• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç kardeşinize akıl verin lütfen, benim için çok önemli...

yaa seni çok iyi anlıyorum bende 21 yaşındayım benimde 4 senelik bi ilişkim var ama sanki ben daha evlenmeye hiç hazır değilmişim yapamazmışım elime yüzüme bulaştırırmışım gibi geliyo bana da..
ama eğer ben sevgilimle sizin şuan ki durumunuzda olsaydım (askerlik durumu yani) sözlenirdim hem böylece onun görev yaptığı yere daha rahatlıkla ailemin haberi olarak gider onu görmüş olurdum
benim erkek arkadaşım da 25 yaşında 28 yaşında gitcek askere o zamana kadar bende bişey istemiyorum ama askerliğin hemen öncesinde istiyorum
hem o yokken onun anneciğini babacığını ziyaret ederim bi şekilde onun yokluğunu doldurmaya çalışırım elimden geldiğince hemde dediğim gibi görevini yapacağı yere rahatlıkla gidip onu görebilirim ama tabi ben o zaman 24 yaşında olucam gerçi....

merhaba , öncelikle herşey gönlünüzce olur inşallah.. bence resmiyete dökme işini askerden sonra yaparsanız belki kenidinle kalma, okulunzda bitecek belki kendizini daha iyi tanıma fırsatı bulursunuz...ben üniversiteden yeni mezun oldum.. inanın okul bittiğinde bakışım değişti sanki..tabiki zaman sevginizi denemek içni falan değil..kendinizi daha iyi atnımak için benim nacizane fikrim bu bu yönde . .arkadaşlığınızın, paylaşımlarınızın tadını çıkarın ...Allah gönlünüze göre versin..

çok teşekkürler, yeni gelişmeler var ilişkimizle ilgili...

erkek arkadaşım açık öğretimde okuyor ve benim ondan isteğim 4seneyi tamamlayıp eline diplomasını almasından yanaydı. Daha önce bu konuda ona dokunacak şeyler söyledim, çünkü gerçekten 2 senelik bir okuldan mezun olmasına olumlu bakmıyordum, ailem de bakmayacaktı, iş veren de bakmayacaktı...

o yüzden önce askere gitmeye karar verdi, halbuki o da önce okulu bitirmek istiyordu, ama ben öyle dedim diye önce askeri yapıp iyi bir işe gireceğim diye koydu kafasına.

geçen gün tekrar konuştuk bu konuları, kararımızı değiştirdik, arkadaşım 2 sene daha okuyup 4 senelik diplomasını alacak, ondan sonra da kısa dönem askerlik yapacak. o zamana kadar benim yüksek lisans derslerim de biteceği için bu kararda hem fikir olduk.

hem 2-3 sene zarfında bazı şeyler daha da belirginleşir, kafamız netleşir, hem ailelerin tanışması gerçekleşir (hayırlısıysa), hem de arkadaşım bu dönemde yanımda olur, askerlik psikolojisi girmez işin içine.

umarım güzel şeyler yaşarız...

Back
X