Genç Kızlara Bir Nasihat:Boşanmış Erkeklerden Uzak Durun.Çünkü....

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
ARKADAŞLAR KONUYU SİLEMEDİĞİM İÇİN İÇERİĞİ SİLDİM YORUMLARINIZA ÜZÜLDÜM.KALBİ KIRIK.HAKSIZLIĞA VE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMIŞ HEM CİNSİNE AĞIR LAFLAR ETMİŞSİNİZ BİLİP BİLMEDEN BEN KONU UZAMASIN DİYE AYRINTIYA İNMEDİM....

ACABA HİÇ BEKLEMEDİĞİNİZ BİRİ SİZLE İLGİLENSE ARASA GÜZEL SÖZ ETKİLEYİCİ DAVRANIŞLARDA BULUNUP ÜMİT VERİP KALBİNİZİ ÇALSA YİNE BÖYLE AĞIR KONUŞACAK MIYDINIZ BİRAZ EMPATİ YAPMADAN YOK ÖZ GÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞAMIŞIM YOK ONLARIN GÜÇSÜZ DURUMLARINDAN FAYDALANMIŞIM YÜZ BULAMAMIŞIM DİYE KÖTÜ DEMİŞİM YAZIK AYIP,LAFLARI HAK ETMEDİM CANIM YİNE YANDI ÇÜNKÜ HAKSIZLIĞA GELEMİYORUM....

BEN KİMSEYE DURUP DURUKEN KAPILMAM ONLAR KENDİLERİ İLK PEŞİME DÜŞTÜLER Kİ KALBİMİ ÇALDILAR BURDA ÜZÜLDÜĞÜM NE AHIM NE ONLAR DEĞİL SEVGİDE ERKEKLERDE GÜVENSİZLİK TAVAN YAPAN ÖZ GÜVENİM AZALMASI BOŞANMIŞ ERKEKLER BANA DEMİŞLERDİ ARIZALIDIR GENELLEMELERİNE ARTIK İNANMAM....

BEN BURDA GENÇ KIZLARI KORUMA AMAÇLI BOŞANMIŞ KADINLARA HAK VERME AMAÇLI BU KONUYU AÇTIM ÇÜNKÜ KADIN MANYAK OLMADIĞI SÜRECE KOLAY KOLAY BOŞANMAZ GÖRDÜKLERİM OKUDUKLARIM BUNU KANITLIYOR AMA SİZ NE ÜDÜĞÜ BİLEMDİĞİNİZ 2 ERKEK İÇİN BENİ SUÇLADINIZ YAZIK YÖNETİM KEŞKE KONULARIMI SİLSE ARTIK SİZLERDEN DESTEK DE İSTEMEYECEK DURUMA GETİRDİNİZ....

Son düzenleme:
boşanmış olduklarını biliyordunuz ama sanki siz de o dönem ki ruh hallerinden faydalanmak istemişsiniz gibi hiç kusura bakmayın.sanki sizin kendinize güveniniz yok gibi insanların zayıf anlarından faydalanmaya çalışıyorsunuz sanki

Diger kisimlar bir yana son cumlenize takildim...

'İyi insanlar olsaydi esleri birakmazdi' demissiniz...

Bosanmis biri olmamama ragmen rahatsiz etti bu cumle beni...

Evliligi yolunda gitmeyen herkesi ayni kefeye koymus, sorunlu ilan etmissiniz...

Yarin siz de evlenip bosansaniz sizi de esiniz kotu oldugunuz icin birakmis mi olacak?

Ben de bosaniyorum. O halde benim hakkimda da mi boyle dusunecekler. Fazla duz mantik olmus. Aksine ben esimi birakiyorum.

karşılık göremeyince kötü olmuşlar

Boşanmış biriyle evlendim, hiç pişman değilim hatta tavsiye ederim, ilk evliliklerinde yaptıkları hödüklüklerin farkına varıp, bir daha yapmamak gibi bir durumları var =))
Herkes bir değildir
Namazında niyazında olmak da kriter değildir, insan kuldur ve nefis sahibidir, hepsi hataya müsaittir...
Ayrıca boşanmalarda hep kadınlar erkekleri bırakmıyor bunu da unutmamak lazım...

Öncelikle ben bir bayan olarak burda kızları kadınları koruma amaçlı konu açmışken hemcinslerim tarafından topa tutulmak beni üzdü....
Boşanmış olup olmadıkları beni ilgilendirmeden konuştum onlar bana farklı gözle baktılar ki sonunda kalbimi güzel sözle çaldılar öyle karşılık görememe durumu değil arkadaşım ilkine abi dost dedim evli olduğunu düşünerekten kendi ilanı aşk edip boşanacağım dedi sonunda iki çift güzel sözle kalbimizi çalabiliyorlar biz bayanların ben sadece ümit verip kalp çalıp yarı yolda bırakmanın ne kadar büyük vebal olduğunu anlatmaya erkeklerin dindar da olsa ne kadar vicdansız olduğunu demeye çalıştım benim olsa olsa iyi niyetli bir şekilde sevildiğimi düşünüp sevmemdir başka çıkarım olamaz....

Her boşanmış kötü demedim karşılaştığım boşanmış erkeklere binaen kadın kolay kolay boşanmaz eeğr boşanıyorsa erkekte mutlaak bir şey varki boşanmıştır dedim burda kadınları korudum yine çünkü ikincisi hocamı bekar olarak ona karşılık verdim aylar sonra boşandığını öğrendim boşanmış arızalı olduğunu düşünmedim aynı şeyi yaptıktan sonra erkekler hele de boşanmış erkekler deemkki aynı dedim....

Ben kendime gayet güvenen biriyken bu boşanmış erkeklerin yaptığı aynı tavırlardan sonra öz güvenim azaldığı gibi insanlara erkeklere de güvenim azaldı sevgiye inancım gitti yoksa Ahmet Mehmet meselesi değil arkadaşlar....

Ne bas abisi ne sefi ya? Abi demismis sonra asik olmus da bilmem ne. Namazinda niyazindaymis iyi insanmis, zarar gelmezmis. Nasil bi dunya bu, neyin kafasini yasiyosunuz ya?

Arkadasim hoslandin mi birinden, git acik acik sor, beni seviyor musun, ne dusunuyorsun benim hakkimda. Iliskinin adini koy, arkadas cevresiyle tanis, kendini tanit. Acik acik yasa ne yasiyosan. Ne bu gizemli hareketler, internette konusmalar.

Evet haklısınız bende sizin gibi düşünürdün dul bekar takmazdım ay bekar nasıl dulla evlenir senin neyin eksik dedikleri halde ama karşılaştığım erkeklerin yaptıkları aynı şeylerden sonra fikrim değişti ikisinde de kadın boşanınca hepten işkillendim yaptığı inkar kırıcı davranışları beni iyi erkekler olsaydılar karıları terk ettirmez dedirtti ama hemcinslerim beni yanlış anladılar ki yok karşılık göremeyince kötü demişim mesele karşılık görememe değil ümit verip kalp çalıp inkar etmeleri beni kırdı özgüvenimi azalttı....

İlki sanal zaten ilanı aşk etti kaç ay benle o şekik konuştu sonra işine gelmeyince ben dost gözüyle bakıyorum dedi şok oldu düğümlendi kelimeler araştırsım sanalda sitemden onun genç kızlara kafayı takan bir sahtekar olduğunu öğrendik....

İkincisi zaten dolaylı ilan aşk etti arkadaşım da sordu seviyor musun diye ortada bir kalp var dedi arkadaşımda seni seviyor ama sorunlarından dolayı uzak duruyor dedi her şeyiyle sevdiğini gösteriyordu ama sonunda her şeyi kıvırıp yok öğrencimsin de yok bilmiyorum, suç inanıp sevmekse ben safım iyi niyetliyim arkadaşlarım dedi karılarının ahını alanla mutlu olamazsın gibisinden bir sürü şey dediler ben yaşamadan boşanmışlar kötü arızalı düşünmek istemedim......

Garip seyler yasayip, insanlara garip nasihatler vermeyin lutfen..
Su pozitif ayrimciligi da abartmayin artik. Ariza kadin yok mu zannediyorsunuz?
Ben bosanmis bir kadin olarak, bosanmis bir adamla evlendim. Esimi her gecen gun daha cok seviyorum. Bu evlilikse, bu bir erkekse once ki neydi diyorum..

Boşanmışlıkla alakası yok bu durumun insanlıkla alakası var, kaldı ki kullanmak isteselerdi sizinle ilişkiye başlarlardı zaten. 18 yaşında platonik takılmak belki olabilir de belli bir yaştan sonra hele sizden çok büyük bir adam ne anlamış olabilir msnde yazışmaktan anlamam.

hmm konu sahibinin şu noktada hakkı var bir kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz
ama belli de olmaz boşanmanın sebeplerine bakmak lazım

Ben boşanmış, evli, bekar vs diye kategoriye ayırmamak taraftarıyım. Kadını da erkeği de eğer sağlam karakterli değilse evliyken de bekarken de yapıyor. Ben de boşanmış bir kadınım ama inanın bakire gezip dünyayı en çirkin tabirle donunda sallayan arkadaşlarımdan daha namusluyum. Erkeklerin de iyisi kötüsü var. Dikkat edip kendini korumak gerek elbet ama kategori taraftarı değilim.

'Konunun bosanip bosanmamayla alakasi yok' diye aciklama yapmissiniz ama ya konu basliginiz ve bosanmis erkeklerden uzak durun cumleniz?

Sizin yasadiginiz sorunlar sizin yanlis secimlerinizden kaynaklanmis, ayni seyleri bekar erkekler de yasatabilirdi size...

Evli olup da evliligi tamamen karisini sadakat ve ozverisiyle yuruyen erkekler gibi, bosanmayi iki taraf da istemedigi halde aileler, asilamayan sorunlar vs yuzunden ayrilan ciftler gibi, bekarken onlarca kiz tarafindan terk edilen bir erkegin sorunlu ilan edilen bosanmis adamdan farki olmadigi gibi, yani sizin de sonradan kabul ettiginiz gibi olayin bosanmayla alakasi yok...

Hepimiz yanlis tecrubelerden hareketle hayatimiza net cizgiler cekersek isimiz zorlasir...

Belki siz bu dediklerinize ve yasadiklariniza ragmen bosanmis bir adamla harika bir evlilik yapacaksiniz...

Cunku anlattiklarinizdan yurumeyecegi belli iliskilerden medet umdugunuz anlasiliyor, belki artik daha makul bakacak, daha saglikli degerlendireceksiniz olanlari...

Ya da burada kizlara tavsiye verirken kendiniz ayni hataya tekrar duseceksiniz...

Konu basliginizi bir kenara koyalim, genc kizlara ikili iliskiler konusunda dikkatli olmalarini soyleyelim...

Ama inanin onlar bizim yasadiklarimizdan ve yazdiklarimizdan ders almak yerine kendileri yasayip, aci cekip gercegi oyle ogrenecekler...

Hayat boyle bir sey, hicbirimiz tecrubelerden daha yuksek sesli konusamiyoruz...

Yaşadıklarınız yüzünden önyargıya kapılmışsınız beş parmağın beşi bir değil,arkadaşlar son cümlenize takılmıslar sadece ve hakkılar boşanan her insan sorunlu değildir ,geçmiş olsun

Ben boşanmış bir kadın olarak bekar bir erkekle evlendim. Önemli olan kişiliktir ama dul olması değil. Sevgilim de uzun bir ilişki yaşamıştı benim evliliğim kadar ilişkisi sürmüş. Ben de diyorum bu adam nerde o müsvette nerde.

yüz bulamayınca triplere girmişsin, kötülemişsin insanları. yaşın küçük gibi geldi bana. ergen triplerine benziyor yazdıkların. bir de tutmuş insanlara nasihat veriyorsun

Kardesim bu sitede bosanmis kadinlar var onlari rencide etme istersen, senin kendi kismetsizliginmis

bişey yaşamamışsın ki. beraber falan olup ha ben seni arkadaş olarak gördüm kusura bakma dememişler ya. başlamamış bile. fikirleri değişmiştir tanıyınca bitmiştir vs.
bence ilişki algın kaymış. böyle tavsiye vermeye yetkili olduğunu düşündüren 2 boşanmış adam tanıman mıdır?birliktelik bile yok. 2side siyah saçlı olsa siyah saçlılarla evlenmeyin mi diyecektin. boşanmış olmalarıyla sana ilanı aşk edip sonra caymalarının bi alakası yok çünkü. belki biraz kendine bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…