Genç şefimizin umursamazligi

aaa ben de şimdi hatırladım. eğer o adam bu adamsa böyle davranmakta çok haklı.
Ben de bulunduğum birimde sorumluyum, iş hayatım boyunca Güleryüz gösterirsem farklı anlayacak/başka yöne çekecek herkese mesafeli oldum insan hissediyor kesinlikle. Ötekilerle de espriler şakalar muhabbetler.

Bu saatte böyle saçma bir konuyla gelmek istemezdim ama anlam veremiyorum. Çalıştığım yer kurumsal bir yer çalışan patron ilişkimiz kesinlikle yok, çalışana değer verilen ekipce çalıştığımız bir işyeri bizden sorumlu ekip konuşması motive eden sistem oporotorumuz var ve benden 4yas kadar küçük çok genç yaşta ekip konuşmalarında baya bilgili zeki ve bizi düşünerek konuşuyor bu konuda eyvallah. İş anlamında aşırı disiplin kurmuyor genel anlamda rahatız yani bu konuda bana öyle hissettiriyor. Takildigim konu aylardır beraber çalışıyoruz diğer çalışan kızlara karşı yeri geldigi zaman gülüp eglenir , biz aynı servisteyiz hiç şakalasmaz bile. Benimde ciddiyetim var tabi iş haricinde sohbete girmem. Hatta bikac kez uyarı yaptı merak ettiğin konu olursa sor diyerek. Ben her defasında saçma sapan konuyu bile sormak istedigimde geciştirici ve umursamaz tavırları var. Kendisini seviyorum aslında ama neden bana karşı ciddiyetini koruduğunu anlamıyorum istemsiz bı şekilde bende soğuk oluyorum. Bugün serviste bikac kez seslendim duymadı mesajlasiyordu bana sesini yükselterek ve ciddi bı şekilde biraz sesli konusurmusun seni gerçekten anlamıyorum çok sessiz konusuyosun şimdi sor ne diyceksen dedi. Okadar kirildimki. Bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım hatasını anlaması için. Bu arada iş imkanım çok iyi zıt dusersem işten çıkmama sebeb olacak kişidir kendisi. İşten cikartilma korkumda yok aslında sizce artık davranmalıyım. ?
Ciddiyetinizi Koruyun sadece işinizi yapın bosverin.

Baştan siz soğuk durduğunuz için o da mesafeli davranmaya karar vermiş olabilir mi? Adamla ilgili düşüncelerinizi ekipten herhangi biriyle paylaştınız mı? Kulağına gitmiş de böyle davranıyordur belki.

Kasten görmezden geldiğini biliyorum bu konuyu da anlatsaydim kuruntu yaptığımı dusunucektim. Mesela whatsaptan storilerime çok nadir bakar yada hiç bakmaz özellikle bı erkekle atıyorum yakın arkadaşım ona bakıyor.
Size aşık mı olduğunu dusunuyorsunuz

Oha yaa mübarek günde iftiraya bak
ne iftirası, düzgün konuş?
yazdığım şeyi bir daha oku.
sen önce bu adam o adam mı ona açıklık getir de millete neyin ne olduğunu düzgün anlatmayı dene.
adamın senin hikayelerine bakıp bakmamasına bile takmışsın. allah korusun senin gibilerden.

Şu konularınızdaki küçük sevgili bu şef mi başka birisi mi?

Aynı iş yerinde hoslandigim kişi

İş yerinde sevgili olmak
Hayır kesinlikle aklımdan geçmedi. Bikac kişi acaba sizden mi hoşlanıyor dedigi için bika
ne iftirası, düzgün konuş?
yazdığım şeyi bir daha oku.
sen önce bu adam o adam mı ona açıklık getir de millete neyin ne olduğunu düzgün anlatmayı dene.
Degil tabiki aklımın ucundan bile geçmedi. Ama kendisi yaşça çok çok küçük olduğu için bikac kişide acaba sendenmi hoşlanıyor dedigi için şefimiz hakkında bana karşı bundan dolayı mi ciddiyetibi koruyor diye düşündüm

Hayır kesinlikle aklımdan geçmedi. Bikac kişi acaba sizden mi hoşlanıyor dedigi için bika

Degil tabiki aklımın ucundan bile geçmedi. Ama kendisi yaşça çok çok küçük olduğu için bikac kişide acaba sendenmi hoşlanıyor dedigi için şefimiz hakkında bana karşı bundan dolayı mi ciddiyetibi koruyor diye düşündüm
aynı kişi değilse tamam.
ilk yazdığım yorum geçerli. naparsa yapsın salla.

Tamam diyelim ki farklı kişiler ve sizden hoşlanıyor şefiniz. Ne yapacaksınız bu bilgiyle?

Back
X