• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Genç Ciltler için uygun göz kremi

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.678
6.065
198
kuru gözaltlarım var. 21 yaşındayım. mimiklerime bağlı olarak göz altımda bir adet cizgim mevcut..eczaneye danıştım.''dermavivo'' adında bir marka önerdi saf gibi hemen aldım. lakin o ne iğrenç bir kremdir. nemlendirmenin nsini bile sağlamıyor daha kurutuyor. üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum ara sıra ama o da yağ olduğu için ağır gelebileceğinden korkuyorum
bana uygun fiyatlı güzel nemlendiren ürün önerir misiniz?

Merhaba
Sizin yaşınıza uygun racine özel bakım q10 göz kremi var LR marka. Nem isteğinizi yerine getirebilecek güzel bir üründür

Eklentiler

• IMG_5107.webp
    IMG_5107.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
kuru gözaltlarım var. 21 yaşındayım. mimiklerime bağlı olarak göz altımda bir adet cizgim mevcut..eczaneye danıştım.''dermavivo'' adında bir marka önerdi saf gibi hemen aldım. lakin o ne iğrenç bir kremdir. nemlendirmenin nsini bile sağlamıyor daha kurutuyor. üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum ara sıra ama o da yağ olduğu için ağır gelebileceğinden korkuyorum
bana uygun fiyatlı güzel nemlendiren ürün önerir misiniz?
Benimde yasim 19 benimde goz altimda mimiklerimsen dolayi 2 belirgin cizgi olusmus bende sebamedin q10 goz kremini aldim 2 gündür kullanıyorum olani gecirmez ama olusabilcekleri engeller diye aldi iyi nemlendiriyo beni gozaltlarimi gratisten indirimden 49 tl ye almıştım

Back
X