Genç sevgilimden ayrilmalimiyim

Yaş farkınız öyle uçurum olacak cinsten değil ayrıca 27 yaşında bir erkek de gayet ne istediğini bilen ve olgun bir erkek olabilir. Güveniyorsan devam et derim.

Yaş farkınız öyle uçurum olacak cinsten değil ayrıca 27 yaşında bir erkek de gayet ne istediğini bilen ve olgun bir erkek olabilir. Güveniyorsan devam et derim.
Kendisi iyi birisi o konuda sıkıntım yok ama genç olduğundan annem ve arkadaslarim sorun cikariyor ?

Eşim de benden 4 yaş küçük ama o olgun, bende yaşıma göre küçük gösteriyorum. Ancak sizin durumunuz için fotoğraf olmadan değerlendirilme yapılamaz. Belki siz de yaşınıza göre küçük gösteriyorsunuz. Pınar Altuğ ve eşi gibi görünüyorsanız haklısınız ama.

Kalbinin sesini dinle bir daha aşık olduğun birini nerden bulacaksın bulsan bile ayrılık acısı çekmeye hazır mısın şimdi yanında olduğu için öyle mi böyle mi diyorsun bir de onun yokluğunu düşün katlanabilirsen ayrıl .Ben olsam kimseyi dinlemezdim.
Kendisi iyi birisi o konuda sıkıntım yok ama genç olduğundan annem ve arkadaslarim sorun cikariyor ?

Kadınlar erken çökmüyor bence, hele spor yapan bakınlı kadınlar hiç çökmüyor, erkeklerinse birkaç yıllık evlilikte henen içleri geçiyor. Fiziksel olarak çokmeyenler bile dede moduna geçiyor. O yüzden çok takmayın. Annenizi ve arkadaşlarınızı da sallayın. Gezin, eğlenin uygun görürseniz de evlenin. Kendinizden yaşlı bir adamla evlenip "ay anlamadım ne oldu bu adam televizyon başından kalkmıyor" demekten iyidir. Ayrıca sizin sevgilinizin ilk sevgilisi olduğuna da inanamadım bu arada, bunu da ekleyeyim

Öncelikle sizin ilişkinizden emin olmanız ve net durmanız gerekiyor. Net durmazsanız, böyle her kafadan bir ses çıkar.
Arkadaşlarınız kıskanmış olabilir, yerinizde olsam fazla konuşturmam.
Anlaşabiliyorsanız sorun yok.
Yaş farkınız çok değil ama önce kendinizden, sevgilinizden ve ilişkinizden emin misiniz onu düşünün.

herkes her zaman konusacak bir sey bulur ne zamana kadar akrabalar onu der bunu der diye dusuneceksin ki

Kalbinin sesini dinle bir daha aşık olduğun birini nerden bulacaksın bulsan bile ayrılık acısı çekmeye hazır mısın şimdi yanında olduğu için öyle mi böyle mi diyorsun bir de onun yokluğunu düşün katlanabilirsen ayrıl .Ben olsam kimseyi dinlemezdim.
Bilmiyorum napsam :(

Kiz bosver be anlasabiliyorsan ve seviyorsan neden olmasın yasin ne onemi var pinar altugla yagmur atacana bak mis gibi hala devam ediyolar :KK48:demekki yasin ve dis görünüşün pekte bi onemi yok erkek arkadasinda ailesiyle tanistirmak istedigine gore demekki sen buyutuyorsun. Sen tanimaya bak bu tarz dusuncelerde bogulma nacizane f

Sen mutlu musun inanıyor musun gerisi önemli değil 5 yaş ne ki millet çok bir meraklı depresyona sokmaya

Bi arkadas kendinden 4yas buyuk bi kizla evlendi cocuklari oldu mutlu mesut yasiyorlar ben yasitimla evlendim de noldu bosaniyorum seviyorsaniz guveniyorsaniz kulaginizi dış seslere kapatin

Kadınlar erken çökmüyor bence, hele spor yapan bakınlı kadınlar hiç çökmüyor, erkeklerinse birkaç yıllık evlilikte henen içleri geçiyor. Fiziksel olarak çokmeyenler bile dede moduna geçiyor. O yüzden çok takmayın. Annenizi ve arkadaşlarınızı da sallayın. Gezin, eğlenin uygun görürseniz de evlenin. Kendinizden yaşlı bir adamla evlenip "ay anlamadım ne oldu bu adam televizyon başından kalkmıyor" demekten iyidir. Ayrıca sizin sevgilinizin ilk sevgilisi olduğuna da inanamadım bu arada, bunu da ekleyeyim
Skolyoz hastasi kendisi egik bozukluğu var dporla duzelmer baslamis fizyoterapiste gidiyor birde eski hali asiri zayifmis 2 sene once spora gidince toparlamis kendisini

32 yaşındasınız, bu yaştan sonra birini bulamaz etiketi çok da isabetli değil.
Aranızdaki yaş farkı afaki değil.
Isinize karışmak kimsenin haddi değil.
Hayat sizin hayatınız dilediğinizce yasamadiktan sonra ne anlami kalir ki aşık olmanın

Back
X