- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
O hergün bana sexy bokser ve kıyafetlerle gelecekse bende her gün ona bakımlı olurum
ev,iş kendimi sürekli kasamam. evde rahat ama şık olabiliriz.
2,5 yıllık evliyim taze sayılır mıyım bilmiyorum ama
hiç bana göre değil hele ki kışın zaten çalışıyorum eve gelince hemen giyerim pijamalarımı
bi zahmet soğuklarda da iki dirhem bi çekirdek oturmamı beklemesin
beklemiyorda zaten alıştırmayla alakalı bence
Ayyy hepiniz çok tatlısınız yha
tazesin tabiiyazın ne yapordun peki
konu birazdan paçalı dona filan gelicek yani
şöyle bi bakıyorumda artık erkeklerde saçma sapan huylar var.. . evli arkdşlrıma gittim:) bi hanım süslü püslü diğeri tam bi klasik ev hanımı yani sade anlamında. bunun eşi diğer kadından için mutfakta eşini skştrmış şuna bak elin karıları nasıl kendine bakıyor bide sana bak dediğini duydum bi bayan için nasl incitici bi durum çok üzüLdümm aslnda birazda bu yüzden açtım bu konuyu merk ettim kimlerin ne yaptını ne düşünndüğünü
bence evde onunla başbaşayken hafif bir gögüs dekoltesi ya da dar bir eşofman çekici olabılıyor
onunla evdeyken bile seksi olaya ozen gosterıyorum açıkcası..
bence onemli bir nokta..... hastayken vb.olabılır ama dıger gunlerde hafif seksilik olmalı[/QUOT
ben nedense kendimi sexy göremiyorum hiç ve şu zamana kadarda görmedim hep sevimli gördüm ki geneldede öle duydum çevremden bu yüzdenmidir nedir ne yapsamda öle grmüorum kendmi ve onunda görmedini düşünüyorum bu yüzden
Ben zaten kansızım , soğuktan normale göre daha çok etkileniyorum
Mesela çamaşır asmayı hiç sevmem, hem kapalı da olsa bahçe tarfı diye mekan soğuk ve çamaşırlar ıslak diye minik ellerim üşür
Böyle birinin askılı geceliklerle dolaşmasını kimse beklemez herhalde kışın
En güzeli ayıcıklı eşofmanlarımbazen annemin ördüğü yeni gelin yeleğimi de giyerim üstüme hatta
Sıcaklayınca çıkarırım ama battaniye örterim tv izlerken bile
savol
yazın mı :26: o zaman da sıcaklardan olabildiğince efil efil geziyorum
kışın açığını kapatıyorum sanırım
Ben bir masam olduğunu soylemismiydim?:d ama evet doğru bir masam var, eskiden tüplu birtane vardı, eyer o cinsden bir isiticiniz varsa dikat edin.
sen keyfine bak canım, tabiki niye üşüyesin. Önerin icinde coooooook teşekkürler!!:)
canım ıyı yapmışın konuyu açmakla:) tabıkı bır bayan için onur kırıcı eşinden o sözleri duymak.
kadın dışarda değil evde bakımlı dolaşıcak.şık , temız, hoş kokmalı bır bayan.Dışarda gıyınıp süslenıp evde kendını bırakmayı ben doğru bulmuyorum.Eşimize süslenmek en güzeli dışarsı benı ılgılendırmıyor açıkcası:):121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?