- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ayy bu erkeklerin geneli odun yani duymasın benmki ama öyle ya azcık karsılıklı iltifat etmeyi bilseler
Rahat oluyor doğru. Ben de alıştım artık zaten. Eşofman gibi rahat kıyafetlerle bile şık görünmek mümkünmüş, bunu da öğrenmiş oldum.ay umarım benmkide öyle olur yaaaaaaaaaaaaaaben öyle seviyorum güsel bi renk uyumu olan eşofman çoook hafif bir makyaj güsel bir koku :) oooh miiis
bu genelde kişiden kişiye değişiyor bence.çünkü bakımlı,makyajlı,mini etekli dekolteli bayanlara ilgi duyup eşinden böyle olmasını isteyen de var,makyajı sevmeyen doğallığa önem veren de var.ama ortak nokta bütün erkekler karşısındaki kadının temiz olmasını istiyor.tayt konusuna gelince ben de mecburen giyiyorum eşim benden daha dikkatli kalın giy ayağına kalın çorap giy üşütme gibi nasihatlerde bulunuyor.itiraf etmeliyim ki evlendiğimden beri sadece 2 kere öyle gecelik falan giydim,sonrası bekarken nasılsam öyle,bende de odunluk var bunu inkar edemem ama eşim de bu durumdan rahatsız görünmüyor,önemli olan ne giydiğim değil tenimmiş.bu da farklı bir bakış açısı sanırım
ay evde ben onla haytta gezemem rahat edemem
daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım. benim kaynanam ve eşim çok dikkat eder süse püse bakıma. tabi süslenmek için kayınvalidemi yaptığı baskıyı eşime söylemedim ama eşime sordum sence ben bakımsız mıyım diye? yooo dedi (emin olmadığı konularda böyle gevrek gevrek konuşur genelde)
10 üzerinden puan vermek istesen kaç verirsin dedim. bakım konusunda 10 üzerinden 7 dedi. kıyafet konusunda ise 5 dedi. gayet soğukkanlılıkla peki bunları yükseltmek için ne yapmam lazım dedim. mesela yeni kıyafetler alabilirsin dedi. hep saçların toplu dedi. bugün hazırlndım saçları düzleştirdim hayırdır bi yere mi gidiyosun dedi.yooo sana dedim ses çıkaramadı
aynen ay birde bazn diorumki ne yakşklı olmş bnm askm. hiç demiyorki sende güselsiin saol aşkm diyor yaaaaaa:18::18::18:
bu genelde kişiden kişiye değişiyor bence.çünkü bakımlı,makyajlı,mini etekli dekolteli bayanlara ilgi duyup eşinden böyle olmasını isteyen de var,makyajı sevmeyen doğallığa önem veren de var.ama ortak nokta bütün erkekler karşısındaki kadının temiz olmasını istiyor.tayt konusuna gelince ben de mecburen giyiyorum eşim benden daha dikkatli kalın giy ayağına kalın çorap giy üşütme gibi nasihatlerde bulunuyor.itiraf etmeliyim ki evlendiğimden beri sadece 2 kere öyle gecelik falan giydim,sonrası bekarken nasılsam öyle,bende de odunluk var bunu inkar edemem ama eşim de bu durumdan rahatsız görünmüyor,önemli olan ne giydiğim değil tenimmiş.bu da farklı bir bakış açısı sanırım
ay negüseeel :) benmkinin beni beğendini sevdiğini çok iyi hissediorm ama nedense bunu ifade etmez çok nadir eder yani ah ahh bende duymak istiyorm amaa
canım zayıfsan harka durur
dedim ya borç???
alacağın kıyafetler bizi batırmaz diyoiçimden batırır mı batırmaz mı sen görürsün dedim
beğendiğimi alacağım görür o
Cok tatlısın ya sen:) aslında haklisin! Çünkü eşimin bugün dogum gunü ve birlikde yemeye gideceğimiz için hoş giyindim ama makyajı sonraya bırakdım. Dayeni bana uğradı ve söyle bakıp bir ifade verdidene dene biraz surat yapolar sonra düzelioo çok güsel olmustun o gün diyee iltift bile edebiliyor
Cok tatlısın ya sen:) aslında haklisin! Çünkü eşimin bugün dogum gunü ve birlikde yemeye gideceğimiz için hoş giyindim ama makyajı sonraya bırakdım. Dayeni bana uğradı ve söyle bakıp bir ifade verdiben tabiki içimden hayince seviyorum, ne oldu diyip? Oda giyinmissin fallan diyince, senin için dedim.
ama fena soğuk bu çalıştığım yer, sanırım yarın pantolonunun altına kalın bir şey giyeceğim. Kısın insanın canı pek istemiyor süslenmeye, guzel giyinmeye. şahsen ben asla kalın giyinmiyorum çünkü hiç guzel kuşluklar bulamıyorumbu yüzden askında daga cok sonbahar, ilk bahar türüne kaçıyorum. Ama taz gelsin yine kıyamet kopacak:d giyinmeyi gercekden cok seviyorum
Cok tatlısın ya sen:) aslında haklisin! Çünkü eşimin bugün dogum gunü ve birlikde yemeye gideceğimiz için hoş giyindim ama makyajı sonraya bırakdım. Dayeni bana uğradı ve söyle bakıp bir ifade verdiben tabiki içimden hayince seviyorum, ne oldu diyip? Oda giyinmissin fallan diyince, senin için dedim.
ama fena soğuk bu çalıştığım yer, sanırım yarın pantolonunun altına kalın bir şey giyeceğim. Kısın insanın canı pek istemiyor süslenmeye, guzel giyinmeye. şahsen ben asla kalın giyinmiyorum çünkü hiç guzel kuşluklar bulamıyorumbu yüzden askında daga cok sonbahar, ilk bahar türüne kaçıyorum. Ama taz gelsin yine kıyamet kopacak:d giyinmeyi gercekden cok seviyorum
ben 2 yıllık evliyim. açıkcası evde rahat olmayı sevenlerdenim :) öyle kıyafetle gezinmeyi sevmiyorum evde ama çok salmıyorum kendimi tayt giyiyorum üstüne kazak yada kapşonlu bluzlar falan bol miktarda örgü patiklerim var ilk zamanlar giyiyordum hatta eşim bunlar çok tatlı keşke benimde olsa diyordu ama ben kendi kendime onlarıda giymemeye karar verdim:)onun yerine ev botları varya ugg gibi onları yada ev babetlerini giyiyorum hiç bişey yapamasamda göz kalemimi eksik etmiyorum bu arada regl dönemlerinde istediğim gibi takılıyorum hem ağrım falan oluyor hemde seksi olmaya gerek yok zaten:))))
iş yeri soğuksa tavsiyem küçük ıstıcılardan almanız. sıcak hava üfleyenler. ben aldım ayağımın dibinde duruyo.. ofis soğuk saf patron donuyo ben oohh sıcacık oturuyorum
fiyatı da çok uygun 25TL falan..
patikten daha şık duruyor tavsiye ederim:)regl ve hamilelik dönemi zaten kadınların kurtulşu oluoorrevet aslında patik yerine ev boyları daha hoŞ Olur
bende güzel ve ucuz kışlık elbise bulamıyorum. şu koton çoraplarla elbiseler de süper oluyo altına da çizmeleri geçirdin mi ooohh miss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?