genç cicii taze evliler bi sorum olucak :)

biz dikkatsizmiyim yani valla bende şükür içine çeklcek bi göbek yok

yok guzelım estafurullah
benım kocam bıraz fazla dıkkatlı
ılla soyler bu ne hal dıye
polarlar pazarda satılanlardan hanı kalın oluyoruya
gorme ıkı oda bı salon gıbı yapıyor

hehehe evet :)

kız anlatamam bi rahat ki, şu anneanneler babaanneler paçalı don giyerler ya külot sıkar diye, bu da aynı onun gibi rahat bi tek paçaları lastiksiz. kapri işte penyeden dandik bişey :)

hahahay bide bizmi böleyiz deriz erkeklerden de ölesi var işte napsın adam kız yazık üşüo demekki

işimiz zor valla benimki de dikkat eder ama bende seviyom süslenmeyi sorun olmuyo

evde giyinme durumu özellikle kışın gibi mevsimde evin ısısıyla alakalı bence.evim 25-30 derece arasında olsa bende ince taytlar,şık bluzlar,yada seksi kıyafetleri geyerdim ama maalesef evin ısı 20'yi geçmeyince bizde kat kat giyenme gereği duyuyoruz...eşime şık giyeneceğim diye bir dünya doğalgaz faturası ödeyemeyeceğim için kalın giysiler giyiyoruz.kışın şaçlarımı hiç toplamam.saçlar benim için şapka görevini görüyor.saçlarımı topladığım anda kafam üşüyor bu seferde baş ağrılarım ve sinüzitlerim azıyor..birde bazı insanlar sıcağı pek sevmez..yapı meselesi galiba..ben çabuk üşüyen birisiyim..

hahahay bide bizmi böleyiz deriz erkeklerden de ölesi var işte napsın adam kız yazık üşüo demekki

He ya! Ama şu kotlar yok mu insan bu kesiyo valla. bi de normalde ben hep şaşırmışımdır bazı insanlar var hava ayaz ne şal ne şapka bi deri mont altında dar pantolon vs. ay onu görünce yeminlen içim titriyo.

ben donuyorum ya açık tenlilikten mi yoksa kansızmıyım neyim bilemedim :) şal şapka mont full çıkarım. hatta şu anki montumdan daha kalınını bulayım hemen alıcam :)

kız hasta olup bizi salya sümük görmektense sağlıklı pijamayla görsün bizim herifler :)

:) seninkide farklı bi yaklaşm oldu

iyi de süslü bayanlar ne giyiyorsunuz evde?
bazen benim eşim de dışarı çıkarken veya işe giderken hiç bana böyle süslenmiyorsun der. ama evde de bir parlatıcı sürsem güler
ben de genelde eşofman üstüme hırka sweet gibi şeylerim . yani şık değilim. ama temizliğime dikkat ederim parfüm sıkarım . ve ter kokmam

Bende nişanlıyım yaza düğün var inşallah .

Nişanlımı simdiden alıstırmaya çalışıyorum, çünkü kışın bende sizler gibi içime tayt filan giyiyorum soğuk napalım ama o da giyiyor o yüzden sorun olmaz heralde
Ama o eve geldiğinde nişanlıyken giyemediğim elbiselerimi giymek istiyorum. Sonuçta onlarda o kadar yorulup geliyorlar bi güleryüz , güzel yüz görmek hakları diye düşünüyorum. Şimdi böyle düşünüyorum ama evlenince uygulaması nasıl olur bilemem ama kendime özenmek, makyajsız zaten pek dısarı cıkmam, makyajlı olmak isterim yani

daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım. benim kaynanam ve eşim çok dikkat eder süse püse bakıma. tabi süslenmek için kayınvalidemi yaptığı baskıyı eşime söylemedim ama eşime sordum sence ben bakımsız mıyım diye? yooo dedi (emin olmadığı konularda böyle gevrek gevrek konuşur genelde )
10 üzerinden puan vermek istesen kaç verirsin dedim. bakım konusunda 10 üzerinden 7 dedi. kıyafet konusunda ise 5 dedi. gayet soğukkanlılıkla peki bunları yükseltmek için ne yapmam lazım dedim. mesela yeni kıyafetler alabilirsin dedi. hep saçların toplu dedi. bugün hazırlndım saçları düzleştirdim hayırdır bi yere mi gidiyosun dedi. yooo sana dedim ses çıkaramadı

yorumları filan okumadım..sadece konuyu okuyarak yazıyorum

arkadaşım patik filanda neyin nesi..onu ilerleyen yıllarda giyersin..şimdilik çoraplarla idare et..evde anneanne havası yaratma..hemde daha yeni evliyken..

Zaten temiz olmak ve temiz kokmak her zaman için insanı çeker. Bilimsel açıdan da kanıtlanan bişey bu. erkekler ve bayanlar biyolojik olarak ten hatta ter kokularından çekici bulurlarmış birbirlerini. internette yazı vardı bununla ilgili.

çok da yataktan kalkmışçasına olmamalı bence. saçlar taranmış ve derli toplu olması bizim için de iyi gelir. hem tarak masaj yapmış olur başımıza hem kendimizi iyi hissederiz. renk uyumu olsa bile yeterli kıyafet için, makyajın olmasa da tenin temiz ve en azından nemlendirici krem sürülmüş olsun ve ellerde yarım ojeler olmasın çok çatlak kuru olmasın bence bunlar yeter.

Ayrıca ev sıcaklığı konusunda arkadaşa katılıyorum. evin soğuksa ne giyeceğini şaşırıyorsun. sıcaksa problem değil zaten :)

bemde düğün yaza:))) ay nebiliyim vala işe git gel yorgun argın yemeğe giriş ne süslenceem yaa bide üüf canıma yazık pazarları yeter ona

benim ki her halimi seviyo çook şükür.
enn paspas halime bile iltifat eder. böyle gözlerini bayılta bayılta çok güzelsin der.
hatta ben boş bulunup kim ben mi? derim
azcık süslenincede gözlerini kocaman açıp çok güzelsin ya der...
sanırım ben onun pamuk görünümlü kirpisiyim

şımarma diye belki puanlardı düşük tutmuştur negüsel kıyafet al diyor git al işte kız

ay negüseeel :) benmkinin beni beğendini sevdiğini çok iyi hissediorm ama nedense bunu ifade etmez çok nadir eder yani ah ahh bende duymak istiyorm amaa

Bu üşüme durumu alışkanlıkla ilgili olmalı, giyiminizi kat kat azaltın, mesela pantolon altına tayt giyiyorsanız külotlu çoraba çevirin, belli bir süre sonra hiç giymeyin gibi.. Hem vücudumuz soğuk ortamda ısınmak için çaba harcayacağından daha çok enerji yakacak ve kilo kalori fazlanız varsa bu şekilde kilo da verebilirsiniz.
Balkanlardan gelen soğuğu bilirsiniz 2-3 gündür sürekli dışarıdayım, ne şal ne eldiven kullandım, insanlara garip geliyor belki ama içimde bluz üzerinde de mont, azıcık üşüdüm ama olsun o kadar:) kendimi alıştırdım, öğrenciliğimde de yurtta oda arkadaşım çok üşüyen bir insandı ben iç çamaşır ve pikeyle yatarken, arkadaş yorgan üstüne battaniye kullanırdı, anca öyle orta yolu bulduk.
Şu anda da kombi sabahtan yandı söndü şuan yanmıyor yani, ama üzerimde şort ve kısa kol t-shirt var. Kendimi çok ama çok alıştırmışım. Ama benim de tek sorun temmuz ayı haricinde ayaklarım inanılmaz bir şekilde hep üşür, buzz gibi yazın bile patik çorap giymek komik oluyor.

bizimki de o hesap yalnız bizde karga ve yavrusu örnek verilir :)

karga yavrusunu; "ak, pak yavrum, kara da şılak yavrum" diye severmiş.

yani "ak, pak yavrum, karasın ama ışıldıyorsun yavrum" demek oluyo gözünü sevdiğimin Trakya'sında.

kız kapak olmuş herif, allah iyiliğini versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…