genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

ay umarım benmkide öyle olur yaaaaaaaaaaaaaa ben öyle seviyorum güsel bi renk uyumu olan eşofman çoook hafif bir makyaj güsel bir koku :) oooh miiis
Rahat oluyor doğru. Ben de alıştım artık zaten. Eşofman gibi rahat kıyafetlerle bile şık görünmek mümkünmüş, bunu da öğrenmiş oldum.

Ben de eşimin salaşlığından şikayetçiydim. Gardrobunu yavaş yavaş değiştiriyorum. İşe iç çamaşırlarından başladım. Sonra çok şık bir eşofman takımı aldım evde giymesi için. Allahtan temizliğine ve kokusuna çok dikkat eder.

farklı ama gerçekten çok hoş bi düşünce bendee

ben yeni evli değilim ama düşüncemi yazayım yinedeben evde rahatına düşkün biriyimdir kocama şık görünmek için daracık kısacık şeyler giyemem ne ile rahatsam odur önceliğim.kocamda açık kıyafetleri abartılı makyajı hiç sevmez hiçbir zamanda evde paspalsın şöyle giyin saçını kestir uzat bakımlı ol yada olma demedi sadece genel temizliğe önem verir o kadar.11 yıldır da evliyim her zamanda bana karşı çok istekli oldu yani demem o ki istekli olan erkeği kadının kılığı kıyafeti çok da etkilemiyor.en azından benim adam için bu geçerlitabii önem veren erkeklerde var sen eşine göre hareket et ama şu da var bir kadın 7 gün 24 saat evde manken gibi dolaşamaz özellikle de çocuk olunca bunu yapmak çok zor.o yüzden erkekleri her halimize alıştırmak daha doru bence

ben sizin konuyu biliyorum.. çok iyi yapmışssınız bence :) zamanla hoşuna gittiğini belli eder zaten şaşırmıştır :)

aynen ay birde bazn diorumki ne yakşklı olmş bnm askm. hiç demiyorki sende güselsiin saol aşkm diyor yaaaaaa:18::18::18:

kız öldürdün beni gülmekten :)

nereden baktıysa güzel bakmış. ve doğru söylemiş.

ay negüseeel :) benmkinin beni beğendini sevdiğini çok iyi hissediorm ama nedense bunu ifade etmez çok nadir eder yani ah ahh bende duymak istiyorm amaa

dedim ya borç???

alacağın kıyafetler bizi batırmaz diyo içimden batırır mı batırmaz mı sen görürsün dedim
beğendiğimi alacağım görür o

dene dene biraz surat yapolar sonra düzelioo çok güsel olmustun o gün diyee iltift bile edebiliyor
Cok tatlısın ya sen:) aslında haklisin! Çünkü eşimin bugün dogum gunü ve birlikde yemeye gideceğimiz için hoş giyindim ama makyajı sonraya bırakdım. Dayeni bana uğradı ve söyle bakıp bir ifade verdi ben tabiki içimden hayince seviyorum, ne oldu diyip? Oda giyinmissin fallan diyince, senin için dedim.

ama fena soğuk bu çalıştığım yer, sanırım yarın pantolonunun altına kalın bir şey giyeceğim. Kısın insanın canı pek istemiyor süslenmeye, guzel giyinmeye. şahsen ben asla kalın giyinmiyorum çünkü hiç guzel kuşluklar bulamıyorum bu yüzden askında daga cok sonbahar, ilk bahar türüne kaçıyorum. Ama taz gelsin yine kıyamet kopacak:d giyinmeyi gercekden cok seviyorum

ben 2 yıllık evliyim. açıkcası evde rahat olmayı sevenlerdenim :) öyle kıyafetle gezinmeyi sevmiyorum evde ama çok salmıyorum kendimi tayt giyiyorum üstüne kazak yada kapşonlu bluzlar falan bol miktarda örgü patiklerim var ilk zamanlar giyiyordum hatta eşim bunlar çok tatlı keşke benimde olsa diyordu ama ben kendi kendime onlarıda giymemeye karar verdim:)onun yerine ev botları varya ugg gibi onları yada ev babetlerini giyiyorum hiç bişey yapamasamda göz kalemimi eksik etmiyorum bu arada regl dönemlerinde istediğim gibi takılıyorum hem ağrım falan oluyor hemde seksi olmaya gerek yok zaten:))))

iş yeri soğuksa tavsiyem küçük ıstıcılardan almanız. sıcak hava üfleyenler. ben aldım ayağımın dibinde duruyo.. ofis soğuk saf patron donuyo ben oohh sıcacık oturuyorum

fiyatı da çok uygun 25TL falan..

ayy negüzeeell özel gün bugün yani konuda tam üzerine olmuuş ooohh güselce süslenmişssindir şimsdi çatlasın aynen bende kışıl güsel bişi bulamıyorum bide zayıf ufak bişe olunca çok daha zor oluyor ama yazın çok seviyorum dediğin gibii

regl ve hamilelik dönemi zaten kadınların kurtulşu oluoorr evet aslında patik yerine ev boyları daha hoŞ Olur

regl ve hamilelik dönemi zaten kadınların kurtulşu oluoorr evet aslında patik yerine ev boyları daha hoŞ Olur
patikten daha şık duruyor tavsiye ederim:)
bu arada tayt büyük kurtarıcı hem güzel duruyor hem de rahat ama ben kışın saten pijamalarla falan yatamıyorum dört dörtlük deilim ne yapayım yaa

bende güzel ve ucuz kışlık elbise bulamıyorum. şu koton çoraplarla elbiseler de süper oluyo altına da çizmeleri geçirdin mi ooohh miss...

aynen kışın zatn şıklığı sağlayan çizmeler saolsunlar ama :)))))))))) kışın aniden msafrlğe gitsem resil oluorum taytn üzerne kalın renkli çorap çekiyorum çizme uzun diye :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…