Genç Kızların Diyet Günlüğü

Merhaba kizlar♥Herkese bawarilar♥
Mende yeni katildim.Daha kilomu bilmiyorum tartilmadim moralimi bozmak istemiyorum)))Bu gun diyete bawladim ilk Asamadan sonra tartipmayi duwunuyorum)

Merhaba kizlar♥Herkese bawarilar♥
Mende yeni katildim.Daha kilomu bilmiyorum tartilmadim moralimi bozmak istemiyorum)))Bu gun diyete bawladim ilk Asamadan sonra tartipmayi duwunuyorum)

Merhabalar :) hadi bakalım, başlayarak yolun yarısını almışsın zaten canım:) bol paylaşım bekliyorum senden :):):)

Sabah: ceviz, kaymak, çeçil peyniri, domates, 5 zeytin

Öğle: cevizli pestil(köme), fındık, siyah kuru üzüm, 1yeşil elma tarçınla

Akşam: 2yumurtadan sucuklu yumurta, yarım poaça, yoğurt, siyah kuru üzüm

Bugün menüm çok dandik oldu kızlar ya 😂

Sanah: cevizli pestil, kuru üzüm, fındık

Öğlr: peynir, salatalık, 4zeytin, 1 incir, keçiboynuzu

Alşam: yoğurtlu ıspanak, kuru üzüm, kuru dut

Spor: leslie 3mil 👍

Kızlar kuruyemiş işini abarttım iki gündür ya😬😬 ama napim cnm tatlı bişeyler çekiyo, en azından çikolata yemekten iyidir di mi 😇

Merhaba, 18 yaşındayım üniversite 1deyim ve yurtta kalıyorum. Yurtta sürekli donmuş gıdalar ve kızartma türü şeyler yemek zorunda kalıyorum. Boyum 1.63 Kilom 60. Sadece belten altım kalın, kalça basen ve bacaklarım fazla. 38 veya 40 beden pantolon giyebiliyorum, etek giyemiyorum üstüm ince olsa bile:( egzersiz yapmaya çalışıyorum ama ürtiker diye bi hastalığım olduğundan terlemel de yasak, napıcam bilmiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kuruyemiş işini abarttım iki gündür ya😬😬 ama napim cnm tatlı bişeyler çekiyo, en azından çikolata yemekten iyidir di mi 😇

Evet Ecemcim, kesinlikle basit şekerlerden çok çok daha iyi çünkü bunlarda şeker life bağlı, bu da onu kompleks şeker gibi yapıyor. Tabi sen yine de abartmamaya çalış. Abartıdan kastın ne kadar mesela?

Merhaba, 18 yaşındayım üniversite 1deyim ve yurtta kalıyorum. Yurtta sürekli donmuş gıdalar ve kızartma türü şeyler yemek zorunda kalıyorum. Boyum 1.63 Kilom 60. Sadece belten altım kalın, kalça basen ve bacaklarım fazla. 38 veya 40 beden pantolon giyebiliyorum, etek giyemiyorum üstüm ince olsa bile:( egzersiz yapmaya çalışıyorum ama ürtiker diye bi hastalığım olduğundan terlemel de yasak, napıcam bilmiyorum :(

Hos geldiniz..hic uzulmeyin karar verin ve yapin..Her wey guzel olucak siz istedikten sonra her gun yediklerinizi yazarsaniz bizden dogru bildiklerimizi soyleriz bawarilar dilerimm

Bence cok guzel ve saglikli devam ediyosunuz..♥tabiki cikolatadan iyidir

Evet Ecemcim, kesinlikle basit şekerlerden çok çok daha iyi çünkü bunlarda şeker life bağlı, bu da onu kompleks şeker gibi yapıyor. Tabi sen yine de abartmamaya çalış. Abartıdan kastın ne kadar mesela?

Kesinlikle👍 ama gözmü doyuramadım ya 😄 bi salkım kuru üzüm düşün mesela :D doyamadım doyamadım bugün öğlen de kuru meyveli müsli yaptım ya😕 yine de sağlıklı bişeyler yiyorum en azından diye motive ediyorum kendimi👍

Merhabalar tatlım :) eveeet aynı dertten muzdaribiz 😕 rahatsızlığın için üzüldüm canım yaa, en azından yediklerini kontrol etmeyi dene bakalım :) paylaşımlarını bekliyorum, ben buralardayımmmm 😋

Selam kizlar ben hülya 18 yasindayim 76:(kiloyum boyum 170 birbirimize destek olalim ve bu isi basaralim yeter artik ya ben de zayif ve güzel olmak istiyorum:(

Bir zamanlar o kilolarda olan biri olarak söylüyorum acele etme ve büan önce başla kuzum :) ki senin boyun uzunmuş ne güzel, kilo verdikçe manken gibi olucaksın 😍 paylaşımlarını bekliyorum canım, bürlikte başaralım evet 😘

Kızlar her gün sabah ve akşam basen ve kalça için hareketler yapıyorum, sabah kendimi kısıtlamadan ve abartmadan kahvaltı yapıyorum, mesela bugün öğleyi simitle geçiştirdim ama bi de dondurma yedim, akşam da ızgara tavuk yedim. İnşallah şu kalçam erir, ama kahve sorunum var kahveyi çok seviyorum. Nescafenin bol kahvelisini içiyorum acaba diyeti etkiler mi? Bi de aralarda form bisküvi yiyorum inşallah kilo yapmaz 😔

Bir zamanlar o kilolarda olan biri olarak söylüyorum acele etme ve büan önce başla kuzum :) ki senin boyun uzunmuş ne güzel, kilo verdikçe manken gibi olucaksın 😍 paylaşımlarını bekliyorum canım, bürlikte başaralım evet 😘

Önerileriniz için çok tesekkürler:)iyi ki uye olmusum buraya benim icin cok iyi motivasyon kaynagi oldu ve desteklerinizle daha da cok hirslandim sonuna kadar devam;)!!

Sabah: ceviz, peynir, domates salatalık, 1yumurta, 6zeytin

Öğle: ev yapımı müsli 😍😍😍

Akşam: sebzeli et sote, ayran

Spor: 30 dk leslie ve kalça egzersizleri için küçük bi başlangıç👍

Back
X