• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genc ruhu yokmus!!!

O açıdan bakınca öyle gerçekten. Bilerek, normale dön diye yapıyor olabilir. İyi niyetindendir muhtemelen.

ben 3 yıllık evliyim ilk yıl özellikle pek konuşmazdım pek gülmezdim vş. hem küçük bir aileden gelmiştim kalabalık beni şıkıyordu hem de kendi aralarındaki mevzuları konuştuklarından ben pek dahil olmuyordum olamıyordum.. hayatımı konuşarak anlatarak kazanan inşanlarla şürekli iletişimi olan bir öğretmenim ama o ortamda öyleydim.. zamanla geçti uyum şağladım.. ben de 4 yıl babaanneme bakmış düğünden 3 ay önce kaybetmiştim.. inşanız hep gülemeyiz.. şizi de anlayışla karşılamalılar bence.. eşinize yorum yapmaşı umarım kötü niyet içermiyordur.. öyleşine demiştir.. şürekli şomutmak etrafı rahatşız eder tabi o ayrı.. zamanla alışır kendinizi daha iyi hişşettikçe düzelir bence.. kv niz daha dışa dönük olmaya bilirişiniz öyle bir mecburiyet yok..

not: klavyede problem var ş harfini kullandım kuşura bakmayın.. şevimli oldu okuyunca ama:))))
Evet sevimli oldu gercekten :)Aynen anlattiklariniza katiliyorum onlarin ortak noktalari,yasanmisliklari var birdenbire adapte olamiyorsunki oyle cokta surat asip oturmuyorum tabiki etrafinda negatif enerjiyi kmse istemez ama onun istekleri daha baska giyim kusamim bile daha degisik olsn istiyo farkndaym..Esim annesine duskun biridir ama banada kiyamaz hic cok buyuk sorun olmuyo ama uzmeyede yetiyo

kayınvaliden cok genc... hani simdiye kadar gordugum en genc kayinvalide... sen sakrak olmasini genc olmasina bagliycam,cunku yaslandikca duruluyorlar.ayriyetten birini kendine benzetmek ne kadar dogru,takilma kayinvalidene kizip soylemis olabilir:34:
Evet cok genc ve yas almaktan nefret ediyo biri dese 44 degilde 45sin bozuluyo:))gecenlerde en yakin komsusunun oglunun kinasi uzaktan bi akrabasininda teknede sumnet dugunu vardi sirf teknedeki daha eglenceli olur diye oburunu ekti halbuki kayinbabam birne sen git borine ben gonul koymasnlar demsti komsu teyze aglams gelmedi diye:)Takilmak derken bir kereligine soylenen birsey olsa insan guler gecer ama surekli ayni muhabbet donunce insani sogutuyo

Bir yillik evliyim,kayinvalidem sagolsun iyi bi insan bi kotulugunu gormedim arada her ailede olabilecek seyler disinda bi derdim yok cok sukur.Genc bir kv var 44 yasinda biraz enerjik renkli giyinmeyi gulmeyi eglenmeyi sever sıkıntıya gelemez pek ee ne var bunda daha ne istiyosun diyeceksiniz tabiki bunlar iyi seyler ama gecen gun biraz bi gerginlik oldu esime arkamdan demiski karinda genc ruhu yok aslinda hakli cok sen sakrak biri degilim yani oyleydimde bi kac sene once annemi kaybetmem onun hastaligi baska bi kac sorunum beni biraz durgun vesomurtkan yapti anlamadim hata bende mi yoksa beni boyle yargiladigi icin onda mi ?

Geri zekalı aptal ya. Nasıl sinir oluyorum böyle tiplere! Kayınvalideniz iyi niyetli olsaydı kalkıp bunu eşinize söylemezdi sana gelir güzelce kızım çok durgunsun ne zamandır bir derdin mi var biraz neşeli ol drdi. Kalkıp bunu eşine söylemek ne demek ya.

Aslında şanslısın.Kayınvaliden,içi geçmiş,yaşlı moduna girmiş ve gençleri kıskanıp çekemeyen biri de olabilirdi.

Orta yaş ve üzerinde böyle 2 uç grup var.
Bir uçta hahaaayt ben hala gencim,içimdeki çocuk bla bla diyenler:)))
Bu tipler şen şakraktır,karşılarındaki de öyle olsun isterler.
Gençlere en çok söyledikleri budur : Ben senin yaşında olsam ohooo....

Diğer uçta unumu eledim eleğimi astım diyenler.Bence bunlar daha tehlikeli.
Sosyal hayatları neredeyse yoktur.Dış dünyayla tek bağlantıları çocuklarıdır.
Kendilerini yaşlı sayarlar,öyle davranırlar.Gençlerin gezip tozmasını,eğlenmesini,tatile gitmesini,süslenmesini ve herşeyi :) eleştirirler.
Kendi yaşamadıklarını başkalarının yaşamasına tahammül edemezler.

Aslında şanslısın.Kayınvaliden,içi geçmiş,yaşlı moduna girmiş ve gençleri kıskanıp çekemeyen biri de olabilirdi.

Orta yaş ve üzerinde böyle 2 uç grup var.
Bir uçta hahaaayt ben hala gencim,içimdeki çocuk bla bla diyenler:)))
Bu tipler şen şakraktır,karşılarındaki de öyle olsun isterler.
Gençlere en çok söyledikleri budur : Ben senin yaşında olsam ohooo....

Diğer uçta unumu eledim eleğimi astım diyenler.Bence bunlar daha tehlikeli.
Sosyal hayatları neredeyse yoktur.Dış dünyayla tek bağlantıları çocuklarıdır.
Kendilerini yaşlı sayarlar,öyle davranırlar.Gençlerin gezip tozmasını,eğlenmesini,tatile gitmesini,süslenmesini ve herşeyi :) eleştirirler.
Kendi yaşamadıklarını başkalarının yaşamasına tahammül edemezler.

Gercekten obur turlusunden iyidir,bizle hic yasli muhabbeti yapmaz kafa dengidir cevresi genis yani bize pek sarmaz oyle nerdn gelsiniz nereye gittiniz karismaz,"haaa iyi iyi gezin" der Allah icin kadina kotu diyemem cok iyi bi insan belkide sorun bende zaten kafamda bu donuyo o mu abartiyo yoksa benim icimmi gecmis gercekten?

Bir yillik evliyim,kayinvalidem sagolsun iyi bi insan bi kotulugunu gormedim arada her ailede olabilecek seyler disinda bi derdim yok cok sukur.Genc bir kv var 44 yasinda biraz enerjik renkli giyinmeyi gulmeyi eglenmeyi sever sıkıntıya gelemez pek ee ne var bunda daha ne istiyosun diyeceksiniz tabiki bunlar iyi seyler ama gecen gun biraz bi gerginlik oldu esime arkamdan demiski karinda genc ruhu yok aslinda hakli cok sen sakrak biri degilim yani oyleydimde bi kac sene once annemi kaybetmem onun hastaligi baska bi kac sorunum beni biraz durgun vesomurtkan yapti anlamadim hata bende mi yoksa beni boyle yargiladigi icin onda mi ?

basınız saolsun...tabıkıde hata onda herkezi kendısı gıbı gorecek degılya

Allah annnenizi nur içinde yatırsın
Kayınvalideye gelince hepimiz farklı yaradılışlarda insanlarız
Bazıları şen şakraktır bazılarrı hoppadır bazıları ağırdır
Yaradılışınız ve yaşadıklarınızın sizin üzerinizdeki etkisi asla eleştirirye açık değildir
O keyif ehli diye siz de öyle olmak zorunda değilsiniz

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Başın sağolsun,seni anlıyorum insan yakınını kaybedince çekiyor kendisini biraz, durgunlaşıyor,huyu değişiyor..sorun etme boşver,sorun sende değil,karşındakinin de kendisi gibi olmasını bekleyenlere şaşırıyorum ben... eşin seni böyle sevmiş,içini daha çok bilen de eşin... yapmacıktan gülemez,coşamazsın ya...:30:

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım. :50:
Bende aynı konudan muzdaribim ama bizde durumlar tam tersi.Kayınvalidem Allah için iyi kadındır ama arkadaşın dediği 2.tip kvlerden.Beni arkamdan çekiştirdiğini,oğluna ne bu böyle şen şakrak dediğini zannetmiyorum,hatta bazen hoşuna gittiğini bile fark ediyorum.Ama ne yalan söyleyeyim bende onun biraz daha neşeli olmasını isterdim :31::31: somurtkan biri değil tamam ama ikimiz başbaşa öyle aman aman güle oynaya muhabbet edemiyoruz.Bir yerden sonra fark ediyorum ki hep ben konuşuyorum,gülüyorum o sadece dinliyor..Bende bir yerden sonra kendimi rahatsız hissediyorum kendimi çekiyorum (ne kadar çekebiliyorsam artık :37:) Bu sefer eşim bana kendi annenle konuşurken pek keyifli oluyorsun benim annemle hiç öyle sohbet ettiğini görmedim diyor.ee senin annen böyle desem annesini eleştiriyor durumuna düşüyorum o yüzden susuyorum.öyle geçinip gidiyoruz işte :37:

bir de benim eşimde huy olarak annesine benziyor,benim yanımda öyle değil ama yanımızda 3.bir kişi olduğunda duruluyor nedense.benim ailemde şen şakrak,ilk zamanlarda annemlere gittiğimizde hep kavga ederdik.Ben ona kızıyordum neden surat asıyorsun,keyifsiz duruyorsun benim ailemi sevmiyor musun diye..Ama zamanla öğrendim adamın huyu o,artık takmıyorum..Garip annemde üzülüyor damatını onlara zorla götürüyorum zannediyor,hatta bazen gelmeseydiniz kızım eşin pek keyifsiz zorla mı getiriyosun adamı napıyosun diyor.:27:

ayy bende ne dertliymişim,çok uzattım farkındayım :17: bence kayınvalidenizin söylediklerinin altında art niyet aramayın.Kafaya da takmayın nihayetinde herkesin huyu suyu farklı..Zorla huy değiştirilemez.Ama siz yine de kayınvalideniz için değil kendiniz için daha çok pozitif olmayı deneyin :16:

Back
X