genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

aynen ayneeen aay bnmkide atlet giyermiş evde yazın felan en nefret ettiğim şeydirr

aynen ayneeen aay bnmkide atlet giyermiş evde yazın felan en nefret ettiğim şeydirr

yani şimdi bende nasıl istek olsun yaa...
geçen gün bu konunun muhabbeti oldu dedim ki evde güzel güzel oturalım ,yatağa eşofmanla girelim dedim...ooff pofff dedi yine mi kadınlar kulübü diyor

hiç sanmıyorum ama kendini çok beğenir meselaa ne yakışıklıyım dimi diyee

GELİNCİKLER İŞ YERİNDEYIM KAÇAMAK KAÇAMAK KATILCAM SIZE
kocan oyle dedıgınde..
sen hıc aynaya bakmıyorsun herhalde de sırıt
egosu yere dusuyo ben bnmkıne yapıyorum ..

GELİNCİKLER İŞ YERİNDEYIM KAÇAMAK KAÇAMAK KATILCAM SIZE
kocan oyle dedıgınde..
sen hıc aynaya bakmıyorsun herhalde de sırıt
egosu yere dusuyo ben bnmkıne yapıyorum ..

çok dedimm hiç fayda etmedi ahahaha ailesindende sürekli olumlu tepkiler aldığı için egosu oldukça yüksek

bende eşime yalvARIyorum giyisin pijamalrını rahat rahar otursun diye oda yatana kadar kot ile oturur.. bende mi sorun var ne :) birde eşime röpdoşembr giyidremedim

çok dedimm hiç fayda etmedi ahahaha ailesindende sürekli olumlu tepkiler aldığı için egosu oldukça yüksek

neyse senınkıde kendını ole tatmın edıo demekkı..
napıonuz kızlar..
işyerindeyım daha eve gıtcem yemek yapcam..
30 yasındakı cocugumla ılgılencem ohooooo

ay allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesın valla..
o geldımı evın havası bır baska oluyor...

bende eşime yalvARIyorum giyisin pijamalrını rahat rahar otursun diye oda yatana kadar kot ile oturur.. bende mi sorun var ne :) birde eşime röpdoşembr giyidremedim

röpdeşamber i benımkıde gıymedı..
seten gıyınce kayıyomus yatakta cok gülmüştüm sölediğinde..
erkekler ve garip adetlerı işte..

:))))))))))))))))) otursn negüzel işte ... röpdoşmbrı çoğu erkek giymiyormuş zaten benmkide kızıyor neden aldın bunu dye sen bunu giymezsen bende anenin aldığı 6lı seti giymem dedim

kızlar ben bı konu acayımda oraya gecelım barı kızın konusundan nerelere geldık ya açayım mı konu?

normaldede çok bakımlı değilsen bence sorun olmaz. ben normaldede çok makyaj yapıp kokoş biri değildim evlendiğimden beri de eşim niye eşortmanlısın neden makyajın yok demedi. pis kirli şeyler giymem gerektiği zaman yatakta güzel şeyler giyerim oda yetiyo bence. sende kasma bence normaldde o haldeysen..

evet normalde de böleyim çok nadir makyaj felan yaparım ki yüzüm dışarı atıyor genelde makyajı zaten giyimimde rahattır hep :) eşofmana kızıyor ama dışarda giydiğim için mi kızıyor artık onu bilmiyorum

canım bende normalde çok üşüyen briiyim sürekli içime yünlü taytlar patikler kazaklar giyerim evde..
nişanlıyken acaba sorun olurmu diye düşünüodm ya beni böle beğenmesse diye
ama şükür benim giydiğim yünlü tayt eşimin çok hoşuna gidio hatta giye giye yırtılmaya aşladı artık eşim aynısını al yine diyor ben sıkı giyinmeince kızıyor...
evlendim gördüm ble şeylerin sorn olmadını ama kişiden kişey değişen bişey bece
bazır arkadaşların yazdığı gibi eşler kabul etmeyebilir..

olsun sende fikrlerini yaz bende evli diilim daha

tamam o zaman düsüncelerim şöylee :)ben evli olsaydımm heralde cok suslenırdım cunku sevgilim asırı kıskanc oldugundan ne makyaj yapabiliyorum ne aldıgımı giyebiliyorum icimde kalan ne varsa evlenince hepsni yapıcam bıktım dogallıktan ben dogallıgı sevmiyorum makyaj yapıcam yeter yaaa eyelinerın nası bişe oldugunu unuttum sayesinde hergün gelin bası yapıcam :):):):)

5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hergün kıyafetimi giyerim bu arada ev hanımıyımsaçımı tararım parfümümü sıkarım eşim işe gitmeden yaparım bunları pijamayla göndermem belki gözüme bir kalem ama benim eşim bir gün bana teşkkür etmedi iltifat emedi farketmedi hatta akşam olunca eşofman giy rahat otursana der kendiside evde hep salaş ve ben çok sitem ederim işe giderkeniki saat şaç tarıyorsun ütün düzgünmü diye bakıyorsun bir günevde benim için giyinmedin diye yani bizde durum tam tersi bu arada salaşda giyindim hiç farketmedi huyun iyi olsun der yorum sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…