genç kızın umutlu günlüğü,94 ten 60 a inerim umarım :)

acelyacım kaç gündür girememiştim seni takipteyim unutma tatlım başarıcaksın bizde en yakın şahidi olucaz bunun

teşekkürler ablacım inşallah ben de seni takipteyim

12 buçukta okulda verilen öğle yemeğini yedim : 10 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut :) arkadaşım ikram almıştı ondan da kaçırdım 1 tane :2::2::2:
birazdan da bol bol su içip 2 yumurtalı bir omlet yapıcam sanırım :))
5 buçuktan 8 e kadar da spordayım hayırlısııı

bilin bakalım kim spora gidemediii ?? BEEEEN :2::2:
Saat 5 buçukta buluşmaya söz veren arkadaşımı yarım saat beklememe rağmen gelmedi. telefonu kırık olduğu için ulaşamadım. annemi aradım annesini (ki annesiyle çok yakın arkadaşlar) aradı . sonra dedi ki kızı gezmedeymiş ama yarım saat 1 saat gecikse bile sözünde dururmuş , gelirmiş kızı. e o gelir de ben bekler miyim bundan sonra ? ben de sanki o kalabalık salona girince herkes bana bakıp çirkin ve kilolu olduğumu söyleyecek gibi hissettim ve ağlayarak eve döndüm. sanırım psikoloğa gitmem gerek.. annem babam da ağladığımı görünce beni teselli etmeye çalıştılar. babam dedi ki seni istediğin spor salonuna yazdırıcam yeter ki sen iste
en iyi arkadaşım da yazın seninle spora beraber gideriz dedi
yani moralim biraz yükseldi şimdi de önümde suyum , yanında nesfitim size yazıyorum , akşam görüşürüz

öğlen: tavuk ve pilav :)
akşam: çorba :)

bu arada 15 tatilde diyetisyen ve spora başlıyorum

aah ah kızlar bu iki günde baya kaçamak yaptım
yarından itibaren kaçamaksız olarak devam edeceğim günlüğe

merhaba bende 102 kiloyum bir sürü diyet denedim ama beceremeyip yine başlayamadım.:44:şimdi yeşilelma diyetini uygulayacağım çok çabuk kilo verdiriyormuş.çarşamba günü başladım ama hep kaçamak yaptım.pazartesi kesin başlıycam.beraber uygulayalım mı?

Canım benim ben de 72 kilodayım ve 1.68 boyum var. Senin yaşadığın çoğu şeyi ben de yaşıyorum en ağır olanı da hoşlandığın kişiye gidip açılamama durumu. Ben üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum, o yüzden çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez. Fast food ürünlerden vazgeçemiyorum. Ne Yapsam bilemiyorum.

Uzuuuun süredir bakmıyorum buraya arkadaşlar çok çok özür dilerim 3 aydır diyet yapmıyorum spor yapıyorum 85 kiloyu gördüm uzun süredir 44 bedeni göremeyen ben 44 beden pantolon giyiyorum şükür
spor salonu üyeliğim bitti ve malesef tekrar yapamayacağım leslie sansone ile evde yürüyüşe başladım ve evden okula okuldan eve yürüyorum. ciddi bir diyete başlıyorum :) bu yüzden sizden destek almak için buraya tekrar döndüm
spor salonunda neler yaptığımı yazmamı isterseniz uzun uzun buraya yazabilirim bu arada veya herhangi aklınıza takılan bişey olursa hemen bana yazabilirsiniz arkadaşlarıma yardımcı olmak ve onların desteğini görmek beni çok mutlu eder :)
ezgicerem, uzun zamandır cevap vermediğim iin özür dilerim diyetin nasıl gidiyor ? eğer bunu görürsen bana haber verirsen çok sevinirim seninle beraber başlamak beni çok mutlu eder ama şuanki felsefem şok diyetler değil sağlıklı ve yeşil beslenmek olduğu için yeşil elma diyetini bir incelemem gerek
sevgiler

çok üzüldüm
gerçekten o hoşlanma durumu beni de bitiriyor ama özgüven oldukça istediğim kişiyi alabileceğime inanıyorum ben (pek gerçekleşmese de )
kendin yemek yapma durumun var mı ? bilirim dersler çok ağır ama bunu deneyebilirsen sonuç alacağına inanıyorum mesela pratik bir tarif olarak yağı süzülmüş ton balığı marul ve salatalık ile oluşturulan bir salata güzel ve kolay bir yemek olabilir

Şuan kaç kilosun ?

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Nasıl verdin kilo benim de acil vermem laZm :)

Nasıl verdin kilo benim de acil vermem laZm :)

3 ay spor salonuna giderek kilo verdim canım :) diyet yapmadım malesef şuan da salon üyeliğim bittiği için evde spor ve diyete başlayacağım :)

günaydın arkadaşlar :)
bu sabah kahvaltım:
zorla içilen 1 bardak yeşil çay
krem peynir
biraz bal
1 salatalık
1 dilim salam
2 dilim kepekli ekmek

Günaydın kızlaaarrr :))

Bende şimdi 1 bardak sirkeli su içeceğim ardından;
3 çeri Domates
1salatalık
1dilim beyaz peynir
5zeytin
nane
1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt
1 dilim tam buğday ekmeği

Bakalım bu günün nasıl geçecek ? :))

Son düzenleme:
İşte bu gün verdiğim kalori :)

Son düzenleme:
çok güzel

ben de annemle 5 km sabah yürüyüşü yaptım sonra da ara öğün olarak 3-4 çilek ve malesef 1 midye böreği yedim :26::26:

:)) canım benim ya ben 70 E düşene kadar börek çörek Yemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…