- Konu Sahibi EceminKahveAskii
Merhabaa
ben bende 21 yaşındayım 63,3kg
hedef 55 olmak![]()
Merhabalar kuzu :)
Boyun kaç, neler yapıyosun zayıflamak için?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa
ben bende 21 yaşındayım 63,3kg
hedef 55 olmak![]()
Merhabalar kuzu :)
Boyun kaç, neler yapıyosun zayıflamak için?
merhabaMerhaba ben de 20 yaşındayım ne bulduysam yiyenlerdenim, iradesi sağlam olanlara imrenerek bakıyorum alması kolay vermesi çok zor![]()
merhaba
alması zor vermesi kolay olsaydı ya![]()
Ah keşke tek dileğimiz ama malesef![]()
boy 1,57 tatlım
65 idim 63kgya düştüm neler yaptım hımm günde 400 ile 1000 kalori arasında dikkat ediyorum![]()
Ahh aynı boydayız
Vuhuu 2kg gitmiş bile![]()
Merhaba ben de 20 yaşındayım ne bulduysam yiyenlerdenim, iradesi sağlam olanlara imrenerek bakıyorum alması kolay vermesi çok zor![]()
Merhaba kuzu:)
diyet yapcan mı bizle
![]()
Evet kızlar bende kilo vermek istiyorum ...
Sabah: kaymak ,ceviz, 6zeytin, domates, azcık peynir
Öğle:1 yumurtayla 2 çk lor peynirden dereotlu omlet, yoğurt, 1 incir
Akşam: 2kepçe mercimek yemeği,yoğurt, 2ısırık paçanga, 1çorba kaşığı muhallebi
2.günün karatayı da akşam biraz kaçamaklı oldu 😇
Tam olarak uyup da kilo verdiğin bir liste var mı? :)
Ahh bugüne kadar bisürü diyet yaptım canm yaa :) şimdilerde karataya uygun bişiler yapmaya çalışıyorum.
Karbonhidrat diyetiyle güzel kilolar vermiştim ama![]()
Rica ederim canım, light bisküvi derken eti form veya mavi yeşil ürünlerinden yiyebilirsin. Ama yarım paket ye, kalorisi 100ü geçmesin. Kalanını da bir başka ara öğününde yersin :) Abur cubur için dediğim gibi muhakkak sağlıklı ara öğünleer yapman gerekiyor canının çekmemesi için.
teşekkkür ederim canım:))Merhabalar canım, hoşgeldin :) nickin harikaaaa :) çok sevindim bir tıpdaş daha aramızdaaaa :) kaç yaşındasın, dönem kaç??
Aynen destek olalım birbirimize, dertleşelim bi yandan da zayıflayıp güzelleşelim
😘😘