- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Bu üşüme durumu alışkanlıkla ilgili olmalı, giyiminizi kat kat azaltın, mesela pantolon altına tayt giyiyorsanız külotlu çoraba çevirin, belli bir süre sonra hiç giymeyin gibi.. Hem vücudumuz soğuk ortamda ısınmak için çaba harcayacağından daha çok enerji yakacak ve kilo kalori fazlanız varsa bu şekilde kilo da verebilirsiniz.
Balkanlardan gelen soğuğu bilirsiniz2-3 gündür sürekli dışarıdayım, ne şal ne eldiven kullandım, insanlara garip geliyor belki ama içimde bluz üzerinde de mont, azıcık üşüdüm ama olsun o kadar:) kendimi alıştırdım, öğrenciliğimde de yurtta oda arkadaşım çok üşüyen bir insandı ben iç çamaşır ve pikeyle yatarken, arkadaş yorgan üstüne battaniye kullanırdı, anca öyle orta yolu bulduk.
Şu anda da kombi sabahtan yandı söndü şuan yanmıyor yani, ama üzerimde şort ve kısa kol t-shirt var. Kendimi çok ama çok alıştırmışım. Ama benim de tek sorun temmuz ayı haricinde ayaklarım inanılmaz bir şekilde hep üşür, buzz gibi yazın bile patik çorap giymek komik oluyor.
bemde düğün yaza:))) ay nebiliyim vala işe git gel yorgun argın yemeğe giriş ne süslenceem yaa bide üüf canıma yazık pazarları yeter ona
doğru diyosun ama ben çok çabuk hastalanan biriyim:) hemen ağrılarım olur affdrsin akıntılarm çoğalr buda beni rahtsız ediyor elimde olsa yanımda kombi tasıcam :)))))))
Mutluluklar diliyorum canım :) haklısın ama yazık arasıra hatta sık sık böyle süslenmek güzel görünmek lazım ki cekici gelelim onlara
yok yok külotlu çoraba geçin zaten naylon olunca soğuğun bacağınıza değmesine imkan vermiyo :) ayrıca belini ve ayaklarını üşütmeyeceksin. akıntılar o zaman baş gösteriyo hatta kaşıntıya dönüyor mantar olarak :)
ay negüseeel :) benmkinin beni beğendini sevdiğini çok iyi hissediorm ama nedense bunu ifade etmez çok nadir eder yani ah ahh bende duymak istiyorm amaa
Kilotlu çorap giy mutlaka. Üzerine istediğini giyebilirsin böylece. Hem süslü ev patikleri ya da terlikler var, onları rahatlıkla kullanabilirsin. Tayt üzerine salaş bir bluz da kurtarıcı olurdoğru diyosun ama ben çok çabuk hastalanan biriyim:) hemen ağrılarım olur affdrsin akıntılarm çoğalr buda beni rahtsız ediyor elimde olsa yanımda kombi tasıcam :)))))))
Benim baban evde pijama-eşofman giyilmesinden nefret edersi. Biz de alışmıştık ev halkı olarak, günlük kıyafetlerimiz vardı ev için. Dışarı çıkabilecek şıklıkta hem de.
Ama eşim pijamacı çıktıElbise giysem, tayt üstüne tunik bile giysem "hadi git rahat birşeyler giy" diyor. Süslü olduğum için ara sıra makyaj yapar güzel bir elbise giyerim, ona bile 15 dakika tahammül eder sonra "çıkar hadi" demeye başlar Geçen gün iş için pantolon giyiyorum "içlik giy üşürsün" diyor Saçıma süslü taç bile taksam "acıtmıyor mu bu" diyor. Ben de tepeden topluyorum artık.
Onun yüzünden gardrobumu değiştirdim. Kendime eşofman altları ve üzerine giyilebilecek süslü şeyler aldım.
Artık direnmiyorum ona. Ama her daim temiz ve özenli giyiniyorum. En azından renk kombini yapıp sevdiğim modelleri giyiyorum. Allahtan renk armonisine laf söylemiyor. Dolabımda en az bulunan renkler siyah ve gri. Kırmızılar, pembeler, lilalar var çoğunlukla
valla benimkide aynen seninki gibi, zaten bilmiyormusun negerek var söylemeye gibi konuşur yani ama biz kadılar duymak isteriz hep
sizede mutlulukkar:)) ya bazen süsleniyorumm özenip aŞkm neden saçların dağınık diyor halbuki özenle maşa yapmşm kaç saat:) nebilm güsel bi makyaj yaporum doğal. makyajı abartmıssın askım ama diyor . hep bu tarz şeyler yani acaba kıskandığı içinmi yada nebilim komplksdenmi veya gerçektenmi ona öyle geliyor. ben sürekli saçlarımı düz yapamam ki
fondoten kullanmayıda sevmiyorum pudra ve rimel yetiyor onlarımı doğru seçemiyorum acaba
aynen ay birde bazn diorumki ne yakşklı olmş bnm askm. hiç demiyorki sende güselsiin saol aşkm diyor yaaaaaa:18::18::18:
denicem canım yarın çorap giyicem ve burda yazıcaam üşürsem sni bulurum ama
Valla ben de aynen kat kat giyerim ama kansızlıktan dolayı çok üşürüm.Şuan mesela kotun altında koton çorap var ama yine de buz gibiyim donuyorum.Eve gittiğimde ilk işim üzerimi değişmek, koton çorabımı da çıkartıyorum polar pijamamı giyiyorum (kocam almıştı onu da bana :)bazen ev botu ya da patik, üzerime de yine kalın bişeyler giyiyorum ev aslında soğuk olmuyor 11 aylık bebeğim var ama yine de üşüyorum napıyımm hasta mı olıyım
Makyaj da pek yapmam eskiden sürekli yapardım ama artık zor geliyor çocukdan sonra saldım valla.
Eşimin hiç şikayeti olmadı ama giyinip süslendiğimde çok hoşuna gider bayılır
O da gelir gelmez üzerini değiştirip eşofman t shirt giyer ( kısa kollu ve asla evde çorap giymez )
Balkona sigara içmeye çıkarız o zaman bile ben montumu giyerim o evin içindeki haliyle çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?