daim makyajlı, şık kıyafetlerle ev de dolaşsın.
Arada olunca ,sürprizler olunca, şöyle arada hazırlanınca , daha hoş olur bence.
Ben ilk evlendiğimiz seneler eşim işten gelmeden önce hazırlanırdım,
her zaman değil tabi, oda şaşırırdı, her zaman yapsam, etkisi olmazdı bence.
Ama şimdi çocuk varken, bunları yapmak zor oluyor gerçekten.

ben de yeni evliyim ama evde hiç süslü değilim.çünkü işten gelince yorgun oluyorum.eşofmanla geziyorum eşim hiç şikayetçi değil.eşimeve gelince rahatla eşofmanlarını giysene hadi der :) en paspal halimde bile olsam her yarım saatte bir gelir öper sarılır gider.şanslıyım bu konuda bence bakımlı olmak tabi güzel.aksini söylemek yanlış olur ama gerçek seven her haliyle eşini beğenir bence...

arada bir evde takip takistirirsin, ama her gun olmaz kimse kusura bakmasin...oyle gezemem evde rahatima duskun insanimdir.

Burayı okuduktan sonra içime bi kurt düştü. Bende eve gelir gelmez makyajımı temizlerim, eşofmanlarımı çekerim, saçımı tepeden bi topuz yaparım, patiklerimi de giyerim. Sonra otururum içeri. Eşime sordum bu hallerimden rahatsız oluyor musun diye. Saçmalama evinde bu şekilde rahat olamayacaksan nerede olacaksın dedi. Belki erkekten erkeğe farkediyordur.

muhtemelen sen ve senin gibilerdir :) awww valla ben donarım herhalde öyle. ben dışarı çıkarken bi giyiniyorum ki, montum uzundur dizlerime kadar , atkım berem vardır hele de çok ayazsa eldivenlerimi de takar öyle çıkarım. ayyy buz tutarım valla.

ay var düşünen şahsen şahit olmuşluğum var aynen zor zanaat sonra istediğini yaptrıosun tabi

erkeklere bakmaa:))))))))) onlar her daim öper koklarlar zaTen

rahatsız oluorum demezler elbette ama süslenncede hoşlarına gitmior değil

Ya işten geliyorsun yemek yap evi toparla derken kendine bakıcak zamanın olmuyorki olsa zaten bakarsın salmayın kendinizi yinede seksi gözükün adamları baştan cıkartın

Son düzenleme:

bebeğim benim kocam çok takıntılıdır bu konuda! evlenmeden önce sürekli tembihlerdi beni sakın bakımsız paçoz ev kadınlarına dönme ilerde diye :) bende senin gibi babamın evinde rahat dolaşırdım tam tarif ettiğin gibi ama evlendikten sonra bende istemedim öyle olmayı cumartesi pazar çalışmıorum o günlerde bile ev halini abartmıorum. ben çok üşüyen bi tipimdir. naptım biliomusun kalın çorap gibi olan taytlardan, uzun tunik tarzı sweatlerden aldım ayağımada şu patik tarzı kalın çoraplar varya onlardan giyiorum ev ortamında gayet şık oluyo sende şimdiden ev elbiselerinden edin kendine şık ol hadi kışın üşüyo insan ama yazın her daim alımlı gez kocan her baktığında ohhhhh çeksin

bana da hep söylerler ama ben çok dikkat edemiyorum açıkcası...dikkat ettiğim zamanlrad süsleniyorum falan ama eşim işten gelince hopp hemen eşofmanları çekiyor yazın bazen atletle oturuyor..ee bende haliyle soğuyorum sen süslü püslü o eşofmanlı....hiç istek mistek kalmıyor

alıyımda çeyizime koyıyım ben şimdiden ozaman amaaan oh çekse ne iltifat etmeme gibi bi özrü var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…