Genç Kızlara Bir Nasihat:Boşanmış Erkeklerden Uzak Durun.Çünkü....

kime neye nasıl güveneceğimizi şaşırdık

İLKİNCE KÜÇÜK VE TECRÜBESİZDİM HEMEN İŞNANDIM KOSKOCA ADAM NAAMZLI NİYAZLI YALAN SÖZYLECEK DEĞİL YA AMA BENDEN ÖNCE HEMDE EVLİYKEN BAŞKA BİR GENÇ KIZI DA KANDIRMIŞ ŞOK OLMUŞTUM BUNU UNUTMUŞTUM EN SON HOCAM İNKAR EDİNCE KAPANMIŞ YARAMI KANATTI HEPSİ AYNI DEDİM ARTIK...

HOCAM 4 YILDIR BOŞANMIŞTI AMA EŞİ ÇOCUĞU GÖZTERMEDİĞİ İÇİN HALA KÖTÜ DURUMDA DİĞER HOCAM DA DEMİŞTİ KAFAYI YEMİŞ ONDAN İSTEDĞİM RUHUMU YORDU BARİ İTİRAF ETSEYDİ EVET İSTEDİM DÜŞÜNDÜM AMA OLMAYACAĞINI ANLAYIP VAZGEÇTİM DİYEBİLİRDİ BENİ PARANOYAK DURUMUNA SOKTU ÖĞRENCİM GİBİ SEVİYORUM DEDİM KAÇ HAFTA ÖNCE ARKADAŞIN BAHANE GÖZLERİNE BAKMAK İSTİYORUM DEDİ BURDA YANLIŞ ANLAŞILIACAK DURUM YOK AMA YİNE BEN SUÇLANDIĞIM İÇİN ÜZÜLDÜM YÖNETİM KONUMU SİLEBİLSE KEŞKE...

NEDEN ÜZERİNİZE ALINDINIZ BEN BÜTÜN BOŞANMIŞLAR MI DEDİM HATTA BOŞANMIŞ KADINI SAVUNURUM KOLAY KOLAY YUVASINI YIKMAZ İSTİSNALAR HARİÇ...

İcerigi silmek ya da degistirmek yasak...

Daha evvel sanalda bir gonul maceraniz olduguna gore bilirsiniz buyuk harf kullanmak da...

İcerigi degistirmissiniz ama konu basliginiz ve onceki icerik 'bosanmis erkekler iyi olsa birakilmazlardi' seklindeydi...

Ben de 'bosanmamamis olmama' ragmen butun bosanmislara arizali demenizi yanlis buldugumu yazdim...

Bu durumda bosanmamis bir kadinsam neyi nasil uzerime alinmis olacagim?

Enteresan....

Burada size bosanmis insanlari incitmeyin diye uyarida bulunanlara saldirgan tutum sergileyeceginize keske hincinizi size bunlari yasatan adamlardan cikarsaydiniz...

Yasadiklarinizin sorumlusu biz degiliz, genc kizlara nasihat vermek adi altinda iceriginin yanlis oldugunu kendiniz de sonradan anlayip degistireceginiz bir konu acacaginiza teselli isteseydiniz yardimci olunurdu...

Tekrar ediyorum, ben bosanmis bir kadin degilim, buna ragmen konunuzun ilk hali bosanan insanlari rencide ediyordu, bunun siz de farkindasiniz ki degistirmissiniz...

Zaten oyle olmasa neden degistirecektiniz?

Hem forum kurallarini cigniyor hem de olmadik ithamlarda bulunuyorsunuz...

İnsanlara hak etmedikleri sekilde davranirsaniz size de oyle davranirlar...

Yasadiklariniza bir de bu acidan bakin...

Ben de bosaniyorum. O halde benim hakkimda da mi boyle dusunecekler. Fazla duz mantik olmus. Aksine ben esimi birakiyorum.

cnm olurmu hiç . hiçbir kadın durduk yere boşanıp yuvasını yıkmaz. konu sahibinin demek istediği genelde boşanmalarda sorunlu taraf erkek oluyor. o yüzden boşanmış bir erkekle birlikte olurken iki kez düşünülmeli

evet sonradan düşününce mantıklı buldum kadınlar dayak yese aldatılsa bile kolay kolay yuvalarını yıkmıyorlar konu sahibinin üstüne çok gittik özür dilerim kendi adıma ilk düşüncem yanlış oldu.

Bazen yaşananlar bunu söyletiyor insana kimse darılmasın arkadaşa. Ama bekarlar dullarla evlenmesin demeyelim de saf gözü açılmamış insanlar feleğin çemberinden geçmiş her türlü katekulleyi bilenlerle evlenmesin diyelim çünkü sen iyikik yaparsın o altında bin hainlik arar iyiliğe küstürür insanı

pek tercih sebebi olmasalar iyi olur..... (yaşadıklarımdan dolayı şahsi kanaatimdir, kimseye herhangi bir ithamda bulunulmamaktadır...)

bencede dul bir erkekle evlenirken çok çok iyi düşünüp tartmalı gerekirse ayrıldığı kişi ile irtibata geçmeli soruşturulmalı

bencede dul bir erkekle evlenirken çok çok iyi düşünüp tartmalı gerekirse ayrıldığı kişi ile irtibata geçmeli soruşturulmalı

nasıl yani ayrıldığı kişiyle irtibata mı geçilmeli????
karşıdaki kadına da yazık değil mi, kim ister ki zamanında ne hayaller kurarak evlendiğin ama yürütemediğin adamın sevgilisi karşına çıkacak "ben bu adamla evleneceğim de siz neden ayrıldınız vs vs" diyecek..çok üzücü bence ..
evleneceğemiz kişi illa bi açıklama yapacaktır bunu yeterli bulmuyorsak ya da adamın söylediğine daha başta inanmıyorsak, bize güven vermiyorsa hiç evlenmemek lazım, eski eşe ulaşarak belki de onun kabuk tutan yarasını zedelemek değil...

Bence kimse kimseye benzemez. Kadın da olsun erkekte olsun. Eğer söz boşanma yada uzun birliktelik te ayrılık ise(hatta bence her boşanmış olmasa da farketmez) ilişkiye başlamadan önce insan araştırıp soruşturmalı. Kimdir nedir ailesi çevresi nasıldır. Türk Erkeği ise annesi ile ilişkisi nasıl. Bir bakılmalı.
Öyle genelleme yapmadan önce Tanrı akıl vermiş mantık vermiş önce sen bir verilen hediyeyi kullan sonra milleti aynı kefeye koy!

Misal çok yakınım 2 boşanmış adam tanıyorum. Biri 2.evliliğini yapmış ondan da ayrılmış. Çevresine çocuklarına hep dert olmuş, üstelik agresif şiddet sorunu olan, ömründe sorumluluk almamış insan müsvettesi. Hatta birinci eşi o kadar çok acılar çekti ki,dayanamayıp sözünün dinlemyeceğini bile bile, insanlık namına, 2 yi uyardı. Neyin içine girdiğini bilmiyorsun diyerek. Ne oldu olan yeni gelen kadına ve ve doğan çocuğa oldu. Aklını kullanaydı bir kıskançlık krizi olmadığını anlayıp, tüm bu acıları o da çekmezdi. Şimdi bu kadın da mı genelleme yaparsa haklı mı olacak, ahmak mı?!!!

Diğer örnekte tam tersi, bir boşanma örneği. Adam sorumluluk sahibi sevgi dolu, sakin, tartışma sırasında bağırmadan, etmeden sadece derdini anlatan, kendi işi parası herşeyi olan, boşandıktan sonra da öyle hatun peşinde koşayım gönlümü azıcık rahatlatayım falan dememiş, kendini çocuğuna adamış bir baba. Boşanma sebebi ise karakter uyuşmaması ve eski eşinin öfke problemi. Yoksa eski eşi de kötü biri değil. Sadece psikolojik etmenler.

Yani herzaman derim bu adam mutluluğu bir çoklarından hata benden bile çok hakediyor. Ve Rabbim ona, onu anlayacak, sevip sayacak, çocuğunu kırmadan ona kol kanat gerecek, bol bol sevgi gösterip onunla zamanını harcamadan keyif alacak, ne bileyim üçüncü ama baba kız bağını daha da sağlamlaşrıracak, güvenilir ve sevimli, neşeli bir eş göndermesi için dua ediyorum. Şimdi bu da boşanmış, öbürü de boşanmış biri için allah onu kadınları ondan korusun diye dua ederken, diğeri için allah onu mutlu edecek bir bayan göndersin diye dua ediyorum.

Ay çok uzattım, ne yazacağım varmış :-D )
Kısaca adamların ikingülüşüne değil adamın kumaşına bakın. Akıllı davranın ne kendinizi ne de sinir katsayının kullandırtmayın. Bu malları da ay bunla gönül eğlendirdim. Öbürünü de kullandım başıma bir şey gelmedi gelsin yenisi ohh moduna alıştırma etrafa sanmayın...
Bir de atarlandım. Artık gidebilirim.
Öptüm canlar B-)

cnm tabiiki yüz yüze olmaz. mesela benim arkadşım dul bir erkekle tanıştı aşık oldu. boşandığı kızı tanıyan birkaç kişi kızın yaşadığı sorunlardan erkeğin ailesi yüzünden boşandığından fln bahsetmiş.öğrendik. dolaylı olarak yani birileri aracılığıyla kızla irtibata geçilebilir demek istedim

ne ayıbı şekerim? yazdıklarından senin olgun biri olmadıgını anlayan anlamıştır, silmeseydin keşke konuyu...

adam seninle başta ilgilenmiş sonra da ya da öyleymiş gibi yapmış sonra da kestirip atmış, ne var bunda? digerinde ise sen peşinden koşmuşsun, her hareketini senden hoşlandıgına yormuşsun. kendi kendine gelin güvey olmuşsun. sonra adam yine yüz vermeyince kötü ilan etmişsin. bence sen kendine bakmalısın.

Öyle kafanıza göre içerik silemezsiniz, yönetim konularınızı silmek yerine iceriği geri getirecek.

Bosanmislar da bekardir hanimefendi, adam sizi begenmemis tek sorun o, psikolojisinin bozuk oldugu sizin tahayyulunuz

ilk mesajını sildin ne oldu şimdi
ben arkadaşların alıntılarından gayet güzel okudum ilk mesajını

bana da ergen gibi geldin kusura bakma da
üniversite 3. sınıf gibi bir lafın var ama sanki
15 yaş ergeni gibisin

eğer konun doğruysa hayat 2 erkekten ibaret değil
hayırlısı böyleymiş...

Konunu sildigin icin okuyamadim sadece basliga yorum yapiyorum.

Bir insan bosandi diye etiketlenmez. Bosanmis erkeklerden uzak durun cunku .......... degil, evli erkeklerden uzak durun cunku........

bosanan insanlarin vebali ilan edilmesinden hoslanmiyorum.
uzgunum size hak vermiyorum.
benim esim 10 yillik evlilikten sonra ayrilmis bir de yavrusu var.
anlattiginiz olaylari bekar kisilerle de yasayabilirdiniz ki cok yasayan var.
ki sizin anlattiklariniz hicbir sey,neler okuduk burada.
sadece duygusal yara almissiniz gerci azimsanacak bir durum degil ama yasiniz genc sanirim unutursunuz.
ben iyi ki esimle evlenmisim diyorum,ailesi disinda sorunumuz yok sukur,
biraz toparlandiktan sonra insanlari kisiliklerine gore degerlendireceginizi umuyorum,medeni durumlariyla degil.
iyi gunler.

yorum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…