Bu saatte böyle saçma bir konuyla gelmek istemezdim ama anlam veremiyorum. Çalıştığım yer kurumsal bir yer çalışan patron ilişkimiz kesinlikle yok, çalışana değer verilen ekipce çalıştığımız bir işyeri bizden sorumlu ekip konuşması motive eden sistem oporotorumuz var ve benden 4yas kadar küçük çok genç yaşta ekip konuşmalarında baya bilgili zeki ve bizi düşünerek konuşuyor bu konuda eyvallah. İş anlamında aşırı disiplin kurmuyor genel anlamda rahatız yani bu konuda bana öyle hissettiriyor. Takildigim konu aylardır beraber çalışıyoruz diğer çalışan kızlara karşı yeri geldigi zaman gülüp eglenir , biz aynı servisteyiz hiç şakalasmaz bile. Benimde ciddiyetim var tabi iş haricinde sohbete girmem. Hatta bikac kez uyarı yaptı merak ettiğin konu olursa sor diyerek. Ben her defasında saçma sapan konuyu bile sormak istedigimde geciştirici ve umursamaz tavırları var. Kendisini seviyorum aslında ama neden bana karşı ciddiyetini koruduğunu anlamıyorum istemsiz bı şekilde bende soğuk oluyorum. Bugün serviste bikac kez seslendim duymadı mesajlasiyordu bana sesini yükselterek ve ciddi bı şekilde biraz sesli konusurmusun seni gerçekten anlamıyorum çok sessiz konusuyosun şimdi sor ne diyceksen dedi. Okadar kirildimki. Bu kişiye karşı nasıl davranmalıyım hatasını anlaması için. Bu arada iş imkanım çok iyi zıt dusersem işten çıkmama sebeb olacak kişidir kendisi. İşten cikartilma korkumda yok aslında sizce artık davranmalıyım. ?