Diger kisimlar bir yana son cumlenize takildim...
'İyi insanlar olsaydi esleri birakmazdi' demissiniz...
Bosanmis biri olmamama ragmen rahatsiz etti bu cumle beni...
Evliligi yolunda gitmeyen herkesi ayni kefeye koymus, sorunlu ilan etmissiniz...
Yarin siz de evlenip bosansaniz sizi de esiniz kotu oldugunuz icin birakmis mi olacak?
Boşanmış biriyle evlendim, hiç pişman değilim hatta tavsiye ederim, ilk evliliklerinde yaptıkları hödüklüklerin farkına varıp, bir daha yapmamak gibi bir durumları var =))
Herkes bir değildir
Namazında niyazında olmak da kriter değildir, insan kuldur ve nefis sahibidir, hepsi hataya müsaittir...
Ayrıca boşanmalarda hep kadınlar erkekleri bırakmıyor bunu da unutmamak lazım...
Ne bas abisi ne sefi ya? Abi demismis sonra asik olmus da bilmem ne. Namazinda niyazindaymis iyi insanmis, zarar gelmezmis. Nasil bi dunya bu, neyin kafasini yasiyosunuz ya?
Arkadasim hoslandin mi birinden, git acik acik sor, beni seviyor musun, ne dusunuyorsun benim hakkimda. Iliskinin adini koy, arkadas cevresiyle tanis, kendini tanit. Acik acik yasa ne yasiyosan. Ne bu gizemli hareketler, internette konusmalar.
Yaşadıklarınız yüzünden önyargıya kapılmışsınız beş parmağın beşi bir değil,arkadaşlar son cümlenize takılmıslar sadece ve hakkılar boşanan her insan sorunlu değildir ,geçmiş olsunBen aslında birini burda anlattım 6 yıl arayla konuştuğum yani flört gezme olmadı ikiside boşanmıştı ve kendileri peşime düştü kalbimi çaldılar....
İlki sanalda 6 yıl önce benden çok büyük abi gözüyle baktığım biriydi kardeşim,dost ayaklarına telefonumu aldı bende safım ya verdim belki bi iş için arıyıordu bahanelerle halla halla diyordum iyi niyetli düşünüyordum msn de her gün yazardık sonunda ilanı aşk etti ben onun gibi çok samimi laflar etmedim.Sitede şeftim oda üstümdü herkesin görüşüp güven verdiği biriydi bana yalvardı gitme diye ben boşanma sürecinde diye acıdım boşandıktan sonra aynı ilgili göstermedi diye üzerine gittim hani değişmeyecektin diye saçma bahaneler dediği yaptığı şeyleri hatırlatınca bana sen istedin başlamada ki bitsin dedi aramızda yaş farkı var ben sana dost gözüyle baktım dedi Şok olmuştum koskoca adam dindar namazlı biri bunu yaparsa herkes yapar diye çok ağlamıştım dediği sevgi laflarına girmek istemiyorum ama İnkar etmişti.ne mal olduğunu onu tanıyan birinden öğrendim ve yıllar sonra sitedeki baş abiye anlattık bize inandı ve çıkarıldı ve çıktı.Atlatmış olsam da o zamanlar erkeklere güveni sarsılmış biriydim ve uzak duracaktım durdumda taki...
Üniversite3.sınıfta aynı şekilde bahane yaklaşan genç bekar düşündüğüm hocama kadar 5 yıl sonra yani...
Bneimle ilgilendi ciddi düşündüki sorularından belliydi o zamanlar pek iyi olumlu davranmasam da aklıma takılı kaldığından 9 ay sonra ben aradım bahaneyle numaramı bile silmemişti aylarca açık kapı bıraktı benim onu sevdiğimi bile bile ümit veriyordu söz ve davranışlarla, istemeyen telefonu açmazdı soğuk davranırdı konumda ayrıntılı var burda anlatmayayım ben ve arkadaşlarım sevdiğinden emindik sonunda görüştük dedi ki seni seviyorum ama öğrencim gibi oysa bunu çürütecek o kadar şey yapmıştıki yani oda inkar ettti aynı hayal kırıklığını yaşamak zordu.Zoruma giden sanki ben yanlış anlamışım gibi gösterdi oda şok etti dürüstçe deseydiki evet istedim düşündüm ama şu sebepten dolayı vazgeçtim yoksa ben de boşanmış ve çocuklu bir adamla evlenmezdim....
Aşka sevgiye düşkün olan ben erkeklere güvensizlikten hele boşanmış erkeklerin hepsi arıza dedirtecek raddeye getirildim böyle inanmak istemediğim halde.Mantık evliliği yapmaya karar verdim bu yaşatılanlardan sonra sevgide bana tekrar yara açılsın istemediğim için....2 boşanmış adam yaklaşma tarzları,söyledikleri şeyler,inkarları aynı şekilde ikiside dindar namazlı kişiler çok iyi insanlar olarak düşündüğüm ama sonuçta yaptıkları.UZAK DURUN KIZLAR NEDEN ÇÜNKÜ İYİ OLSALAR EŞLERİ BIRAKMAZDI KOLAY KOLAY BEN BÖYLE İNANDIM NE YAZIKKİ....
Garip seyler yasayip, insanlara garip nasihatler vermeyin lutfen..
Su pozitif ayrimciligi da abartmayin artik. Ariza kadin yok mu zannediyorsunuz?
Ben bosanmis bir kadin olarak, bosanmis bir adamla evlendim. Esimi her gecen gun daha cok seviyorum. Bu evlilikse, bu bir erkekse once ki neydi diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?