- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Uhmm..o nasıl oluyor? Yani sizinkilere yakinsaniz, onlarınkine nasıl araba ile daha yakın oluyorsunuz? Bu arada takfimini yeni fark ettim::d hayırlısı olsun canım!ankara içi yani benkilere biraz daha yakın ama onlrınkine arabayla yakın yani sonçtabelli cnm 29 hasiranda inşalah
vallahi kıslar bazılarınız benim kocam odun demiş ben onu anlamadım benimkinde mi bi sorun var iki göz süzsem tamamdır yani, herşeyi yaptırabilirim, ama gel görki bende var o odunluk, :))) eşim romantik ben odun:))) daha yeni yeni açılmaya çalışıyorum, arasıra ufak jestler kıyafetler falan, ama bir erkeğin karısının cilvesine dayanabileceğini sanmam... hele benim gibi odun bunu farkettiğse siz neler yaparsınız kimbilir :))
Olduğu kezin ama ne biliyormusun? Benimkide başda evde dahi tayt giymemi istemezdi. Nedeni camdan biri görür diyeKonuya göz gezdirdimde sanırım benim eşimde bir problem var. Makyaj yapmamı hiç istemez, evde dahi olsak tayt giymeme falan kızar kalın pijama yada kat kat giydittirirdi. Evde saçımı yapınca bırak yapma doğal kal der
doğru yeremi konu açtım bilemedim ama:) belki saçma diyebilirsiniz ama aklıma takılan ufak bişeyi büyütmek gibi bi sorunum olduğu için ne takılsa sitelerde paylaşmak istiyorum tecrbeli bayanlarla:)
Kızlar ßen sürekli sıcak kalabilmek için içiime hep tayt eşofman vs bişiler giyiorum kıyafetlerim hep kat kat oluyor.. saçlarım çok yıpranık gldiyse gözüme fön felan çekmiorum ama toplamamda öyle dağınık kullanırım nedense hoşuma gidiyor:)))) gittiğim yerlerde ayağıma patik felan alırım hep.
yani bunun gibi şeyler. sorumda şu bu tarz şeyler evlenince eş tarafından nasıl karsılanır sizce.. elbette her erkek farklıdır ama nebiliyim genel olarak düşünceleriniz neler. yani bi çorap giymemi patik yerine terlik giymem saçlarımı salaş kulanmak yerne güselce toplamam mı gerekir illaki zamanla eşim pasval , eşi deil annesi gibi mi görmeye baslar. yoksa bu tarz şeylere takılmaz sadece dış görünüm ve yatak odasımı onun ilgi alanına girer
He ya! Ama şu kotlar yok mu insan bu kesiyo valla. bi de normalde ben hep şaşırmışımdır bazı insanlar var hava ayaz ne şal ne şapka bi deri mont altında dar pantolon vs. ay onu görünce yeminlen içim titriyo.
ben donuyorum ya açık tenlilikten mi yoksa kansızmıyım neyim bilemedim :) şal şapka mont full çıkarım. hatta şu anki montumdan daha kalınını bulayım hemen alıcam :)
kız hasta olup bizi salya sümük görmektense sağlıklı pijamayla görsün bizim herifler :)
vallahi kıslar bazılarınız benim kocam odun demiş ben onu anlamadım benimkinde mi bi sorun var iki göz süzsem tamamdır yani, herşeyi yaptırabilirim, ama gel görki bende var o odunluk, :))) eşim romantik ben odun:))) daha yeni yeni açılmaya çalışıyorum, arasıra ufak jestler kıyafetler falan, ama bir erkeğin karısının cilvesine dayanabileceğini sanmam... hele benim gibi odun bunu farkettiğse siz neler yaparsınız kimbilir :))
merak etme kımse evınde pür makyaj dolaşmıyor rahat olmaya bak allah mutlu etsın :)
Uhmm..o nasıl oluyor? Yani sizinkilere yakinsaniz, onlarınkine nasıl araba ile daha yakın oluyorsunuz? Bu arada takfimini yeni fark ettim::d hayırlısı olsun canım!
Canım ben normalde de kokoş olduğum için böyle bir sorun pek yaşamadım.
Evlenmeden önce bile saten pijamalar,geceliklerle yatardım. Hala öyle doğal olarak. Bebek yağı ile yağlanmadan yattığımı hatırlamıyorum 14 yaşımdan beri.
Bu ara biraz saldım sanırım depresyondayımama salmış halimde bile taytın üstüne cicili bicili bir badi giyerim, mutlaka bir allık sürülü, saçlarım ya düzgünce toplu ya da fönlüdür. Patik bende seviyorum açıkçası tayt giyince mutlaka ayağımda olur. Geçen ütü yapıyorum eşim bu şekilde çok şirin göründüğümü söyledi. Onun ağzından çıkan ''şirin'' kelimesini nasıl değerlendirmek gerekir bilemedim pek şuanda gerçi
o sokakta deri mont ve pantolonla gördüğün kesin ben olmalıyım. Bot bile giymem elbise giymeyeceksem.
Ankara'nın yokuşlarında topuklu ayakkabılarla halimi gören dalga geçiyornapiyim alışamadım deniz insanıyım ben
ah sevgili hatunlar... başkası için rahatımı bozamam ay kendimi kasamam diyenlere sesleniyorum...:) erkek olmak avantajlıdır dünya hayatında bunu kimse inkar etmesin.. kıllı da olsa göbekli de olsa evde sadece boxerla da gezse o erkek ... kadın estetik yaratılmıştır .. erkek baktığında bakımlı güzel giyinen kadın görmek ister.. askerlik arkadaşı gibi olmayın evde:) belirtsede belirtmesede.. ... üzgünüm... kadın olmak zor... özgür olamayız istesek de.. bir misafirliğe gittiğimizde bile erkek oohh rahat rahat oturur. tüm işi hizmeti kadın yapar.. bi kalkmazsınız laf olur... ... kızlar bakımlı olmalıyız.. yani temiz biraz süslü bazen sexy kıyafetler giymek lazım:) amacınız erkeğin ilgisini canlı tutmaksa yapmalı... güler yüzlü ve cilveli de olursak oooohhh tadımızdan yenmez:) bayılıyorlar böyle kadınlara:) amacım hem üzüm yemek hemde bağı üzerime yapmak :) hayat bir sahne ve en mükemmel rolü oynayabilirim ona..:)
Ben bekarken bile evde oldugumda makyaj yapıyım, saçlarımı yapıyım süslenip oturayım isterdim. Bizimkiler bi yere mi gidiyosun diye sorarlardı. Eşim o zamanlardan daha az makyaj yap der. -ki makyajım sadece eyeliner, rimel ve parlatıcı olur. Rujumdan vazgeçtim en son. :97:
Evlendiğimizde hava yeni yeni soğumaya başlıyodu insan süslenmek istiyo eşim üşürsün hasta olursun diyip duruyo.
Benim kanım kaynıyodu tabiii.
Şimdi bile öyle ben çalışmıyorum, evde çok işimde olmuyo sıkıntıdan süsleniyorum diyebilirim. Yemegi yap, evi temizle, süslen. Sanırım hep yemek yap, ev temizle olsaydı sinir sistemim kaldırmazdı. :26:
Elbise giyiyorum bazen terlik getirir hırka getirir.
Makyaj yaparım hem begenir hem bunlar zararlı der. Bu ne perh..... eeeeh neyse.
Yani bu erkekle alakalı muhtemelen.
Süslenmesem bakımsız olsam ne der acaba? :44:
Bunu merak ettim topiği okuyunca.
Kalın giyinirsem sorun etmez eminim. Kendisi çok üşüyo ve hemen hastalanıyo o yüzden bukadar üstüme titriyo sanırım.
İyi mi kötü mü bilemedim.
sabah eşimle konuşuyoduk, kızlarla erkekleri çekiştiriyoruz dedim bu konudan bahsettim üstünde eşofman falan olabilir önemli olan iç giyim güzelliği aşkım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?