- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
BENİM KENDİME GÜVENEMDİĞİ NERDEN ÇIKARDINIZ BEN BU OLAYLARDAN SONRA ÖZ GÜVENİM AZALMIŞTIR ERKEKLERE HELEBOŞANMIŞLARA GÜVENİM GİTMİŞTİR.KİMSEYE ZAYIF ANLARINDAN FAYDALANACAK KADAR İHTİYAÇ HİSSETMEM ONLAR BELKİ EGOLARINI BENLE TATMİN ETMEK İSTEDİ.boşanmış olduklarını biliyordunuz ama sanki siz de o dönem ki ruh hallerinden faydalanmak istemişsiniz gibi hiç kusura bakmayın.sanki sizin kendinize güveniniz yok gibi insanların zayıf anlarından faydalanmaya çalışıyorsunuz sanki
Diger kisimlar bir yana son cumlenize takildim...
'İyi insanlar olsaydi esleri birakmazdi' demissiniz...
Bosanmis biri olmamama ragmen rahatsiz etti bu cumle beni...
Evliligi yolunda gitmeyen herkesi ayni kefeye koymus, sorunlu ilan etmissiniz...
Yarin siz de evlenip bosansaniz sizi de esiniz kotu oldugunuz icin birakmis mi olacak?
karşılık göremeyince kötü olmuşlar
BENİM KENDİME GÜVENEMDİĞİ NERDEN ÇIKARDINIZ BEN BU OLAYLARDAN SONRA ÖZ GÜVENİM AZALMIŞTIR ERKEKLERE HELEBOŞANMIŞLARA GÜVENİM GİTMİŞTİR.KİMSEYE ZAYIF ANLARINDAN FAYDALANACAK KADAR İHTİYAÇ HİSSETMEM ONLAR BELKİ EGOLARINI BENLE TATMİN ETMEK İSTEDİ.
Evli adamla "sanal ilişki" yaşamış. Adamın boşanmasını beklemiş, sanki boşanınca ilişkileri çok da güzel olacakmış gibi. Adam boşanıp özgürlüğünü ilan edince, konu sahibini sallamış. Ona bozulmuş.
Hocasıyla arasında hiçbir ilişki olmamış, arkadaşları ve kendisi hocanın hareketlerini flörte yormuş. Adam öyle bir niyetim yoktu deyince bu sefer adam arıza oluvermiş.
Arıza kimde acaba?
adamların bu zamanlarda kafalarının karılık olacağını düşünemediniz mi
BAKIN BEN BAŞKA GÖZLERLE BAKMADIM ONLAR SAMİMİ OLUNCA SAFTIM BEN DE KAPILDIM NE BİLEYİM KARIŞIKSA ONA GÖRE DAVRANACAKLARI MESAFELİ OLACAKLARDI YA DA KARARLI HAKSIZLIĞA UĞRAYAN BEN HATALI OLANDA BEN BELKİ BİRAZ OLDU AMA ONALRIN YAPTIĞININ ÇEYREĞİ BİLE DEĞİL...
ÖNCEKİ KONUMA BAKARSANIZ VEYA YORUMLARIMA ÖYLE OLMADIĞINI ANLARSINIZ AYIP BE NE YÜZ BULAMAMSI NE TRİPİ BEN HİÇBİR ERKEĞİN ŞİMDİYE KADAR PEŞİNE DÜŞMEDİM TAKİ ONALR BİR ŞEY YAPIP KALBİMİ ÇALARSA ÖYLE KONUŞURUM YAPTIMDA PİŞMAN DEĞİLİM...yüz bulamayınca triplere girmişsin, kötülemişsin insanları. yaşın küçük gibi geldi bana. ergen triplerine benziyor yazdıkların. bir de tutmuş insanlara nasihat veriyorsun
tamam tecrübe olmuş size işte.tecrübe değerlidir
İNSANLAR ÖYLE MASKE TAKARLARKİ NE KADAR TECRÜBE YAŞASAN DA BOŞ HEM GEREK KALMADI MANTIK EVLİLİĞİ YAPMAYA KARAR VERİM AŞK ÇOK GÜZEL AMA BU GİBİLERİ YÜÜNDEN UZAKLAŞTIM CANIM YANSIN İSTEMİYORUM...BELKİ BAŞKALARINA NALTARAK FAYDALI OLMAK İSTERİM...
hayal kırıklıkları yaşamışsınız, kalbiniz kırılmış anlayabiliyorum. ama iyi olsalardı zaten eşleri bırakmazdı gibi bir genellemeye katılmıyorum. kimin hangi sebeple ayrıldığını nerden bilebiliriz ki.. belki o erkek de mutsuz oldu, aradığı sevgiyi sıcaklığı bulamadı evliliğinde..
BENDE BUNU DEMEK İSTEDİM AMA YANLIŞ ANLAŞILDIM.Boşanmış biriyle evlendim, hiç pişman değilim hatta tavsiye ederim, ilk evliliklerinde yaptıkları hödüklüklerin farkına varıp, bir daha yapmamak gibi bir durumları var =))
Herkes bir değildir
Namazında niyazında olmak da kriter değildir, insan kuldur ve nefis sahibidir, hepsi hataya müsaittir...
Ayrıca boşanmalarda hep kadınlar erkekleri bırakmıyor bunu da unutmamak lazım...
BENİM KIRGINLIĞIM ERKEKLER NEDEN HER ŞEYİ YAPIP UMUT VERİP SONRA İNKAR ETMELERİ BURDA SORUN O KİŞİLERİN YAPTIĞI HAKSIZ TAVIR VE DAVRANIŞLAR BEN YANLIŞ ANLAMADIM KENDİLERİ BANA ÜMİT VERDİ SONRA SEVDİĞİMDE İNKAR ETMELERİ SANKİ BEN PEŞLERİNE DÜŞMÜŞÜM SANKİ BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM KÖTÜ DURUMUNA SOKMALARI KENDİME ÇABUK GÜVENDİĞİM İÇİN KIZIYORUM...'Konunun bosanip bosanmamayla alakasi yok' diye aciklama yapmissiniz ama ya konu basliginiz ve bosanmis erkeklerden uzak durun cumleniz?
Sizin yasadiginiz sorunlar sizin yanlis secimlerinizden kaynaklanmis, ayni seyleri bekar erkekler de yasatabilirdi size...
Evli olup da evliligi tamamen karisini sadakat ve ozverisiyle yuruyen erkekler gibi, bosanmayi iki taraf da istemedigi halde aileler, asilamayan sorunlar vs yuzunden ayrilan ciftler gibi, bekarken onlarca kiz tarafindan terk edilen bir erkegin sorunlu ilan edilen bosanmis adamdan farki olmadigi gibi, yani sizin de sonradan kabul ettiginiz gibi olayin bosanmayla alakasi yok...
Hepimiz yanlis tecrubelerden hareketle hayatimiza net cizgiler cekersek isimiz zorlasir...
Belki siz bu dediklerinize ve yasadiklariniza ragmen bosanmis bir adamla harika bir evlilik yapacaksiniz...
Cunku anlattiklarinizdan yurumeyecegi belli iliskilerden medet umdugunuz anlasiliyor, belki artik daha makul bakacak, daha saglikli degerlendireceksiniz olanlari...
Ya da burada kizlara tavsiye verirken kendiniz ayni hataya tekrar duseceksiniz...
Konu basliginizi bir kenara koyalim, genc kizlara ikili iliskiler konusunda dikkatli olmalarini soyleyelim...
Ama inanin onlar bizim yasadiklarimizdan ve yazdiklarimizdan ders almak yerine kendileri yasayip, aci cekip gercegi oyle ogrenecekler...
Hayat boyle bir sey, hicbirimiz tecrubelerden daha yuksek sesli konusamiyoruz...
bişey yaşamamışsın ki. beraber falan olup ha ben seni arkadaş olarak gördüm kusura bakma dememişler ya. başlamamış bile. fikirleri değişmiştir tanıyınca bitmiştir vs.
bence ilişki algın kaymış. böyle tavsiye vermeye yetkili olduğunu düşündüren 2 boşanmış adam tanıman mıdır?birliktelik bile yok. 2side siyah saçlı olsa siyah saçlılarla evlenmeyin mi diyecektin. boşanmış olmalarıyla sana ilanı aşk edip sonra caymalarının bi alakası yok çünkü. belki biraz kendine bakmalısın
Kardesim bu sitede bosanmis kadinlar var onlari rencide etme istersen, senin kendi kismetsizliginmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?