- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bana da hep söylerler ama ben çok dikkat edemiyorum açıkcası...dikkat ettiğim zamanlrad süsleniyorum falan ama eşim işten gelince hopp hemen eşofmanları çekiyor yazın bazen atletle oturuyor..ee bende haliyle soğuyorum sen süslü püslü o eşofmanlı....hiç istek mistek kalmıyor
aynen ayneeen aay bnmkide atlet giyermiş evde yazın felan en nefret ettiğim şeydirr
alıyımda çeyizime koyıyım ben şimdiden ozamanamaaan oh çekse ne iltifat etmeme gibi bi özrü var malesef
yaa eder bence evlendikten sonra çıtır çıtır gelinini süslü püslü görünce
hiç sanmıyorum ama kendini çok beğenir meselaa ne yakışıklıyım dimi diyee
hiç sanmıyorum ama kendini çok beğenir meselaa ne yakışıklıyım dimi diyee
GELİNCİKLER İŞ YERİNDEYIM KAÇAMAK KAÇAMAK KATILCAM SIZE
kocan oyle dedıgınde..
sen hıc aynaya bakmıyorsun herhalde de sırıt
egosu yere dusuyo ben bnmkıne yapıyorum ..
çok dedimm hiç fayda etmedi ahahahaailesindende sürekli olumlu tepkiler aldığı için egosu oldukça yüksek
bende eşime yalvARIyorum giyisin pijamalrını rahat rahar otursun diye oda yatana kadar kot ile oturur.. bende mi sorun var ne :) birde eşime röpdoşembr giyidremedim
bende eşime yalvARIyorum giyisin pijamalrını rahat rahar otursun diye oda yatana kadar kot ile oturur.. bende mi sorun var ne :) birde eşime röpdoşembr giyidremedim
normaldede çok bakımlı değilsen bence sorun olmaz. ben normaldede çok makyaj yapıp kokoş biri değildim evlendiğimden beri de eşim niye eşortmanlısın neden makyajın yok demedi. pis kirli şeyler giymem gerektiği zaman yatakta güzel şeyler giyerim oda yetiyo bence. sende kasma bence normaldde o haldeysen..
rahatsız oluorum demezler elbette ama süslenncede hoşlarına gitmior değil
Tabiki süslensem hoşuna gidicek ama, bu halimle bile gelip öpüp kokluyosa rahatsız olmuyor demekki :)
olsun sende fikrlerini yaz bende evli diilim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?