• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genç Kızları Kıskanıyorum

70-80 yaşlarında gibi konuşuyorsunuz, ki o yaşlarda daha pozitif insanlar gördüm. yapamadıklarınızı şimdi yapın geç değil ki
en güzel yıllarım boşa gitti çok ama çok üzüldüm bu yüzden yanıyor içim 18 19 luk güzel giyinen ortamı olan kızları görünce

En dertsiz tasasız geçmesi gereken yıllarımı dört duvar arasında hastane odalarında geçirdim. Yaşıtlarım okula giderken, arkadaşlarıyla gezip tozarken benim tek muhatabım doktorlar ve hemşirelerdi. Bırak makyaj yapmayı tarayacak saçım bile yoktu. Geçmişe dönüp bu günleri telafi edemem ama dimi? Şu anı kurtarabilirim. Şu an tarayacak saçım varsa en güzel şekilde bakımını yaparım. Şu an çevremde iki üç arkadaşım varsa edinebildiğim onlarla vaktimi en kaliteli şekilde geçiririm. Napabilirim başka? Elinizdekilere odaklanmayıp daima kurban rolüne girip hayıflanırsanız asla mutlu olamazsınız. Sağlığınıza bir şey olmasın gerisi hallolur
geçmiş olsun bende yaşadığım travmalardan sonra psikiyatride hastanelere gide gele çok vakit geçirdim.

geçmiş olsun bende yaşadığım travmalardan sonra psikiyatride hastanelere gide gele çok vakit geçirdim.
teşekkür ederim tabii ki zor şeyler yaşamış olabilirsin hayatını istediğin gibi yaşamana fırsat verilmemiş olabilir ama bunu değiştirebilirsin artık yetişkinsin ve bir şekilde kontrolü eline alman lazım yoksa şikayet etmek hayıflanmak çok kolay ama sahip olduklarına da kıymet ver hayat anca öyle yaşanılabilir oluyor

teşekkür ederim tabii ki zor şeyler yaşamış olabilirsin hayatını istediğin gibi yaşamana fırsat verilmemiş olabilir ama bunu değiştirebilirsin artık yetişkinsin ve bir şekilde kontrolü eline alman lazım yoksa şikayet etmek hayıflanmak çok kolay ama sahip olduklarına da kıymet ver hayat anca öyle yaşanılabilir oluyor
teşekkür ederim evet hayatı istediğim gibi yaşamama fırsat verilmedi

Ben de o yaşları sürekli aile baskısı ve yaz tatillerinde tarlada çalışarak geçirdim. Sabahın 4 ünde kalkardık. Tütün kırardık. Ara ara sizin gibi hissettiğim olur. Gençliğimi daha mutlu, daha konforlu geçirmeyi isterdim. Ama ne yapsam fayda etmez. En azından diyorum okudum ettim, öğretmenlik yapıyorum. Eşim çocugum var, 39 yaşındayım. Elimdekiler çok değerli. Ailemizi seçemiyoruz belki, ama elimizden geleni yapıyoruz işte. Geçmişe hayıflanmak yerine geç olmadan Bir şeyler yapın. İş bulun, kendinizi geliştirin, spor yapın. Unutmayın hayat kısa ve kuşlar ölüyor.

Bu düşüncelerle 10 yıl sonra da bu yaşlarınız için hayıflanacaksınız. Geçen zamana bir şey yapamazsınız ama şimdi ve bundan sonrası için yapabilirsiniz.

Dün geçip gitti bugüne odaklan aksi takdirde gelecekte bugünkü halini kıskanacak sın

en güzel yaşlarım gitti 30 oluyorum artık boşa geçmiş bir ömür benimki iş bulamadım ve hayallerimi yaşayamadım.
İş aramaya devam edin bulursunuz umarım. 🙏🏻 Otuz güzel bir yaş bir aydinlanma yaşı. Ben de sizin gibiydim şimdi istediğim gibi yaşıyorum. Bir noktada duzeliyor

70-80 yaşlarında gibi konuşuyorsunuz, ki o yaşlarda daha pozitif insanlar gördüm. yapamadıklarınızı şimdi yapın geç değil ki
Niye yaa ben de benzer baskı ile büyüdüm şimdi kırdım o zinciri kalıbı. İstediğini giyiyor istedigim gibi yaşıyorum. Otuz yaş da gayet genç bir yaş.

Selamlar arkadaşlar foruma yeni üye oldum direk konuya gireceğim 29 yaşında bekar ve işsizim.18 19 yaşındaki çıtır kızları kıskanıyorum 20 21 22 23 lükleride çok kıskanıyorum en kıskandığım ise 18 19 yaşında olup istedigi gibi giyinip makyaj yapıp gezen kızları görünce ölüyorum içim gidiyor çunkü benim ailem çok cahildi ve sessiz sakin bir kız olduğum için beni ezdiler asla istediğim gibi giyinmeme makyaj yapmama izin vermediler.Hayatımda da herşey hep ters gitti ..Çok büyük acılar yaşadım çok canım yanıyor ve dertleşebileceğim kimsem yok.Boşa geçen bir hayat benimkisi hiç mutlu olmadığım için de artık hayatımın geri kalanı için yaşayacak enerji bulamıyorum.
Bugün kadınlarkulubune gençlik iksirim olsaydı hediye ederdim.Ne oluyor size yahu neneler bile kop kop oynuyor koşuyor zıplıyor

Oturup sacma sapan tanimadan etmeden insanlarin hayatlarini kiskanmayi biraksana ya bu ne ezikce bir sey ? Git yap kendine makyaj bak kendine 29 yasinda insan yasli mi oluyor ? Sizin gibi birini gorsem yanimda selam vermem ya insani aşagiya cekersiniz siz.

Ohh şükür 34e merdiven dayadım kıskanılan kategoriden çıkmışım. Bugün de nazar ve kem gözden yırttım
Sus ben kıskanıyorum . 10 kere 30 ve 40 arasını yaşamak isterim . Şimdi 40 oldum cazip değil. Seçenek verseler 10 tane hepsi de 30 ile 40 arası olurdu🫠🫠 nazar ve kem göz cıkss oku gari kendini

Hayatımda bir günü bile değiştirmek istemem çok acı şeyler hissettim ama şuan bu aşamadan memnunum ve herşey farklı olsaydı şuan burada olamazdım. Düşünme şekliniz olumsuz eğer tecrübe diyip çantanıza atmazsanız kanser olursunuz Allah korusun

Hala geç değil 30 lu yaşlarında süslen giyin kuşan gez
20 ler istediğim gibi olmadı ama 30 larımı doyasıya yaşadım de

Back
X