- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ayyyyyyy her daim bakımlı olanlan hatunlara bayılıyoruuummmm, erkek olsam bakımlı hatun isterdim kesinlikle
gel gör ki, bekarken de evliyken de süslü olmadım hele birde bebeğim var iyice saldım, ev kıyafeti benim için eşofman badiden ibarettir, saçlar taranmaz, tokayla yukarıdan bağlanır:26:
pamuklu çamaşırı tercihimdir, rahat oluyo, ayyyyy kendime sinir oldum yaa,
dışarı çıkarken süslenirim biraz, eşimin gözleri faltaşı gibi açılır çok mutlu olur,
paspalım yaa
Bir kaç kere geldiğim oldu, uçakla uztundende cok geçdimyani ankarayı biliyormusun bilmem ama bütün semtler ilçeler birbirne hemen hemen yakındır :)))) en uzak yer yarım saat 40 dk felan :) ee oralarda bizim işyerlerine uzak :) o yüzden kendi aileme arabayla 5 10 dklık biyerse kv'lere 20 25 dklık oluo
tşk ederm cnm
konuyu çarşamba günü açmıştı melekayla arkadaşım yanlış hatırlamıyorsm
akşam eşim glemeden süsleneyim dedim okuyunca ama bişeler girdi araya yapamadım
akşam eşim eve geldi ve şokk!!!
hep seni böyle paspal mı görcem dedi
tamam çalışıosun ama biraz evde de özen göstersene dedi
üşüyorum dedim üşümeden de güzel hoş olacağın şeyler giyebilirsin dedi
saçlarını düzleştir hafif makyaj yap işten stresli geliyorum seni görünce içim açılsın dedi:)
haklı da walla
hemen uygulamaya koydum dün
günlük ama güzel giyindim saçlar makyaj tamam :)
beni görünce çok sevindi e tabi ben de sevindim
aslında dikkat etmek lazım
biz hep şikayet ederiz evlenmeden önce sen şöyleydin böyleydin diye eşlerimize ama kabul edelim biz de salıyoruz
azcık silkinmek lazım arkadaşlar :)
ay hadi ya bukadar olurrr yaniiadamın içinemi doğdu naptıı bu konu:))))))
ne bileyim :))
ama söyler arada eşim uyarır beni çok saldın yine diye
adam karşısında bakmlı kadın görmek istiyor
arada o söylemeden yaparım ama sanırım hep böyle olsun istyor
Aman onlarda biyerde haklı yaniitakvimin hayrlı olsunnn
teşekkür ederim :))
karar verdim bundan sonra kendime daha fazla vakit ayırıcammm
evlilikte iyi olmadığım konular olabilir ama asla eşimi paspal karşılamam :) ne bileyim içim rahat etmez.4 yıllık beraberlik olmasına rağmen gelmesine yakın öyle bi heycan başlarki bende elim ayağıma dolaşır :) ilk günkü hiç bi alışkanlığımdan vazgecmediğim gibi süslenmektende asla vazgecmedim.hamileyim ama topuklumu o zili çalar çalmaz ayağıma geçiririm hem biraz aramızda alay konusu olur hemde hemen çıkattırır.fazla ızdırap çekmemiş oluyorum.böylece maksat gelince öle görsün :)
şu cilve dedikleri ne oluyo tam olarak
kaynanam da bi tutturmuş cilve yapo bile biliyo bi ben bilmiyorum
walla bu topic gözümüzün önünde dursun:)boş verdiğimiz günler görür kendimize çeki düzen veririz mesela şu an ev halimle oturuyorum ama birazdan kalkıp giyinicem burayı okumak etkili oluyor
hahaha çok hoŞ ya :) canm bebek yağını her akşam sürünce cildine zaarı olmadımı ? yani yıkamadan ölece yatıosun ertesi akşam üzerine tekrar sürüosun ?
ahahaha ankarada topuklu giymek ölüm yaa
O değilde kırmzı ruj falan sürünce erkeğe de geçmiyor mu o?Düşünsene kiraz gibi dudakları olan bir kocuş... Hiç çekici değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?