- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
sende pek sevemedin herhalde kocişim deseydin
biz dikkatsizmiyim yanivalla bende şükür içine çeklcek bi göbek yok
hehehe evet :)
kız anlatamam bi rahat ki, şu anneanneler babaanneler paçalı don giyerler ya külot sıkar diye, bu da aynı onun gibi rahat bi tek paçaları lastiksiz. kapri işte penyeden dandik bişey :)
yok guzelım estafurullah
benım kocam bıraz fazla dıkkatlı
ılla soyler bu ne hal dıye
polarlar pazarda satılanlardan hanı kalın oluyoruya
gorme ıkı oda bı salon gıbı yapıyor
hahahay bide bizmi böleyiz deriz erkeklerden de ölesi var işte napsın adam kız yazık üşüo demekki
evde giyinme durumu özellikle kışın gibi mevsimde evin ısısıyla alakalı bence.evim 25-30 derece arasında olsa bende ince taytlar,şık bluzlar,yada seksi kıyafetleri geyerdim ama maalesef evin ısı 20'yi geçmeyince bizde kat kat giyenme gereği duyuyoruz...eşime şık giyeneceğim diye bir dünya doğalgaz faturası ödeyemeyeceğim için kalın giysiler giyiyoruz.kışın şaçlarımı hiç toplamam.saçlar benim için şapka görevini görüyor.saçlarımı topladığım anda kafam üşüyor bu seferde baş ağrılarım ve sinüzitlerim azıyor..birde bazı insanlar sıcağı pek sevmez..yapı meselesi galiba..ben çabuk üşüyen birisiyim..
iyi de süslü bayanlar ne giyiyorsunuz evde?
bazen benim eşim de dışarı çıkarken veya işe giderken hiç bana böyle süslenmiyorsun der. ama evde de bir parlatıcı sürsem güler
ben de genelde eşofman üstüme hırka sweet gibi şeylerim . yani şık değilim. ama temizliğime dikkat ederim parfüm sıkarım . ve ter kokmam
Bende nişanlıyım yaza düğün var inşallah .
Nişanlımı simdiden alıstırmaya çalışıyorum, çünkü kışın bende sizler gibi içime tayt filan giyiyorum soğuk napalımama o da giyiyor o yüzden sorun olmaz heralde
Ama o eve geldiğinde nişanlıyken giyemediğim elbiselerimi giymek istiyorum. Sonuçta onlarda o kadar yorulup geliyorlar bi güleryüz , güzel yüz görmek hakları diye düşünüyorum. Şimdi böyle düşünüyorum ama evlenince uygulaması nasıl olur bilemem ama kendime özenmek, makyajsız zaten pek dısarı cıkmam, makyajlı olmak isterim yani
doğru yeremi konu açtım bilemedim ama:) belki saçma diyebilirsiniz ama aklıma takılan ufak bişeyi büyütmek gibi bi sorunum olduğu için ne takılsa sitelerde paylaşmak istiyorum tecrbeli bayanlarla:)
Kızlar ßen sürekli sıcak kalabilmek için içiime hep tayt eşofman vs bişiler giyiorum kıyafetlerim hep kat kat oluyor.. saçlarım çok yıpranık gldiyse gözüme fön felan çekmiorum ama toplamamda öyle dağınık kullanırım nedense hoşuma gidiyor:)))) gittiğim yerlerde ayağıma patik felan alırım hep.
yani bunun gibi şeyler. sorumda şu bu tarz şeyler evlenince eş tarafından nasıl karsılanır sizce.. elbette her erkek farklıdır ama nebiliyim genel olarak düşünceleriniz neler. yani bi çorap giymemi patik yerine terlik giymem saçlarımı salaş kulanmak yerne güselce toplamam mı gerekir illaki zamanla eşim pasval , eşi deil annesi gibi mi görmeye baslar. yoksa bu tarz şeylere takılmaz sadece dış görünüm ve yatak odasımı onun ilgi alanına girer
daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım. benim kaynanam ve eşim çok dikkat eder süse püse bakıma. tabi süslenmek için kayınvalidemi yaptığı baskıyı eşime söylemedim ama eşime sordum sence ben bakımsız mıyım diye? yooo dedi (emin olmadığı konularda böyle gevrek gevrek konuşur genelde)
10 üzerinden puan vermek istesen kaç verirsin dedim. bakım konusunda 10 üzerinden 7 dedi. kıyafet konusunda ise 5 dedi. gayet soğukkanlılıkla peki bunları yükseltmek için ne yapmam lazım dedim. mesela yeni kıyafetler alabilirsin dedi. hep saçların toplu dedi. bugün hazırlndım saçları düzleştirdim hayırdır bi yere mi gidiyosun dedi.yooo sana dedim ses çıkaramadı
benim ki her halimi seviyo çook şükür.
enn paspas halime bile iltifat eder. böyle gözlerini bayılta bayılta çok güzelsin der.
hatta ben boş bulunup kim ben mi? derim
azcık süslenincede gözlerini kocaman açıp çok güzelsin ya der...
sanırım ben onun pamuk görünümlü kirpisiyim
benim ki her halimi seviyo çook şükür.
enn paspas halime bile iltifat eder. böyle gözlerini bayılta bayılta çok güzelsin der.
hatta ben boş bulunup kim ben mi? derim
azcık süslenincede gözlerini kocaman açıp çok güzelsin ya der...
sanırım ben onun pamuk görünümlü kirpisiyim
daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım. benim kaynanam ve eşim çok dikkat eder süse püse bakıma. tabi süslenmek için kayınvalidemi yaptığı baskıyı eşime söylemedim ama eşime sordum sence ben bakımsız mıyım diye? yooo dedi (emin olmadığı konularda böyle gevrek gevrek konuşur genelde)
10 üzerinden puan vermek istesen kaç verirsin dedim. bakım konusunda 10 üzerinden 7 dedi. kıyafet konusunda ise 5 dedi. gayet soğukkanlılıkla peki bunları yükseltmek için ne yapmam lazım dedim. mesela yeni kıyafetler alabilirsin dedi. hep saçların toplu dedi. bugün hazırlndım saçları düzleştirdim hayırdır bi yere mi gidiyosun dedi.yooo sana dedim ses çıkaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?